Схід і Захід України разом чи ні?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем шахрай, 5 вер 2007.

1. Веда

Веда Well-Known Member

Торк, вы привели мою цитату. Но, простите, а причем Россия в данном случае??? Если прочитать каменты по приведенной цитате , то и восток, и запад понял о чем идет речь. А вы что-то нафантазировали... Может потому, что вы долго в России живете?
    Бело-голубые - это ПР, которая полностью контролирует Донецкую область: власть, экономику, суд и п.д.
    Остальной политический бомонд - это иные партии во власти, которых в нашей области практически нет. Так понятно?:)

Джентельмены, не выхватывайте, пожалуйста, из контекста цитаты, а то получается диалог глухого со слепым. :give_rose:

Останнє редагування: 7 лют 2009
  2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Так вони люблять добре попоїсти,гарно вдягнутися і шикарно віддихнути.Я як бюджетник за все життя,а прожив вже майже 50 був 3 рази на морі-і ні разу в санаторії.Не виходить.А вони віддихають по декілька раз за рік,і не в Одесі.У мене Жигуль 1989 року,куплений з рук і я радію,що він у мене є.
    Якщо,зараз взяти і проаналізувати нашу РДА,то там працюють ті що працювали при СРСР, при Кравчукові,при Кучмі,тепер при Ющенкові і ще будуть всі до пенсії працюватьи.Вони тільки шапки міняють,а все к е р у ють.Невже Ви хочете,щоб вони заробляли так як ми.Це ж неможливо.

• Подобається Подобається x 4
  3. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

То так, на жаль, і те є великою складовою нашого нинішнього безладу! (((((((

То так, на жаль, і те є великою складовою нашого нинішнього безладу! (((((((

Останнє редагування модератором: 15 лют 2009
    • Подобається Подобається x 1
  4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Та я б не сказав,що великою,у безладу коріння набагато більші і довші.
    Я пригадую,як на самому початку вважав,і між іншим тепер вважаю,що нам потрібно було найняти з-за кордону висококласних спеців-менеджерів і вони б провели швидко реформи,то Україна давно жила б при розвинутому капіталізмі.А так гроші витратили набагато більші ніж потрібно було б а опинилися там де завжди в .опі.Чогось наші предки не встидалися кликати на князювання осіб княжої крові(згадаймо Київську Русь).Ну нема у нас людей які б змогли б вивести Україну з нашого соціалізму до світлих вершин капіталізму.Чогось Прибалтика змогла,а ми ніяк не можемо.Наймімо з 10000 японців,і коло кожної РДА поставмо по БТРу з крупнокаліберним кулеметом,щоб ні одна зараза з хабарем туди не пройшла.Порядок наведуть за 2-3 роки.

5. Hightower

Великою, великою, навіть і не сумнівайтеся. Безлад звичайно має глубокі корені, проте поки маємо такий рівень корумпованості, поки до вартості кожного товару та послуги закладається відразу ж вартість різних откатів та й просто крадіжок звичайних - будемо мати те, що й зараз маємо! ((((((((

6. Salata

Salata Well-Known Member

Я не Чернобылец и не культуролог, тем не менее творчество того же Гоголя не могу так разом определить. Культура там украинская. Но рассказано для русских. Чье это наследие? Как определить? По месту рождения автора или по месту событий?

7. Hightower

Так может общее? :mocking: Зачем делить то? ))))))

• Подобається Подобається x 2
  8. Salata

Salata Well-Known Member

Вот выясняю...
    Для меня украинский национализм как-то все непонятнее и непонятнее. Хотя с самого начала я его совсем не понимала :)
    Тут действительно только очень большой гуманитарий может видеть какую-то логику. Не потому что он плох, а потому что в гуманитарных науках часто можно из чего угодно прийти к чему угодно.
    Ну например, как в школе: Наташа Ростова полезла плясать на стол - это от близости к народу.
    Та же тема.

