Схід і Захід України разом чи ні?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем шахрай, 5 вер 2007.

1. iso

iso Well-Known Member

Додам до сказаного . Майдан-це було зіткнення двох політтехнологічних проектів. ПР - помаранчевих. З обох сторін працювали як російські, так і західні політтехнологи. В основу були покладені суперечності між заходом і сходом, які були доведені до ледь не збройного протистояння. Народ зомбувався кілька років. З обох боків. Починаючи від руху Україна без кучми. (не виключаю, що там наслідила Росія, як і зі справою Гонгадзе. Дуже вже незалежно вів себе Кучма по відношенню до Росії.Згадайте, як після справи Гонгадзе, коли рейтинг Кучми повз до мінімуму, він зблизився з Росією). Це моя думка, крім політтехнологій. Політтехнології Майдану-це факт.
    А коли влада і опозиція пів на пів, народ пів на пів, що могло доброго бути при такій розкладці?

• Подобається Подобається x 2
  2. Торк

Торк Well-Known Member

Думаю, мы и так знаем эти регионы, разве нет?
    А как вы думаете, какой процент должны составить русские от общего процента населения, чтобы перестать считаться меньшинством. Очень важный вопрос. Выскажите ваше личное мнение. Просто интересно.
    не понял смысла, как-то туманно звучит. Как вы думаете, что это значит?

А в целом я смогу ответить на вопрос уверенно и аргументированно, когда досконально изучу все акты, издаваемые властями, касательно языка.
    В Крыму на сегодняшний момент я не замечал никакого нарушения хартии, кроме случая с кинотеатрами. Но все кончилось хорошо и слава Богу.

• Подобається Подобається x 1
  3. iso

iso Well-Known Member

Ми можемо лише припускати
    я не думаю. вже подумали мудріші
    а) "региональные языки или языки меньшинств" означают языки, которые:
    i) традиционно используются на данной территории государства жителями этого государства, представляющими собой группу, численно меньшую, чем остальное население государства; и
    ii) отличаются от официального языка (языков) этого государства;
    Они не включают в себя ни диалекты государственного языка (языков) этого Государства, ни языки мигрантов;

4. Торк

Торк Well-Known Member

Я вообще-то спросил про национальное меньшинство, а не про язык, ну да лудно. Проведу параллели. Фактически получается, что для того, чтобы русский язык перестал считаться территориальным, нужно, чтобы его считало родным самая большая часть населения страны. И фактически русские перестанут быть национальным меньшинством, когда их станет больше всех в Украине, я так понял?

5. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ну це до безладу має таке відношення як фаза місяця до поголів"я баранів.Розумієте,колись я його взагалі не сприймав,його закиди до помаранчевої влади мене ображали, але з часом я став думати трохи інакше-можливо він знає те про що не знали ми, тому він так погано говорить.З часом все більше і більше впевнююсь що все таки вони(політики)знають одне одного краще,ніж знаємо їх ми.А цей безлад мені нагадує зграю собак.коли між них кидають кусень м"яса і вони починають за нього гризтися-ну прям таки аналогія один в один.

Ні я не виділяю,я пояснюю причини.А на рахунок корупції-її ніхто не винищував.Під час радянської влади на Західній Україні корупцїї було більше ніж де,так що можливо що ми ще можемо корупції других навчити-на жаль.Ще коли про хабарі при вступі в ВУЗи на Східній Україні ще й не знали,на Заході наліво і направо брали хабарі .Коли я поступав в ВУЗ у Львові в медінститут просили по 8000 карбованців.Хто мав той давав.Тому мене занесло аж за 1500 тисячі км від дому.Зате на рахунок політики тут стан інший.Коли політика переплітається з економікою тоді робиться коротке замикання.Викладачі ВИШІв проклинали помаранчеву владу цього року за введення тестування-велика цицька відпала.

Та ні Ви нікого не образили.З майданом не носяться.Знаменита фраза про те хто робить революцію і хто з неї користає-не забута.На жаль це так.Але не погоджусь з Вами про Майдан.Це не якась конкректна подія в Києві-це якесь самоочищення в душі кожного.Ну не знаю,чи посмів би я на виборах кинути в лице пачку бюлетенів представнику влади котрий мене заставляв щоб я ті бюлетені вкинув як голоси за Януковича.На Майдані народ повірив в свої сили, а влада зрозуміла,що ще чогось треба боятися,бо може настати час що можуть і знести.
    Але як бачимо,що у влади пам"ять коротка.Пройшла зміна гравців, ті кровососи,що були коло них,швидко приссалися до нових хазяїв.Де польові командири ПР.Де Червоненко,де Стецьків,де Луценко.Скільки раз на місяць зустрічаються з головним фігурантом революції?В нього немає часу до них.Його опікає той хто був в СДПУо.Іронія долі.Я не кажу що другі кращі.Всі одинакові.Тому я не вірю українським політикам.Просто не вірю і все.За останні чотири роки у нас в районі вкрали більше ніж за всі 17.Чудову карпатську землю продавали на мільйони доларів.А київляни платять,бо мають гроші.

