Ну так які проблеми?...Приїзжай , цікався ,...можеш пожити трохи як хочеш. А в мене не має такого інтересу до Донецька...сорі.Хоч я в Вашому місті ніколи не був. І щось не тягне.
Возможность Запада и Востока Украины дружить вызывает сомнения. Многие из западных украинцев, являясь субэтнической компонентой русского этноса, не преемлят общерусские ценности, которые святы для всего остального русского мира. Что тут сказать. Последователи УПА и СС-Галичины это не наша язва (не Востока Украины). Это беда Западной Украины. И, пока сам, так сказать, больной, не поверит в свой диагноз и не захочет выздороветь, вылечить эту язву не представляется возможным. Не буду тут много писать. Если кто хочет ознакомиться с этим вопросом более подробно, читайте мои уже изложенные мысли здесь.
Вот и меня не тянет путешествовать по чужой стране - Канадщине...И гамериканщине - тоже....А вот во Львов - обязательно приеду!
Прочитав я пару дискусійних тем на тому форумі... Та-а-а... Краще з мудрим загубити, як з дурним знайти: в нас, на щастя, такого стилю спілкування немає. Занадто він вже примітивно-вульгарний, віроді как би унівєрсітєтов нє канчялі. Так що нема потреби "офіційно" обмінюватися гілками. кому треба - індивідуально зареєструються і будуть писати чи мазюкати. Як результат - приживуться або поповнять нашу баню.
Вам ТАК здалося... Сподіваюся, вона ще тут не зареєструвалася..? Але ні, не буду грубо. Жінка ж ніби... ТАКіх друзєй - за ..., і в музєй.
ну да, это ж в Украине ... то для мЭстных, не переймайтесь ... угу а кто про Броуна теоретизировал? Нэ? скажу по-секрету, кое где и в Украине поэтому и такая кандидатура (женщина) Не выйдет за ..... ыыыыыыы))) ссори, наспивало что-то)
Ой, лишенько! Сорок років заміжем. але тільки тепер мені розповіли. шо це фокстрот.... (не пам'ятаю - може з Остапа Вишні...)
То ви проти "Схід і Захід разом"? Чи я не так зрозумів? Якщо не проти, то чому заперечуєте спілкуванню львів'ян з донечанами? Я ж не був у Донецьку дуже давно і тому ця ідея сподобалася.
Идея поехать в Занзибар? Или - к пану Patrick'у - в канадщину? Приїхав до мене двоюрідний брат з Луганська. Познайомив його з моїм другом. Друг: - Ух ти, ще ніколи не розмовляв з живим російськомовним українцем! Брат в ступорі.. http://ukrbash.org/quotes/2 наш ответ российскому bash.org.ru
Я Вам у нас на ветке дельное предложение сделал..... А если Змейка не устраивает.... можем Анну предложить... она супермодер! Банит на лету!
Ты все тиры излазил народ удивлял, как отличный стрелок призы получал. Бил с улыбкой не целясь, навскидку и влет, а кругом говорили: "Вот парню везет." Не стреляй! ДДТ