9. premium

premium Well-Known Member

дивно, це ж елементарні речі

стаття не пояснює чому в місті, де 70% населення становлять українці не було жодного українського навчального закладу, та будь-якого україномовного державного закладу... :ireful1: а тепер після століть русифікації хтось ще хоче для російської мови чергових переваг :ireful1:

Ці факти постійно випливають в новинах, в розмовах і підтверджуються власним спостереженням.
    В моїй групі був один єврей і один росіянин, всі інші - українці. Так ось, єврей виїхав в Ізраїль, а росіянин - в Чехію, а всі українці залишились і працюють на благо Неньки-України.

10. Торк

Торк Well-Known Member

Очень хорошо. По-моему, мы движемся правильным путем для понимания друг друга. То есть нам осталось выяснить только один единственный выделенный пункт. Вы считаете, что можно создавать препятствие для распространения и употребления русского языка. И можно его ущемлять в определенных пределах. Я против этого. Давайте поговорим про эти пределы. Как вы себе их представляете? Может эти пределы не так уж страшны, как мне кажется. Ну, к примеру, нужно ли его изучать в школе, в университете, кино, театры и т.д.

11. premium

Якщо гарно покататись по Україні, то виявиться, що російськомовних можна зустріти лише на 10% території України.

12. Торк

Торк Well-Known Member

Нет не считаю. И Россия должна сама разбираться со своими проблемами, а у нас есть Украина, в которой тоже проблем хватает.
    И это плохо. А при чем тут советсткая власть. В Колумбии, наоборот, все революции творятся только при советской власти. А в Америке нет советской власти, а у них тоже духа свободомыслия нет. Объясните.

13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А Ви вважвєте, якщо Шуврич і йому подібні, у телеефірі поливають один одного лайном, це якось оправдовує наш, мяко кажучи, безлад?

Я Вас умоляю! Ви знову намагаєтесь виділити ЗУ на фоні інших регіонів. Це, напевно, від докінця невинищеного вільнодумства в Галичині, як ніде більше, буйним квітом цвіте корупція, хабарництво і подібні "високі" якості.

Ось чого я дотепер не зрозумів, це те чого всі носяться з тим майданом, як з писаною торбою? Наведіть мені хоч один приклад, коли революція привела народ, я підкреслюю ПРОСТИХ людей, до кращого життя, добробуту, абощо. І не треба мені розказувати про всеохоплююче почуття свободи, почуття згуртованості тощо. Яка була кінцева ціль народного руху на Майдані? Чим він закінчився? Що ми маємо нині? І де ті майданники зараз, Чого мовчать. Демократія - це не безкарний триндьож злодюг і зрадників на телебаченні і радіо, мені здається це влада НАРОДУ, а не влада ДЛЯ народу і ВСЕНАРОДНОВИБРАНА влада. І тоді не треба буде японців з КПВТ на БТР.

Вибачте, якщо я чимось зобідив кого небудь. Але це моя думка.

• Подобається Подобається x 4
  14. Торк

Торк Well-Known Member

Согласен с постом. Правильно написали. Единственный вопрос есть.
    Как вы думаете, когда народ восстал и пошел на Майдан, люди сидевшие на холоде довольны текущим положением дел в стране, это они хотели увидеть? И еще один вопрос - был ли смысл проводить подобную акцию? Какой смысл? В положительную или отрицательную сторону изменилось состояние страны в целом после Майдана?

Я просто действительно не так понял. А после ваших объяснений все стало на свои места. Благодарю. Но в России я всего год, поэтому нахожусь в курсе дела, тут дело в том, что не понял эпитеты и сокращения. )))

Хорошо - 10%. Давайте подумаем, в каких областях можно встретить русскоговорящих? И вместе прикинем процент.

Скажите пожалуйста, а количество уничтоженного духа зависит исключительно от времени уничтожения. Или может быть, еще и от интенсивности, от способности людей сопротивляться этому?

