Схід і Захід України разом чи ні?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем шахрай, 5 вер 2007.

1. smeet

smeet просто спілкуюсь

В мене кращий варіант,зате майже неможливий.Для особо "бронепоїздних" робити тури в Львів,Франківськ і Тернопіль для розвіювання міфів.В нас кажуть так руский доки не пощупає,доти не повірить.
    Я колись ще в школі працював гідом у туристів з Ленінграду.Їхали ми автобусом по Карпатах,от вони любуються горами але всетаки видивлялись,чогось шукали.Я побачивши це запитав,що їх цікавить.Вони почали просити,щоб я показав їм бандьорів.Вони думали що це такі люди з особливим кольором шкіри і їх можна відрізнити у натовпі людей.Я довго сміявся.

• Подобається Подобається x 3
  2. Веда

Веда Well-Known Member

А мені подобаються деякі його цитати. Запам'ятала...

3. iso

iso Well-Known Member

Вас справді цікавить моя відповідь?

• Подобається Подобається x 1
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Облиште, Вони вже давно організовані і непогано профінансовані з наших кішень. Але ВІН нам інші міфи вішає!
    А хто безапіляційно стверджує, що люди східних регіонів уявляють "бандьорів", як бандитів- есесівців в четвертому поколінні, той, або за край свого болота ніколи не випливав, або сам провокатор.

Так! Цікавить. Миж тут і зібрались, щоб обсудити і прийти до чогось одного, що влаштовувало всіх. Або принаймі намагаємся.

Останнє редагування модератором: 9 лют 2009
    • Подобається Подобається x 2
  5. premium

premium Well-Known Member

Обов'язковість необов'язково дає необов'язковість (це ж як в математиців - плюс на мінус дає мінус ;)).

6. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

))))) З тих же міркувань: необов"язковість обов"язково дає необов"язковість! )))))

7. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

А у нас - немного иначе "хахол очам не вiрить - треба помацать" :)
    А что до
    - то у Игоря Губермана есть и об этом:
    Держа самих себя на мушке,
    в чем наша слава, честь и сила,
    Мы держим подлых у кормушки,
    А слабоумных у кормила.

• Подобається Подобається x 4
  8. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

От дивились вчора фільм "Ліквідація"- в анотації:
    відважні одеські служителі правопорядку боряться з оргзлочинністю, що викрадають зброю та одяг радянської армії для !!!бандерівців.
    В фільмі:
    вся еліта-євреї та "блатні"
    радянські кумири-Жуков, Сталін-скептичне ставлення,
    українець з Західних областей-тупий вайлуватий придурок, приїхав ковбасу продавати в Одесу.
    Ось вам і

9. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

А мені сподобався фільм. Просто фільм. Без усякої політики. Моє враження: про Жукова з повагою, за Сталіна і "українця з Західних областей" - не пам"ятаю (може, не звернув уваги).

10. Hightower

Ну дык россияне снимали то ))))) Если б наши - то было б наоборот думаю )))))) Фильм мне тоже понравился, о приведенных Вами моментах даже не задумался честно сказать! "17 мгновений весны - фильм о том, как советские разведчики мешали работать гестапо" ))))))))))))))

11. premium

premium Well-Known Member

а це шо за вигадки?

12. Hightower

Які-такі вигадки - математика ж:

;)

13. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Але якби українці зняли фільм і так показали росіянина-то всі це би відразу помітили і підняли скандал, стовідсотків

14. Hightower

Вполне возможно, но Вы ведь тоже заметили ;)

15. smeet

smeet просто спілкуюсь

Дуже потрібно,щоб наші митці стали аполітичними.Тоді в кіно буде правда а не політично виправдана необхідність.

16. Hightower

Да, это было бы очень не плохо! Но, к сожалению, и наше общество, и российское это во многом отражение политикума! ((((( Шибко уж они на всех нас влияют, намного больше чем мы на них, и вот это как раз таки очень плохо думаю! (((((((

• Подобається Подобається x 5
  17. smeet

smeet просто спілкуюсь

Але є чесні митці,які самі тікають з політики.Візьмім наприклад Вакарчука і Руслану.
    В принципі так і повинно бути.Під час важких випробувань вони повинні бути в авангарді,а в спокійний час від них залежить єдність суспільства.Адже сам Вакарчук з своєю групою зробив стільки для популяризації української мови скільки не зроблять 100 політиків.Деб вони не виступали-стадіони разом з ними співали українською.І ніхто нікого не примушував.Так само і Руслана.

• Подобається Подобається x 7
  18. Hightower

Есть и у нас, есть и в России, но их мало, а большинству кроме денег плевать думаю на большинство других моментов! ((((((

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не розочаровуйте мене. Митець не думає про хліб насущний! А про гаманець думають ярмаркові Пєтрушки, скоморохи, гендлярі від культури. Тіпа Поплавського.

20. Hightower

То так звичайно, але митців не багато, а от гендлярів значно більше буде! ((( А чим розчаровані то?

а де твій аватар? :)