Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Ось і відповідь незабарилася у газеті "День". Немає таких народів, які б сконцентрували усю свою увагу тільки на одній постаті, — каже поет Дмитро Павличко. — Так, Шевченко — геній. Але як ми святкуємо річницю Івана Франка? Він не менший геній, а на своє 150-річчя домігся пам'ятника в Одесі. Було виділено мільйони (пам'ятник зробили за 300 тисяч, частину витратили на монумент Катерині II, а решту розікрали)... Джерело
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? ...для спорудження пам"яткика в Сталіну в м.Сталіно (нині Донецьк).
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Ще Маркса та Енгельса поряд поставити і буде все ОК. Комунізм форевер!!!
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Та шо вы к Донецку прицепились, единственный памятник Сталину в Украине находится в Черновицкой области
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Факты - в студию. Если где-то в Луганской обдасти есть памятник людоеду - лично полью его краской.
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Є й ще один (Зах.Укр): на території будинку-інтернату для божевільних.
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Вот именно, но вы не говорите где, а то кинутся краской поливать
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Хіба що для божевільних! Бо після 20-го з'їзду мало ймовірно що пам'ятник залишиться. Тоді Вам не зараз! Накази виконувались буквально! Як я пам'ятаю, єдиний пам'ятник Сталіну був в м.Поті.
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? А не скажете де саме, в якій частині водосховища, а то самому закортіло із Станіслава поїхати у Бурштин та й глянути на нього.
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Відверто скажу,не пам’ятаю...Навіть точно не скажу,чи він ще є.В 1991 році мені його показував товариш.Пам’ятаю,що ми стояли на бетонній дамбі і Олег то мені показува як місцеву "достопрімєчательность".
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Згадалися ці галаси політиків: "Данецк кормит всю Украину"...
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? :D :D :D А міня Одеса годує, Донецком тут и не пахнет :D
Незалежна Галичина +/- Серед моїх друзів є галицькі сепаратисти, себто люди, які говорять про окрему від інших ідентичність галичан, потребу автономії, а дехто й про відокремлення. от у контексті появи гасел За окрему Донецьку республіку" видалося актуальним спитати: а що ви думаєте про можливість відокремлення Галичини. Мені особисто йдеться не стільки про те, чи реально, а про те, чи потрібно, чи вигідно... Що скажете?
Відповідь: Незалежна Галичина +/- пізно вср****я зі своїм сепаратизмом.... про це тре було думати на початку 90-их.... а зараз пізно.... тільки на руку данєцкім....