Не, конечно нужно навалять им по полной и ждать отдачи через несколько деньков! (((( Замкнутый круг получится, не считаете?
недавно хороший фильм посмотрел, так некоторые форумчане у меня ассоциируются с этой песенкой особенно касательно идеологии по языку ПыСы: внизу кстати один из ярких представителей, как-будто одним местом чуял такой пост
Українська Україна - це мрія українців, які є в більшості. Тому пінка отримають і вже отримують російські нацисти зі своїми шовіністичними мріями по московізації України.
Считаете - что с момента исполнения в 1986 году Нау песни "Скованные одной цепью" ничего не изменилось в сознании? Я - тоже ловлю себя на мысли, что суть происходящего не изменилась, разве что вместо коммуниста теперь националист... там где выше голов находится зад ....
Никаких проблем! Выстройте украинскую Украину. Вы только русскую Украину не трогайте, лады? Потому что к нам с тем, за тем, тот от того и того (с) P/S/ Вы действительно думаете, что кому-то нужны в России?
Якщо не будуть втручатись іноземні чинники, україномовна більшість завдяки сексу витіснить російськомовну меншість. А якщо врахувати сприяння влади в поверненні народу рідної української мови, цей процес пройде набагато швидше. Тому у вас надія лише на іноземне втручання. А наша справа цього зла не допустити. А вас ніхто не чіпає. Але Українці на своїй території ні в кого дозволу по відродженню рідної мови, в тому числі у Криму, питатись не будуть. Ні, я лише відповідаю взаємністю. Ви хочете зла Україні, тобто русифікації, я вам бажаю того ж. Замітьте, росію в Україну пхаєте саме ви. Мені нафіг вона потрібна, але ж ви пхаєтесь що аж нестерпно вже терпіти. Навіть львівський форум окупували іноземною мову. Де ж ваша повага в гостях?
Мужчины - двенадцатый час ночи! Когда же Вы будете выполнять ТАКое обещание-то? И даже шире - когда начненте? Я от своих детей никак внуков не добьюсь - а страсть, как хочется...Так и Ваши родители ждут внучиков... Кохайтеся! А то все форум, форум....А тут пока пан Ромка, Левандивка, я, Степаныч - по стариковски пообсуждаем проблемы...
Ггггг, интересная теория )))))))) То то в Квебек французская армия вторгалась наверное в 20м веке?)))))))) Сколько русские в Тернополе панували - вытеснили? ))))))))) Приезжайте на Донбасс вытеснять русскоговорящее "меньшинство" по Вашей методе, однако боюсь как бы Вас не вытеснили! Ну наверное там же, где и уважение к гостям с гостеприимством вместе
О_о неужто и продолжают вытеснять то? Вы там не последний украиноговорящий надеюсь то? Не переживайте, думаю все будет оки, во Львове вон как по украински общались несмотря на всю "руссификацию", так и общаются. То же и на Донбассе например будет, только с обратным знаком! ))) Причому це зовсім не заважає при тому знати і українську мову! )))
Вважаю, однозначно.Але це коло потрібно розірвати.Я розумію,що можливо Владимир з Криму невинуватий в тому,що влада СРСР займалася дискримінацією українців,і робила все для того,щоб українська мова зникла. Але він повинен зрозуміти почуття Петра зі Львова, і якщо не вибачитись,то хотя б не мішати,щоб той Петро в своїй державі зміг накінець то свою дитину вивчити на рідній мові. Теперішні німці до другої світової не мають відношення,але вони знайшли в собі сили вибачитися за дії своїх предків,і корона з них не впала.Зате тепер між державами нема ворожості.Так поступають мудрі народи.А дурні вовтузяться і воюють між собою.Я особисто хочу,щоб в Україні проживали мудрі народи,бо українці здавна славилися своєю розважливістю.
Можливо? І яким чином Володимир заважає Петру вивчати українську мову в ЇХ Державі??? То й Петру мабуть не слід заважати Володимиру навчати дитину рідній для нього російській мові? Хочете я перед Вами вибачусь за родичів росіян по батьковій лінії? Впевнені, що Вам від того легше стане? Уууу, как все у Вас запущено! ))))) Срочно читайте Конституцию Украины, узнаете много нового и интересного! ))))))))))
Все хорошо написали - но небольшое замечание - власти СССР уничтожали украинский язык - путем изучения украинского языка и литературы во всех школах УССР. Нынешние власти - наоборот - поддерживают - согласно Конституции - все языки - путем изучения русского - как иностранного (скажем - английского)...Много у нас тут англичан - посмотрим переписи?...
Витіснили російську, якщо не зрозуміло. Думаю Ви не уявляєте наскільки Львів і Тернопіль були русифіковані. А зараз в Тернополі може 2-3% і то двомовних залишилось. Львів трохи важче дерусифіковувати - місто велике. В Конституції про таке не пишуть, це лише галичани відчувають серцем.
"І ми, Химко, люди" - як кажуть у нас в Україні.... Специально добавлю эту народную мудрость - раз предыдущая моя ТАК Вам понравилась.
Мені пофіг скільки в Україні росіян чи англійців, в ураїнців є своя українська мова, а всі інші є іноземними, а якщо хтось буде виступати - назвемо окупаційною.
Ай, молодцы какие! )))))) Спасители Атечества )))))) А чего Тернополь с маленькой буквы то? Ну а в Одессе например наоборот, двуязычных процентов 99, а общающихся исключительно на украинском процента 2-3 думаю будет! Понятно, а я думал мож хоть где-то в библии прописали, ну или еще в каких-нить скрижалях ))))))