Схід і Захід України разом чи ні?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем шахрай, 5 вер 2007.

1. Slava_sh

Slava_sh Member

Ну так а я о чем......

2. Czart

Czart миється в бані

До оскорблений опускаемся? Хотя чего удивляться..........
    У нас нет чувства неопределённости принадлежности к социальной группе.

+ многа. Даже не ожидал от вуйки.

Останнє редагування модератором: 15 тра 2009
  3. kaland

kaland Member

Я думаю,що назва даної гілки говорить сама за себе.

4. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Дякую за відповідь. Приємного спілкування.

5. kaland

kaland Member

Взаємно. І в додаток до відповіді на ваше запитання вважаю,що тільки правда може об"єднати Україну.

6. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

ой-лі?
    правда завше роз'єднує, бо вона в кожного своя, а істину тєжко віднайти...

7. kaland

kaland Member

Двох правд небуває. Правда або є ,або її не має. На рахунок істини -згідний.

8. Степаныч

Спорный в данном случае тезис, ИМХО. Навскидку: Западная Украина было освобождена Союзом или оккупирована?

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

У вас є якісь сумніви?

10. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Нагадало "ты за большевиков, али за коммунистов?" :)))
    Звільнили, окупувавши.

11. Степаныч

У мене ні.:)

12. Romko

І в мене...
    Страшна окупація наймерзотнішим режимом...в світі...
    совйєцьким...
    Огиднішого від того людство ще не придумало...

13. Степаныч

Чому? А часи рабства в США? А червоні кхмери? А нацизм?

14. Romko

Нєа..слабонько...
    Такий розмах і масштаб...тим навіть не снився...
    А нацизм...їм теж варто було повчитись...
    але історія говорить сама за себе...більш кровожерніший хижак зжер слабшого..та й все...

15. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

не хочу никого обидеть, но СССР захватила Польские территории... Польша не дала ЗУНР состоятся как государству. СССР напал на Польшу и оставил себе часть ее территорий, понятно что советы что-что, а воевать за независимость ЗУНР и не должны были, чего ж от него (СССР) хотите? Империя расширяла свои владения, вполне закономерно, то же самое делала и Германия и Польша, и кто угодно, кто мог .

16. kaland

kaland Member

Я пропоную вам самому відповісти на це запитання. До 39р. у мого діда було 14-ть моргів поля(польска міра площі прибл. 3,5 га.),два коня і взагалі повна господарка. По приходу РВ у великій роботящій сім"ї інколи небуло необхідних харчів,щоб прожити.!? Повезло ,що в сибір не відправили,тому що багатьох спіткала саме така доля,а бувало і гірше.Питання відносно: Окуппант -грабіжник,вбивця :інше -просто окупант!?
    НА ДФ дехто переймається статусом поняття -мужчина-,щодо деяких представників ЛФ . ТАк от питання: Якщо у ситуації ЗА у цей час людина брала до рук зброю...
    вона по мужски поступала чи ні??

17. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

конечно да, никто не говорит, что что-то постыдное или такого плана есть в борьбе с боьлшевизмом, коллективизацией и т.д. в России эта война переросла в гражданскую, и крови было пролито немеряно. Чтож до окупации, советы пришли
    не на свободную землю, а на оккупированную до них, как себя вели? как и по всей Расеи, не лучше и не хуже.

18. Romko

Ок...то з якої радості ми маєм відзначати дєнь побєди одного окупанта над іншим?
    З якої радості нащадки тих,хто окуповував закидають нам в вину те,що ми маєм своїх героїв,вшановуєм їх?
    З якої радості хм...правонаступниця отої імперії у всіх ЗМІ піднімає хай,звинувачуючи нас у всіх гріхах і продовжує зомбування своїх громадян?

19. kaland

kaland Member

конечно да, никто не говорит, что что-то постыдное или такого плана есть в борьбе с боьлшевизмом, коллективизацией и т.д. в России эта война переросла в гражданскую, и крови было пролито немеряно. Чтож до окупации, советы пришли
    не на свободную землю, а на оккупированную до них, как себя вели? как и по всей Расеи, не лучше и не хуже. [/QUOTE]

Яж вище говорив ,що був просто окупант з яким по мірі можливості теж велась боротьба,але на його місце прийшов варвар . Різницю ловите?

• Подобається Подобається x 1
  20. консультант

консультант Дуже важлива персона

Шановний Яро і до нього примкнувші! Не робіть висновків про галичан на основі моїх дописів. В своіх дописах я не висловлюю позицію, чи думки галичан, це всього-навсього моя особиста думка, яка може докорінно відрізнятись від думки інших галичан. Бачу у Вас і подібних Вам одне "мірило" на всіх. Сумно і невесело...:sad:

а де твій аватар? :)