Схід і Захід України разом чи ні?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем шахрай, 5 вер 2007.

1. kaland

kaland Member

Звідкіля візьметься серйозніший?! Що є те є.Дайте можливість нашим людям оцінити і зробити (лишній раз) висновок...!
    Думаю ,що і ваш форум нічого не втратить.

2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А хто ж вашим людям "не дає"?

3. kaland

kaland Member

Тоді чому пропозицію відхилено?
    Забув нагадати ,я теж зі Львова.

4. gryvul

gryvul Well-Known Member

Анекдот на тему: уявіть, як назва міста Львова звучала би із двома буквами "р"?
    - не знаю, а нафіга?
    - от і я думаю, а нафіга?

5. kaland

kaland Member

Ти впевнений,що це думка широкого загалу??

6. консультант

консультант Дуже важлива персона

Коли спілкуюсь з жителями східної України, відбувається легка, щира та невимушена розмова, все йде само собою. При розмові із своїми західними земляками чомусь завжди виникає відчуття шахматної гри, коли потрібно думати, що казати на кілька ходів вперед. В нас чомусь люди одне думають, друге кажуть, зовсім інше роблять, після розмови ще кілька днів думають, що він сказав і при цьому роблять вигляд, що все файно...:)

7. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Шо, всі?! (с) :mocking:

8. gryvul

gryvul Well-Known Member

Згадався ще один анекдот про жирафу. на третій день доходив зміст...
    Якби мені було так тяжко сілкуватися, я би змінив коло спілкування

9. kaland

kaland Member

І все таки.Слабо показати нашим східним друзякам,що Галичина це зовсім не те ,що вони собі уявляють і за одно,що вони зовсім не ті ким себе представляють?
    В простій толерантній формі,при тому варто інколи закрити очі на їхню манеру спілкавання (це для адміна і модерів).

10. Designer

Designer Active Member

Хочу вставити свої 5 копійок, вибачте, якщо десь повторюсь, але не вистачило часу перечитати всі пости. Постійно намагаюсь збагнути, чому Схід-Захід не можуть прийняти одне одного, і на сьогодні прийшла до такого власного висновку, що перш за все справа - у вихованні наших дітей з мальства, формуванні їхнього світогляду. Про мовне середовище взагалі мовчу, бо це, мабуть, основне. Знаю, наприклад, одну приватну християнську школу в Донецьку, так там з першого класу діточок навчають рідної культури (все на рідній мові, звичайно), вкладають щиру любов до України. І скажу вам, що вже у цих дітей, коли вони підростуть, вже не виникатимуть питання про якусь автономію, чи ще про шось таке безґлузде. Ще багато залежить від батьків, звичайно... На Західній Україні любов до України - у молоці матері, на Східній - як повезе. Що маю на увазі. Підростає "східна" дитина, ходить до школи, інколи вчить уроки, підростає та не знає, "хто вона і що вона"... Навколо, звичайно, російська мова з українськими субтітрами, що тільки дратує всіх навколо... І є тільки маленький відсоток можливості, що дитина сама почне десь і колись копати про своє коріння, почне читати українську класику, вивчати історію і закохається в Україну, а це вже навіки. Але ж, повторюсь, це дуже невеликий відсоток. Зрозумійте, в тому ж самому Донецьку сьогодні поки що немає жодних умов для цього, чого ж можна очікувати від них?... І це є дуже і дуже сумно... :girl_sad:
    ПС. А ще я вірю, що Господь Бог має велику милість до України, і тільки Він може вкласти до наших сердець любов один до одного, бо самі ми не здатні на це. Це і буде справжньою єдністю :drinks:

• Подобається Подобається x 1
  11. консультант

Думаю, що більшість:)
    На жаль воно буде дуже обмеженим.

12. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Обычно с молоком матери впитывают и уважение к другим людям. Но, как я вижу, не всем везет...
    а в остальное время - убивает\режет\грабит.... :crazy: Естественно - что еще можно ожидать от ребенка, говорящего по-русски... Пламенный привет товарищу дописувачу от отцов-основателей апартеида.
    P.S. в этом году - 29 учеников Луганщины вернулись домой с дипломами победителей самых престижных среди школьников интеллектуальных соревнований года. Из них 14 обучаются в школах Луганска, пятерых победителей олимпиад подготовили учебные заведения Северодонецка, троих — Свердловска. По два победителя олимпиад имеют школы Краснодона и Ровеньков. Призерами стали также школьники Попаснянского, Сватовского и Старобельского районов.
    http://nashagazeta.com.ua/modules.php?name=News&file=article&sid=1000

13. Городецький

Городецький Well-Known Member

Занадто однобоко, Ви вже вибачте. "Звідти" не краще видно, скажу Вам як східняк.
    От би ще кожен "справжній український українець" доклав крихту власних зусиль до того - було б ліпше. Бо на Господа уповати - життя нікому не вистачить.

14. Designer

Designer Active Member

В тому то й справа, пане Городецький, що я теж "східняк", і пишу те, що мені болить :sad:
    А щодо уповання на Господа, то я не соромлюсь цього, і Вам раджу не дуже розраховувати на свої великі здібності, вони колись закінчуються :dntknw:

15. консультант

Цікаво на кого вони вийшли?о_О

16. Designer

Designer Active Member

Не знаю-не знаю. Можу сказати і навпаки - мені інколи легше спілкуватися із західними друзями, ніж із східними земляками, особливо коли чіпається "українська" тема :dntknw: Але взагалі то мабуть більше все залежить від людини, а не від території - запевняю є і на Сході ду-у-уже багато чемних, вихованих людей.

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Явна нацисська маячня і бажання поділити по сортах і гатунках.
    Пригадуєте?
    http://www.youtube.com/watch?v=dyzEKwiuxU0

Людські здібності і сили закінчуються. Здібності і сили Великого Народу невичерпні!

18. консультант

Так, її краще не зачіпати, щоб не зіпсути собі враження про співрозмовника.:)

19. Designer

Designer Active Member

Оце вже точно :)

20. kaland

kaland Member

Феноменальна думка! Це виходить:"Пожар на підводному човні,а ми закрились у сусідньому відсіці в противогазі і надіємось ,що проблема вирішиться сама"

а де твій аватар? :)