50%+1 це ж ясно.І навіть тоді держава Україна і мова українська державна-такий порядок.

Останнє редагування модератором: 15 лют 2009
  6. Торк

Торк Well-Known Member

Ну не 50% +1. Есть ведь и другие нации в Украине, правда ведь?
    Объясните пожалуйста почему и после этого украинский государственный. Обясните, почему украинский язык - язык национального меньшинства (а если русские превысят 50%, тогда украинцы станут национальным меньшинством) будет государственным. Ведь согласно законодательства, язык нацменьшинства у нас государственным не является. Вы, видимо, может объяснить, почему он все таки будет являться?

7. premium

premium Well-Known Member

Для росіян є повно місця в Росії, де вони можуть бути національною більшістю. А якщо якась нація хоче стати більшістю не на своїй землі, як це хотіли наприклад німецькі нацисти, то на це отримає заслужену відсіч. Я надіюсь Ви не сповідуєте російський нацизм .:moskali: , а то якісь підозрілі питання задаєте

мені такі балачки геть не подобаються :ireful1:

8. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

Смит, я Вас умоляю, это Вы в каких скрижалях прочли то? )))))) Сейчас порядок такой - примут изменения к Конституции - будет другой, делов то!

• Подобається Подобається x 4
  9. Полковник

Полковник миється в бані

А на Украине хватит места российским украинцам?
    Может с НИХ начнём?

10. premium

premium Well-Known Member

Мрії москальських нацистів не збудуться, скоріше в РФ більшістю стануть китайці.

стільки ж, скільки місця в Росії для українських росіян....

таке може статись лише при черговій московській окупації, ви цього хочете?:ireful1:

думаю треба визнати російську мову в Україні діалектом української... і жодних проблем не буде

11. Hightower

Гы, так и мечтам украинизаторов от власти тож сбыться не грозит дело в том что, скорее пинка получат, если людей будут продолжать доставать, бо не так то делается! (((((((

:good: Або навпаки! :mocking:

Ну судя по минусу о том, что в Конституции Украины вполне могут вноситься изменения по воле народных избранников Вы не слышали? :)))

12. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

О чем бы не говорили - всегда виновата Россия....
    Поймал ТАКой украинский националист золотую рыбку.
    Предложила она три желания.
    - Первое - пусть монголы пойдут войной на Финляндию и захватят Хельсинки!
    - Выполнила!
    - Второе - пусть фины собирутся с силами - и погонят монгол - и захватят Улан-Батор!
    -Выполнила!
    - Третье - пусть монголы соберутся с силами - и погонят финов - и снова захватят Хельсинки!
    -слушай, я выполню - но чего они должны бегать туда сюда?!?
    -они не просто бегают - а топчат москалям огороды....

ТАК и в этой ветке - не о том рассуждаем, как найти взаимопонимание - а как бы москалям огороды потоптать....:haha:

• Подобається Подобається x 3
  13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Це як було в 41-44 роках? Це хто, УПА дасть відсіч? Чи сучасна Пора чи УНСО?

14. smeet

smeet просто спілкуюсь

Та тому що це буде справедливо.На світі вже одна Росія є.З російською державною.А України вже немає більше ніде в світі.І мови української державної ні в одній країні в світі більше немає.Чи Ви хочете,щоб біля Росії була ще Малоросія?Так Вам буде удобно?Чи Ви спите і бачите як українську мову хоронять?Невже Ви не можите зрозуміти,що Схід і Захід тоді будуть разом,коли навчаться поважати одне одного.Треба щоб російськомовні захищали право україномовних на збереження української мови,і україномовні так само захищали право російськомовних використовувати свою мову-тоді у нас буде єдина держава.Чи я не правий?

15. Торк

Торк Well-Known Member

Для россиян есть полно места в России - согласен. Я задал чисто гипотетический вопрос. Я предположил, что на Украине вырастет русскоговорящее население за счет не войны (а то вы сразу про нацистов пишете). Нет, оно может вырасти за счет самого, что ни на есть приятного слова - "секса". Я приезжаю на Украину очень редко. Я здоровый молодой парень, она прелестная девушка-украинка. Такие случаи у меня были. Она не против, я не против, предупредил, что я приезжий. Но природа взяла свое и через 9 месяцев в Украине пополнение. А пополнение будет говорить на русском - мама научит. Пример, без счастливой семьи. Но можно привести такой же пример со счастливой семьей в конце истории. Природу не остановишь. Россия и Украина рядом находятся. Генофонд российский постоянно будет проникать в Украину. А из Украины генофонд идет в Россию. И не остановишь процесс.

