Схід і Захід України разом чи ні?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем шахрай, 5 вер 2007.

1. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

Не, конечно нужно навалять им по полной и ждать отдачи через несколько деньков! (((( Замкнутый круг получится, не считаете?

2. Auditor

Auditor Well-Known Member

недавно хороший фильм посмотрел, так некоторые форумчане у меня ассоциируются с этой песенкой

особенно касательно идеологии по языку :sad:

ПыСы: внизу кстати один из ярких представителей, как-будто одним местом чуял такой пост :)

Останнє редагування: 7 лют 2009
    • Подобається Подобається x 1
  3. premium

premium Well-Known Member

Українська Україна - це мрія українців, які є в більшості. Тому пінка отримають і вже отримують російські нацисти зі своїми шовіністичними мріями по московізації України.

4. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Считаете - что с момента исполнения в 1986 году Нау песни "Скованные одной цепью" ничего не изменилось в сознании? Я - тоже ловлю себя на мысли, что суть происходящего не изменилась, разве что вместо коммуниста теперь националист... :)
    там где выше голов находится зад ....

• Подобається Подобається x 2
  5. Торк

Торк Well-Known Member

Никаких проблем! Выстройте украинскую Украину. Вы только русскую Украину не трогайте, лады? Потому что к нам с тем, за тем, тот от того и того (с)
    P/S/ Вы действительно думаете, что кому-то нужны в России?

• Подобається Подобається x 3
  6. premium

Якщо не будуть втручатись іноземні чинники, україномовна більшість завдяки сексу витіснить російськомовну меншість. А якщо врахувати сприяння влади в поверненні народу рідної української мови, цей процес пройде набагато швидше. Тому у вас надія лише на іноземне втручання. А наша справа цього зла не допустити.

А вас ніхто не чіпає. Але Українці на своїй території ні в кого дозволу по відродженню рідної мови, в тому числі у Криму, питатись не будуть.

Ні, я лише відповідаю взаємністю. Ви хочете зла Україні, тобто русифікації, я вам бажаю того ж. Замітьте, росію в Україну пхаєте саме ви. Мені нафіг вона потрібна, але ж ви пхаєтесь що аж нестерпно вже терпіти. Навіть львівський форум окупували іноземною мову. Де ж ваша повага в гостях? :ireful1:

Останнє редагування модератором: 15 лют 2009
  7. Дальневосточник

Мужчины - двенадцатый час ночи! Когда же Вы будете выполнять ТАКое обещание-то? И даже шире - когда начненте? Я от своих детей никак внуков не добьюсь - а страсть, как хочется...Так и Ваши родители ждут внучиков... Кохайтеся! :)
    А то все форум, форум....А тут пока пан Ромка, Левандивка, я, Степаныч - по стариковски пообсуждаем проблемы... :)))

8. Hightower

Ггггг, интересная теория :mocking:)))))))) То то в Квебек французская армия вторгалась наверное в 20м веке?)))))))) Сколько русские в Тернополе панували - вытеснили? ))))))))) Приезжайте на Донбасс вытеснять русскоговорящее "меньшинство" по Вашей методе, однако боюсь как бы Вас не вытеснили! :mocking:

Ну наверное там же, где и уважение к гостям с гостеприимством вместе:blush: :)

Останнє редагування модератором: 15 лют 2009
  9. Дальневосточник

А Тернополь - тоже Львов? Или одни гости - указывают другим гостям - как им вести себя в гостях? :haha:

10. premium

Уявіть собі, що витіснили! Скоро черга до інших українським міст дійде.

11. Дальневосточник

Є таке гарне українське прислів'я - Дурак думкою багатіє.....:)

12. Hightower

О_о неужто и продолжают вытеснять то? Вы там не последний украиноговорящий надеюсь то? Не переживайте, думаю все будет оки, во Львове вон как по украински общались несмотря на всю "руссификацию", так и общаются. То же и на Донбассе например будет, только с обратным знаком! ))) Причому це зовсім не заважає при тому знати і українську мову! )))

13. smeet

smeet просто спілкуюсь

Вважаю, однозначно.Але це коло потрібно розірвати.Я розумію,що можливо Владимир з Криму невинуватий в тому,що влада СРСР займалася дискримінацією українців,і робила все для того,щоб українська мова зникла.
    Але він повинен зрозуміти почуття Петра зі Львова, і якщо не вибачитись,то хотя б не мішати,щоб той Петро в своїй державі зміг накінець то свою дитину вивчити на рідній мові.
    Теперішні німці до другої світової не мають відношення,але вони знайшли в собі сили вибачитися за дії своїх предків,і корона з них не впала.Зате тепер між державами нема ворожості.Так поступають мудрі народи.А дурні вовтузяться і воюють між собою.Я особисто хочу,щоб в Україні проживали мудрі народи,бо українці здавна славилися своєю розважливістю.

14. premium

Тернопіль - це також Галичина і Львів - це наша столиця. :tongue:

15. Hightower

Можливо? :scratch_one-s_head: І яким чином Володимир заважає Петру вивчати українську мову в ЇХ Державі??? То й Петру мабуть не слід заважати Володимиру навчати дитину рідній для нього російській мові? Хочете я перед Вами вибачусь за родичів росіян по батьковій лінії? Впевнені, що Вам від того легше стане?

Уууу, как все у Вас запущено! ))))) Срочно читайте Конституцию Украины, узнаете много нового и интересного! ))))))))))

Останнє редагування модератором: 8 лют 2009
  16. Дальневосточник

Все хорошо написали - но небольшое замечание - власти СССР уничтожали украинский язык - путем изучения украинского языка и литературы во всех школах УССР. Нынешние власти - наоборот - поддерживают - согласно Конституции - все языки - путем изучения русского - как иностранного (скажем - английского)...Много у нас тут англичан - посмотрим переписи?...

17. premium

Витіснили російську, якщо не зрозуміло. Думаю Ви не уявляєте наскільки Львів і Тернопіль були русифіковані. А зараз в Тернополі може 2-3% і то двомовних залишилось. Львів трохи важче дерусифіковувати - місто велике.

В Конституції про таке не пишуть, це лише галичани відчувають серцем.

Останнє редагування модератором: 8 лют 2009
  18. Дальневосточник

"І ми, Химко, люди" - як кажуть у нас в Україні....
    Специально добавлю эту народную мудрость - раз предыдущая моя ТАК Вам понравилась. :)

19. premium

Мені пофіг скільки в Україні росіян чи англійців, в ураїнців є своя українська мова, а всі інші є іноземними, а якщо хтось буде виступати - назвемо окупаційною.

20. Hightower

Ай, молодцы какие! )))))) Спасители Атечества )))))) А чего Тернополь с маленькой буквы то? Ну а в Одессе например наоборот, двуязычных процентов 99, а общающихся исключительно на украинском процента 2-3 думаю будет!

Понятно, а я думал мож хоть где-то в библии прописали, ну или еще в каких-нить скрижалях ))))))

а де твій аватар? :)