Схід і Захід України разом чи ні?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем шахрай, 5 вер 2007.

1. консультант

консультант Дуже важлива персона

А чому б ні? Якщо противогазів мало, краще про всяк випадок закритись. Хоч хтось вціліє.:)

2. kaland

kaland Member

)) З підводного човна??

Цитата:
    Сообщение от kaland
    Думаю причина проста:З досвіду люди знають чим все закінчиться.
    Культура спілкування донецкіх.Пояснюю:На слово "рогуль" у них не знайдеться відповіді. На ЛФ діє правило:Не вмієш спілкуватись"в баню"
    І аудиторія на ЛФ досить таки широка і інтернаціональна .От і все.

kaland, в сотый раз объясняю - на ЛФ мало не хамить, нужно ещё и писать "правильные вещи", не раздражающие тамошнюю публику.
    Вот ещё мнение оттуда:

Цитата:
    бозеньки, а ее еще не закрыли? по крайней мере для меня, а то как не отвечу аргументировано бац "Для вас ця тема закрита" (данный допис есть описание собственных действий а не обсуждение администрации форума)

Поясняю - речь идёт о теме.
    Если форумчанин пишет на теме аргументированно и националисты явно проигрывают спор, не будучи забаненным и наказанным, форумчанин утрачивает доступ к этой теме. Жмёт на темку и получает - ответ:"Для вас ця тема закрита". При этом другие форумчане (национально свидомые) и не подозревают о том, по какой причине их оппонент вдруг перестал спорить. Они продолжают дискуссию "в одни ворота" и наслаждаются своей идеологической победой.
    Задать вопрос модератору можно только в личке, на что гарантирован глумливый ответ, поскольку русскоязычные и национально не свидомые для них - люди второго сорта.

Це допис одного з учасників дон.форуму.
    Я тут новачок.Тому підтвердіть ,або заперечте дані звинувачення .Будь ласка.

Останнє редагування модератором: 14 тра 2009
  3. Яро

Яро Well-Known Member

Це зайвий раз доводить, що як донецькі маргінальні (все там хочуть в Донбаську республіку сховатися від "свідомітов"), так і галицькі деякі не набагато кращі... Дві крайнощі для України...

4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Під Київ поки що підлаштуватися не хочуть..?:scratch_one-s_head:
    Трудно... :pardon:

5. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Это где? о_О

6. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

это с другого боку рогуляндии, Яро, прав две крайности, мудрость посредине..... эээ чего это, надо бросать такие размышления а то темы иссякнут))))))))))))

7. kaland

kaland Member

ДЛя Лівандовка:

Дайте будь ласка відповідь на пост 2502. Дякую.

8. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

Я не Левандівка і неможу відповідати за нього, хоча особисто я такого не помічав за час мого перебування у львівському форумі.Краще із цим питанням звернутися до опонентів т.зв. "свідомітов". Доречі, питання до Вас: а яке Ваше особисте ставлення до національної свідомості? Цей термін, у зневажливому тоні, вживають чомусь лише до українців.

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Даруйте, а можна мені?
    Ставлення громадянина держави до неї (держави) і національної (в т.ч. державної) свідомості грунтується на бажанні бачити свою державу і націю кращою, на фоні інших держав...
    Коротко ---
    Плюси: - свідомість;
    - патріотизм;
    - віра;
    - самопожертва;
    - покращення демографії тощо...
    Мінуси: - можна скотитись до нацизму, шовінізму, апартеїду і як вихідне холокости, геноциди, голодомори...

10. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

Ну... Так можна будь-яке поняття звести до величезного мінуса.То як Ви вважаєте, чи повинна у окремо взятого представника людства бути у наявності національна свідомість? Моя думка - саме її вітсутність набагато швидше може привести до трагічних наслідків.

11. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Якщо можна питання: що значить національна свідомість?

12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А по пунктам....

13. Designer

Designer Active Member

Згодна з Вами щодо крайнощів.

14. levandivka

Даруйте, оно оффтопом тут буде. Жодні заперечення не дадуть ТАКої ж впевненості, як власний досвід.

15. Яро

Яро Well-Known Member

Підіть почитайте форум той донецький, який тут рекламували...
    Пардон, що вискакую. Національна свідомість - свідоме відчуття приналежности людини до якоїсь нації. Тобто коли в голові, а не в паспорті. Я так думаю. А Павлович?

16. levandivka

В деяких випадках невідповідності "голова/паспорт" варто звертатися до фахівців. :mocking:
    Коли "отой донецький, який тут рекламували" почитаєш - ТАКа національна свідомість прокидається... :haha::haha::haha:

17. kaland

kaland Member

Слово -(свідомість)-я сприймаю в прямому сенсі(смислі).Тобто освідомлена людина:знаюча,освідчена ,освідомлена у своїх діях,адекватно сприймаюча навколишній світ. Для мене слово -патріотизм -більш прийнятне у сенсі про який ви запитуєте.

Досить дипломатична відповідь. А можна по простому, для простих,трохи конкретики. Мені ж потрібно буде дати аргументовану відповідь на ДФ.І я впевнений,що всі звинувачення(в заангажованості) щодо ЛФ-звичайнісінька "піар-липа."

Останнє редагування модератором: 15 тра 2009
  18. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

kaland, враховуючи Вашу настирливість теж проофтоплю і спитаю: з якою метою Ви до нас прийшли?

19. Slava_sh

Slava_sh Member

Добрый день.
    Конечно извините но мнения кто кого рекламирует ошибочное у вас, я переходов, если на то пошло дал вам не меньше, и посещаемость далеко у вас не больше.
    И тему эту я бы на месте администрации закрыл.
    у вас только слова, а дела НОЛЬ, все боитесь что посещаемость мне увеличите.
    Двойные стандарты...... Как ни крути.....

20. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Я в соседней ветке сделал небольшой обзор - совсем крошечный...По поводу "донецкого следа" :)
    http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=504676&postcount=395
    Ничем ТАКим примечательным приведенный форум не отмечается...Смысла прыгать по форумам - нет никакого.А по поводу дела - форум - для общения. А дело надо делать - на работе, в общественной организации - или самостоятельно...И никакие форумы - в этом смысле - делом не занимаются - это не их функция. :)
    Для меня - как донбассца - интересно общение на ЛФ - тут я могу обменяться мнениями с людьми, точка зрения которых на многие вещи весьма сильно отлична от моей. И в процессе общения мы начинаем лучше понимать друг-друга. При этом понимать - не значит менять свою точку зрения - а именно понимать, что есть и отличные от твоего мнения, которые тоже имеют право на существование в нашем обществе.А когда мы научимся уважать чужое мнение - наше общество станет много лучше. И форумы в этом - то самое место встречи, которое изменить нельзя... :)

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)