15. iso

iso Well-Known Member

Міф. Корупція більша там, де більші гроші.
    Зміни на краще.
    Тут Ви неправі. Їх вже не так і багато. Прозріли.
    Великий зміст. Оранжеві отримали з рук майдану ВЛАДУ.
    А як Ви думаєте?

16. smeet

smeet просто спілкуюсь

Мені що Вам історію нагадувати?Про 33рік,про Скрипника і Хвильового,про "подвиги" НКВД?Навіть в самій Росії.Діти Арбата читали? Скільки національної російської еліти було знищено по підлих доносах своїх же "соплеменников".Скільки еліти в Східних областях України,в містах і селах було вислано на Сибір.Знищували навіть лояльних до влади людей,а що говорити про людей які були нелояльні до радянської влади,але все рівно були елітою.Одне криво сказане слово про владу і тут же це доносилось і вечером ця людина вже була в НКВД.І більше про неї ніхто не чув.І так сотні тисяч людей,добрих ,поганих різних.Людей великих,мислячих неординарних.А ті хто на них доносив ті залишилися.Так ніби тоже люди але не такі,що будуть висловлювати незгоду до влади.Тобто так звана селекція відбулася.Залишилися завжди і з усім згідні.

17. Торк

Торк Well-Known Member

Смысл в тот момент, я понимаю, что был. Меня интересует другое - продвинулась ли Украина хоть на небольшой шажок вперед, провернув такое грандиозное событие?
    И в чем шажок заключается?
    Думаю, что просто потеряли время, хотя отрицательные тенденции есть тоже. Объясню. Когда революция случилась, Европа почти что в ладоши хлопала нам. Но когда она увидела, что началось потом, она разочаровалась еще больше. Плюс политическая ситуация в стране стала еще нестабильнее.

18. iso

iso Well-Known Member

Росіяни в Україні становлять категорі. "національна меншина".
    Україна, як не милюся, підписалася під Хартією. Згідно неї, якщо я добре вичитав, існує поняття регіональноїмови та нетироторіальної мови. Допускаю, що з часом визначаться регіони з компактним проживанням меншин. І тоді буде прописана сфера застосування регіональної мови. Не раз в дискусіях про мову посилаються на хартію. Про що вона говорить. Про захист мов меншин, але без шкоди державній мові. Сфера застосування регіональних мов теж чітко не окреслена. На розсуд держави. Напр. приведу формулювання:
    "d) i) обеспечивать доступность профессионально-технического образования на соответствующих региональных языках или языках меньшинств; или
    ii) обеспечивать доступность существенной части профессионально-технического образования на соответствующих региональных языках или языках меньшинств; или
    iii) обеспечивать в рамках профессионально-технического образования преподавание соответствующих региональных языков или языков меньшинств в качестве составной части учебной программы; или
    iv) применять одну из мер, предусмотренных в предыдущих подпунктах i-iii, по крайней мере к тем учащимся, которые, или в случае необходимости - чьи семьи, выразили такое желание в количестве, считающемся достаточным для этого;
    е) i) обеспечивать доступность университетского и другого высшего образования на региональных языках или языках меньшинств; или
    ii) создавать условия для изучения этих языков в качестве дисциплин университетского и высшего образования; или
    iii) поощрять и/или допускать университетские или другие формы высшего образования на региональных языках или языках меньшинств или создание условий для изучения этих языков в качестве дисциплин университетского или высшего образования, если в силу того, что государство не играет определяющей роли в отношении высших учебных заведений, подпункты i и ii не могут быть применены; "
    Скажіть будьте-добрі, Ви бачите порушення Хартії в Україні.

19. premium

Україна повинна розповсюджувати свою мову, тобто українську. Так як це робить Англія, Франція чи Росія зі своїми мовами, інакше нам світить доля третьосортної країни.

20. Торк

Торк Well-Known Member

Почему? Поподробнее пожалуйста.

а де твій аватар? :)