До оскорблений опускаемся? Хотя чего удивляться.......... У нас нет чувства неопределённости принадлежности к социальной группе. + многа. Даже не ожидал от вуйки.
Спорный в данном случае тезис, ИМХО. Навскидку: Западная Украина было освобождена Союзом или оккупирована?
І в мене... Страшна окупація наймерзотнішим режимом...в світі... совйєцьким... Огиднішого від того людство ще не придумало...
Нєа..слабонько... Такий розмах і масштаб...тим навіть не снився... А нацизм...їм теж варто було повчитись... але історія говорить сама за себе...більш кровожерніший хижак зжер слабшого..та й все...
не хочу никого обидеть, но СССР захватила Польские территории... Польша не дала ЗУНР состоятся как государству. СССР напал на Польшу и оставил себе часть ее территорий, понятно что советы что-что, а воевать за независимость ЗУНР и не должны были, чего ж от него (СССР) хотите? Империя расширяла свои владения, вполне закономерно, то же самое делала и Германия и Польша, и кто угодно, кто мог .
Я пропоную вам самому відповісти на це запитання. До 39р. у мого діда було 14-ть моргів поля(польска міра площі прибл. 3,5 га.),два коня і взагалі повна господарка. По приходу РВ у великій роботящій сім"ї інколи небуло необхідних харчів,щоб прожити.!? Повезло ,що в сибір не відправили,тому що багатьох спіткала саме така доля,а бувало і гірше.Питання відносно: Окуппант -грабіжник,вбивця :інше -просто окупант!? НА ДФ дехто переймається статусом поняття -мужчина-,щодо деяких представників ЛФ . ТАк от питання: Якщо у ситуації ЗА у цей час людина брала до рук зброю... вона по мужски поступала чи ні??
конечно да, никто не говорит, что что-то постыдное или такого плана есть в борьбе с боьлшевизмом, коллективизацией и т.д. в России эта война переросла в гражданскую, и крови было пролито немеряно. Чтож до окупации, советы пришли не на свободную землю, а на оккупированную до них, как себя вели? как и по всей Расеи, не лучше и не хуже.
Ок...то з якої радості ми маєм відзначати дєнь побєди одного окупанта над іншим? З якої радості нащадки тих,хто окуповував закидають нам в вину те,що ми маєм своїх героїв,вшановуєм їх? З якої радості хм...правонаступниця отої імперії у всіх ЗМІ піднімає хай,звинувачуючи нас у всіх гріхах і продовжує зомбування своїх громадян?
конечно да, никто не говорит, что что-то постыдное или такого плана есть в борьбе с боьлшевизмом, коллективизацией и т.д. в России эта война переросла в гражданскую, и крови было пролито немеряно. Чтож до окупации, советы пришли не на свободную землю, а на оккупированную до них, как себя вели? как и по всей Расеи, не лучше и не хуже. [/QUOTE] Яж вище говорив ,що був просто окупант з яким по мірі можливості теж велась боротьба,але на його місце прийшов варвар . Різницю ловите?
Шановний Яро і до нього примкнувші! Не робіть висновків про галичан на основі моїх дописів. В своіх дописах я не висловлюю позицію, чи думки галичан, це всього-навсього моя особиста думка, яка може докорінно відрізнятись від думки інших галичан. Бачу у Вас і подібних Вам одне "мірило" на всіх. Сумно і невесело...