Значить ще не пора. Тоді можете вважати, що все вірно написали. Може хоч від того жити Вам буде веселіше. Степаничу, це часом не тестове питання з Вашої клініки? Пане Чернобильцю! Нікого не потрібно розоблачати. Навіть тут, на форумі, видно хто є хто.
Бо ті варвари на сході зробили на порядок більше зла ніш на заході. Та ще й абсолютною кількістю голосів (понад 300).
Не пойняв! Чому камуфлюється? Конкретний заклик, конкретний намір. Угу. Друге. Перше було : "День Перемоги - це свято?" А-а-а, то Ви в доказ, шо колонізована...
В клініці (умовній) ставлять два питання: 1. День Перемоги - це державне свято? 2. Українська мова - державна? Ну а потім висновки роблять.
Ось-ось, а на форумі була гілка без "державне", тобто оціночне судження особисто кожного: наскільки то для когось свято.
В столицу едут десятки автобусов с людьми из Донецка и Львова А те, кто уже приехал, заполнили питейные заведения Киевщины. Из регионов к Киеву подтягиваются автобусы с людьми. Информация об этом поступает из разных источников, передает УНИАН. В частности, житель села Козин, что в Обуховском районе Киевской области, сообщил по телефону, что, по его наблюдению, порядочное количество больших автобусов с надписью “Донецк” прибыли к оздоровительному комплексу “Подснежник” в Козине. “Я лично насчитал пять автобусов, проехавших мимо меня к “Подснежнику”, - сказал он. По его словам, “все окружающие точки продажи алкоголя заполнены пришельцами, которые громко ругаются и говорят на нездешнем наречии”. Информацию о подтягивании людей из регионов подтвердила в прямом эфире программы “Я так думаю” на 5-ом канале народный депутат от Партии регионов Анна Герман. Правда, по ее данным, на трассе Житомир-Киев под столицей стоит 17 автобусов из Львова.
Так розумію, питання даної теми, в тому чи існує культурна, ментальна єдність різних частин країни. В закарпатті на державних будівлях висять Угорські прапори, в Криму Російські, а закону про використання державної символіки нема!! Завтра вивішу з вікна Китайський прапор, во така єдність.
Вибачте, але за таке треба штрафувати. Якщо ти угорець чи росіянин, це не означає, що ти не повинен поважати українські символи.
Наприклад я по роботі співпрацюю нормально з колегами, партнерами і клієнтами з Харкова і з Донецька і з Києва і з Криму (доречі, останні, спілкуються тільки українською) і все нормально. Ми колеги, ми партнери ніякого обману, ніякої недовіри... Коротче, як тут вже було сказано:
Це мабуть "російський спєцназ", яким Юля нас лякала на Майдані в 2004 році... Нарешті він доїхав до місця призначення
Ви прочитали мій пост? Я говорив про розумних людей та розумні дії. Чи можна таке вивішування назвати "розумним"? Хіба ж тільки в лапках.