16. Hightower

Праві звичайно! Знайти б тепер ще той захист російськомовних з боку україномовних! :dntknw: Той малофранцій, малобританій, малонімеччин та малоіспаній чомусь не мало зовсім, як то вони не дотумкали до такого, що вже ж є країни з такою мовою? ))))))

17. Торк

Торк Well-Known Member

интересное предложение - можете его сказать в Севастополе на Нахимовском проспекте. Думаю, вас поддержат. Или на Арбате или на Невском и на Дерибасовской - везде найдутся фанаты.
    А если серьезно, то не эти ли слова являют собой всю гнусность ваших суждений. Позор. Мы к вам со всей душой, а вы ...

Станут, станут. Вам, как настоящему патриоту все равно ведь, что с Украиной будет, лишь бы России хреново - правда ведь? Если бы было всего 2 варианта на выбор: И России хорошо и Украине хорошо, или и России плохо и Украине плохо. Сознайтесь - у первого варианта и шансов нет, как это - москалям кайф сделать??

18. Auditor

Auditor Well-Known Member

От нравиться мне такое делитанство :)

Никакие там регионы не допускаются в которых определяется статус региональный. Они уже есть, их никто не должен создавать, признавать таковыми, они такие по Хартии!!!

Возьмем Одесскую область, Крым... -
    Что нарушается, перечислять можно много, например:
    это у нас в стране государство способствуют тому чтобы СМИ вещали на русском??!!! - наоборот они их закрывают, если определенный % вещания не на украинском.

кто-то учитывает наши пожелания чтобы кино было на русском, чтобы в школах преподавание велось на русском, чтобы в госорганах нам отвечали по-русски, чтобы в судах судопроизводство было на русском???!!!

какой у нас в регионе % детских садиков на русском???!!! - 5%, а где же существенность???

при приеме детей в школу кто-то спрашивает на каком языке вести преподавание???!!!

вы где-то такое видели у нас???!!!

и такое оказывается есть???!!!

напомню что язык судопроизводства - украинский.

где-то есть законодательная база на русском???!!!

продолжать???

19. Торк

Торк Well-Known Member

Я что, хоть раз написал, что не люблю Украину, что желаю смерти Украине, как стране, и украинскому, как языку. Я просто говорю факты. Голые факты. Я говорю их без эмоций. Я анализирую ситуацию. Я тем на сайте и занимаюсь, что расписываю свои взгляды, чтобы их старались понять. А мне пишут про русский язык, который должен являться диалектом украинского. Вы не того врага нашли. Bs с вами найдем общий язык, я это уже понял. А вот объединить страну не получится з-за сами знаете, каких субъектов и их взглядов. Не они ли приносят больше смуты в наши отношения?

Не надо с меня начинать. Я можно сказать только работу интересную нашел. :) С этим в Крыму трудно.

Ну у нас садики, школы и ВУЗы еще слава богу на русском. Тут ничего сказать не могу. Но опять повторюсь - у нас парламент делает поправки, мы Автономия и у нас есть такое право, а в в Луганске, к примеру, или в Одессе у мэрии нет таких полномочий, поэтому знаю, что там происходит. А вот что касается количества уроков, судопроизводства, телерадиовещания "Русское Радио Украина" чего только стоит :)) и всего остального - согласен на 100%, у нас тоже самое.

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

Якщо чесно, то я чомусь налаштований більш оптимістично.Ті суб"єкти і їх погляди про які Ви кажете,як з однієї,так і другої сторони виконують політичний заказ одних і тих же хазяїв.Поділяй і владарюй-стара як світ істина.Гірше те,що ми з вами на це ведемося.А їм це все потрібно-цілком бажаний результат.Вони розмовляють на бабло-есперанто.Доля них все рівно яка мова-вони говорять однією мовою мовою бабла.
    Розмови про діалект це як кажуть українці спересердя.Просто українці не хочуть,щоб ними ігнорували в своїй же державі.Це все від нерозуміння і відсутності толерантності.Давайте скажу інакше.Не дай Бог Вас вчора жорстоко побили.А післязавтра Вам кажуть що Ви повинні бути толерантні до тих,хто Вас жорстоко побив.Ви зразу зможете бути толерантним і будете вести себе галантно з своїми обідчиками?

Останнє редагування: 7 лют 2009
а де твій аватар? :)