Схід і Захід України разом чи ні?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем шахрай, 5 вер 2007.

1. Бандерівець

Бандерівець Active Member

Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні?

Схід здає нашу незалежність Росії тим, що підтримує ідіозні проросійські партії, при цьому добре розуміючи, що від цих партій чекати в майбутньому - дві державні мови, вступ до ЄЕП та так званого союзу "Білорусь-Росія" про, що доречі так мріє Наталія Вітренко. Сподіваюсь моя думка вам зрозуміла.

• Подобається Подобається x 2
  2. kYula

kYula Well-Known Member

так і в них тих книжок вистачає... Хіба то ситуацію виправить?

• Подобається Подобається x 1
  3. Бандерівець

Сумнівно. Якби в них вистачало тих книжок, то вони б не робили гучних заяв в обвинувачені у фашизмі ветеранів УПА. Але навіть якщо й вистачає, то скоріш за все - це все провокативна радянська енциклопедія.

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Це все піар,піар і ще раз піар.
    Ну,не можу я уявити ні одного нашого доморощеного олігарха.який на тверезу голову погодиться підпорядкуватися Москві.

5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Нашу Незалежність та імідж більше страждає від безбашенних молодиків, що чіпляючи гасла і значки українського націоналізму, несуть злочинну глупоту, розпалюють національну ворожнечу, затоптуючи ідею національної держави.
    Вам зрозуміла моя думка?

• Подобається Подобається x 5
  6. Бандерівець

Янукович наприклад чи Наталія Вітренко. Хоча в останньої голова не твереза.
    Ні! Ваша думка мені не зрозуміла. Національні інтереси треба захищати жорстко та суворо. От наприклад я дечого навчився у комуністів та москалів – суворості та жорсткості по відношенню до захисту національних інтересів. Хоч вони й жлоби, але хоч на щось згодилися. На мою думку люди на кшталт вас ніколи не зможуть виправдати сподівань своєї держави, якщо замість суворості будуть проявляти дурнуватий менталітет українців – гостинність, чуйність та тому подібні комплекси. Треба зрозуміти, що світ жорстокий і боротися треба з ним відповідно.
    Постарайтеся знищити в собі ці комплекси.

7. kYula

kYula Well-Known Member

в інеті ходить таке поняття "інтернетний націоналіст", тобто далі клави його "націоналізм" не йде...

Додано через 6 хвилин
    А моя Вам порада: поводьте себе трішечки чемніше! ;)

• Подобається Подобається x 3
  8. levandivka

Нічого, з часом, навчитеся (якщо в'язи не скрутите) ще багатьом речам. Розумієте, коли руки зайняті зброєю, а голова й серце - ненавистю, зовсім не залишається можливості щось створювати позитивне (ні часу, ні сил). То на холєру той клопіт!?

9. Бандерівець

В такому разі скажіть це ветеранам УПА, які так само зі зброєю в руках й ненавистю в голові та серці до ворога захищали незалежність нашої держави, винищуючи при цьому (цілком справедливо) етнічні польські та російські поселення. Цікаво, що вони вам скажуть?

10. levandivka

Йой" А Ви не плутаєте свій ідеал Українця з пам'ятником? Той - завжди твердий і холодний... :)
    Світ ТАКий, якими очима на нього дивитися. Найкраща ілюстрація - совіцький мульт про Крошку Єнота. :) ("там в пруду сидит страшный урод и рожи мне корчит" (с) )
    Не раджу боротися зі світом (довго)... ну рік, два...

11. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Круто! Більша частина України її зрадники!

12. FeRmatta

FeRmatta Well-Known Member

а відколи ви за всіх донеччан говорите?і який зміст у цій ненавсті,яка робить нас ще слабкішими?

13. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Интересный факт.
    Первый визит еле-еле избранного Премьера пришелся на Донецк.

14. levandivka

Все вірно: чорна діра господарки...

15. zenyk

zenyk Well-Known Member

Хто?

Додано через 3 хвилини
    та чо б не робили?!...вони, якщо б навіть і прочитали б це, то заявили б свої звичні речі: "...Брєхня!...", "...нє дакажитє!..." і т.д. :D

Додано через 7 хвилин
    ...але я думаю, що нашій державі потрібні як воїни так і будівельники....не можна всім бути будівельниками, бо залишимось беззахисними!
    В п. Бандерівця - своє покликання, і воно не йде на шкоду Україні, а тому говорити, що він неправий - ранувато

16. levandivka

Я не кажу, що "неправий"...
    На все - свій час (/вік). головне - дожити...

17. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

И почему то защитники демократии тихо промолчали...

По поводу книг об УПА. В нашей областной библиотеки функционировал зал канадской книги. Забрел я туда, тысячи книг, изданных диаспорой, в основном посвященные ОУН-УПА. Во первых они написаны на таком языке, что даже те кто знал украинский язык с трудом их читали, во-вторых история подается так однобоко, что создается впечатление, что писали советские идеологи

18. Danilo

Danilo Well-Known Member

Українці у шахтах гинуть, ніхто як завше не відповів за трагедію, ось Юля і хоче розібратися як слід, окрім неї ніхто за це не брався.
    Знов показали батька загиблого шахтаря, мовляв: "опять говорят:-ти что не знаєш что, і как делать? Поставь перемичку."
    Йдеться про апаратуру яка відключає електропостачання в шахті у разі перевищення загазованості.

Додано через 3 хвилини
    Набридає.;)
    Де там у Вас були тисячі книг виданих діаспорою? Здається брехня.;)
    Мова написання - чудова, хоча іноді дещо незвична.
    Совітські ідеолухі такого не напишуть.:)

19. levandivka

Даруйте! А Ви поставили мінус по кармі? Чи сподіваєтеся, що хтось стане вичитувати все?
    Не подобається допис - не стидайтеся, червоний колір кидається у вічі.

А прочитавши, відкоментую.

Не буду я розмовляти на ці теми з ветеранами УПА, і Вам не раджу. У їхньому віці, з їхнім лагерним стажем, є багато речей, які вони не здатні зрозуміти, прийняти. Ветерани заслужили шану і пам'ять.
    А в сучасному житті їх роль - "почесних гостей" (луччє мовчазних, бо й говорити мудро, далеко не всі можуть).
    От молодим підростаючим варто вчитися, думати, вчитися думати, вчитися створювати (не лише нищити), вчитися любові (не лише ненависті)...

ТАК, ветерани, свого часу, воювали, нищили ворожі поселення. Але це був час війни. А зараз не час для криївок і війни. Час будувати Україну. І багнет за плечима лише заважає будувати: теліпається, в маршрутку з ним не пустять... :)

20. Бандерівець

Ось Вам моє бачення світу: війни (Югославія, Ірак, Чечня, Афганістан…), геноциди (суданська провінція Дарфур, зростаюча міжетнічна недовіра та ворожнеча в Косово, навіть в Криму кримські татари пригрожують створити нам другу Чечню…), вбивства, жорстокості і тому подібне. Як на Вашу думку можна боротися з таким світом? – закликами до миру?! І кому вони ці заклики допомогли. Папа Римський вже багато років закликає до миру у всьому світі, і що на Вашу думку це на когось діє? А от коли все вирішують війною – то в переважній більшості це більш дієво ніж пропагувати мир і т. п.
    Відсотків 40

а де твій аватар? :)