Схід і Захід України разом чи ні?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем шахрай, 5 вер 2007.

1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Преміуме!
    Не розповідайте їм таємницю нашого меду.
    Буде як з малютками-медоварами...(оп'ять) А Вас мальчішом-плохішом обізвуть (оп'ять)

Я теж.
    Наспівуючи:
    Росіяни - добрі люди
    Москалі - погані
    Краще б жили собі в'ни
    Десь у Пакістані

2. premium

premium Well-Known Member

я ж не "проффессор", я "генератор ідей" :blush::)))

• Подобається Подобається x 3
  3. Фесько

Фесько Well-Known Member

А я не бачу причин жити з хамами, які не визнають культуру і історію інших народів.

4. Полковник

Полковник миється в бані

А как американские товарищи - визнають культуру і історію інших народів?

• Подобається Подобається x 2
  5. levandivka

Ви про Пушкіна?
    Українці не настільки гонорові. Нам не мусово "фпєрєді планєти фсєй".
    І вас вИзнають, і нас вИзнають...

6. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

+ за скромность! )))))) Хорошо хоть в кавычках написали ;)))))))))

7. smeet

smeet просто спілкуюсь

А канал Інтер чий?
    А взагалі то я по суті.В світі партії розрізняють по програмах, цілі в партій приблизно одинакові але методи різні.Якщо взяти програми наших партій,то цілі і методи приблизно у всіх партій одинакові.У нас в основному партії-це власність їх лідерів.Завтра в любій партії не стане лідера , партія розпадеться, бо за неї ніхто не буде голосувати, а відповідно з неї неможливо буде попасти в парламент,тоді для чого вона буду потрібна.

+100 Один прикид депутата коштує тисяч так 15-20 зелених.А за мандат треба дати круглу суму.

Це не показник якості навчання.Негрів і арабів є багато у всіх українських вузах.І їдуть вони тільки через відносну дешевизну освіти в Україні,і через те що любий із нелегких екзаменів можна банально купити.Взагалі то Тернопіль найдешевше місто в Україні для студентів(саме дешевше беруть викладачі за екзамени-напевне криза там уже давно)я знаю що кажу.Я цікавився у багатьох негрів і арабів.Між іншим на якій мові в Тернополі для негрів і арабів викладають медицину, поцікавтесь і мені скажете.

• Подобається Подобається x 1
  8. Фесько

Фесько Well-Known Member

Не лохають наших людей фальсифікованим братерством - це вже дуже багато !!!

9. Auditor

Auditor Well-Known Member

к сожалению знакомиться и изучать и анализировать как говорят у нас - две большие разницы!

в статье 1 четко написан объект охраны прав, там нет ни слова о том что на ней должны общаться только лица какой-либо национальности и тем более что этот язык должен исчезать!!! Все статьи Хартии которые я привел подлежат защите нашим государством!!! :ireful1:

правильно, именно поэтому Законом Украины утверждены все пункты которые Украина договорилась выполнять!!!

ребята хватит лапшу на уши, зачем какие-то Википедии, если данная ситуация урегулирована Конституцией!!!
    надеюсь ві не будете отрицать принцип верховенства права:
    именно поєтому Хартия не является рекомендацией и т.п., а является частью законодательства Украины и как все остальные законы ОБЯЗАНЫ исполняться!
    Эта Хартия как раз является незыблемым законом!

думаю не стоит некоторым специалистам на счет законом спорить с профессионалом.

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А тра у гаранта спитати! Він знає.

Вони лохають нас щирим любідрузьтвом!

Останнє редагування модератором: 8 лют 2009
  11. levandivka

Фух! Заспокоїли...
    Якщо " как і всє остальниє" - виконання не загрожує.

• Подобається Подобається x 4
  12. Hightower

А Вы распереживались было? :) Не волнуйтесь, пока действительно ничего не грозит, а вот когда начнем соответствовать высокому званию европейской страны - от тоди да! Или ужо не хотите европейской страной быть то? :mocking:

13. levandivka

ТАК тоді й москалі притихнуть. Вони у країнах, що "соотвєтствують" - тихенько сидять. :)))

14. smeet

smeet просто спілкуюсь

Є такі самі права людини.Вони декларуються всіма країнами світу, і всі країни хваляться тим що вони долучаються до цих законів і виконуються ними.Там є таке положення,що людина має право жити там де вона вважає за потрібне.і де їй це подобається.Чи хоч одна найдемократичніша країна виконує це право людини?Я сьогодні заявлю,що хочу жити в Парижі.Чи зможу я здійснити своє бажання? ..Отак.Є закони,а є заява про наміри.Так от Хартія,це є мрія,бажання про ідеал.Але є реалії,через які поки ці наміри не можна здійснити.

15. Auditor

Auditor Well-Known Member

Ну не знаю, в Литве, Латвии, Эстонии очень даже буйные :)

16. smeet

smeet просто спілкуюсь

До європейської Україні ще як до неба.Але наскільки я знаю,що питання про надання статусу другої державної ні в Німеччині,ні в Іспанії,ні в штатах не стоїть,хоча росіян в вищеназваних державах вже дуже багато.

17. Веда

Веда Well-Known Member

Господин Аудитор, вы поняли, что здесь написано, я нет
    :dntknw:
    Это написано не в статье, а в преамбуле :) (должен - это ваша интерпретация)

http://www.russian.kiev.ua/legalbase/europe/ets148ru.shtml
    Вы не могли бы изменить назидательно-воспитательный стиль ведения диалога на повествовательный? Поверьте, на форуме на только вы образованы, начитаны, компетентны... Некоторые даже читают! B читают не только википедию. А у некоторых даже книги в домашней библиотеке имеются, в том числе и текст Хартии, например, с пояснениями и комментаниями на 4-х языках... И если бы вы читали чуточку внимательнее , то смогли сообразить, что если кого-то пригласили на научное мероприятие, то...

В Одессе говорят: быть и казаться - это таки две большие разницы...;)

Кстати, пост по поводу Хартии не имел отношения конкретно к вам. :)

18. levandivka

Може на фоні "гарячих естонскіх парнєй"..? :)))

19. Hightower

Дуже багато це скільки? Невже більше ніж руських в Україні? О_о

20. Веда

Веда Well-Known Member

smeet, а у нашій Конституції прописано, що кожен громадянин України має право на 10 соток безкоштовної землі...:))) А хто отим правом користується? У нас - тільки голубий бомонд... Вони у нас під цю статтю стільки нахапали ..:sad:. А громадянин приходить - землі немає... :nea:
    Та воно й так зрозуміло, що землі на всіх не вистачить, а хтось з цього зиск буде мати, як і з ваучерів...

До речі, у Хартії теж дуже багато протиріч.

а де твій аватар? :)