Сволота підбирається до нашого ЗИМОВОГО ЧАСУ!!!

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем serg-shs, 20 вер 2011.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Ні ще на почуяла. але воно вже стирчить поперек глотки.

2. ГРАНД

Замітили, що нікнейму козлих я не називав. А така бурхлива реакція Мінні з вказанням мого ніку про щось таки свідчить?;):))

3. ГРАНД

А тепер ще разок і українською мовою. ;):rolleyes:

4. Inga

Inga Дуже важлива персона

может о том, что Вы чертовски поднаторели в провоцировании всяких стычек?.. :pardon:

5. bayard

bayard Дуже важлива персона

а я ЗА. надо бы и Европе сказать чтобы отменили.

6. ГРАНД

Невже Ви теж голосували за Януковича?;)о_О:))

7. ГРАНД

Депутати перенесли Україну до Поволжя - вчені

Середа, 21 вересня 2011, 12:15

Вчені-астрономи виступили проти рішення Верховної Ради про скасування "зимового" астрономічного часу.
    На їхню думку, літній час не відповідає астрономічному, а зимовий збігається з київським сонячним (12 година дня наступає, коли сонце в зеніті).
    "Дуже сильно зрушиться полудень на годиннику від фактичного. Ми штучно "від'їжджаємо" на 1000 км на схід, і якщо для Харкова це означає на практиці зсув усього на півгодини, то Західна Україна зустрічатиме полудень о 13.30. І тепер всю зиму українці будуть вставати ні світ ні зоря", - заявив доцент кафедри астрономії Інституту астрономії при ХАУ Дмитро Станкевич у коментарі "Сегодня".
    За його словами, більшість країн Європи як і раніше будуть рухати стрілки двічі на рік, і різниця в часі з ними буде плинна - дві години влітку, три - взимку.

8. Inga

Не-а, сначала за Сереженьку, а потом за Юленьку :))

9. tanna

tanna Дуже важлива персона

Это почти одно и тоже. :)) Разница от Януковича и Ющенка невелика.

10. spice

spice Дуже важлива персона

Надо было перейти на зимнее время и потом не переходить на летнее. Но мы ж страна долбодятлов, раз кто-то такие решения принимает, а кто-то поддерживает :rolleyes:

11. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Судя по тому, какую оценку мне поставил Гранд, то у него оговорка по Фрейду получилась - он ПОДДЕРЖИВАЕТ это идиотское решение рыгов

12. spice

spice Дуже важлива персона

[OFFTOP]Ну не любит он Вас, что поделаешь;)[/OFFTOP]

13. OrangeSpring

Ну как бы сказать. именно в зимнем времени свой минус - у нас в Харькове 3 часа дня уже темно как поздним вечером (да и в Киеве зимой темнеет не намного позже)

Но я бы поддержала такой переход только, если бы он был синхронно с Европой. Но без этого - Это мегафуфло, я категорически категорически против

14. OrangeSpring

Он не любит, потому что я вижу, кто он на самом деле:))

15. ГРАНД

любіт нє любіт... ох же ж ця кацапеницька завивайлівка. Ви мені в доньки годитесь то про якусь любов говорити взагалі недоречно. Я Вас презираю як окупантську отрижку, яка впарила Україні свою ж окупанстьку владу та ще й про це не жалкує. Окупанти вони і є окупанти. Ви огидна. просто огидна. і ваш жлобенятко Баярд теж, який мене умовляв щоб я перейшов на кацапську мову, мову окупантів.

16. Nevermind

Nevermind Просто персона

Великобритания переходит на летнее время - 100%. У меня там друзья, у нас с ними разница всегда была 2 часа.

Не могло такого быть. Это сейчас зимой будет разница 3 часа, летом - 2 часа.

17. Nevermind

Nevermind Просто персона

Теперь в декабре будет темнеть в 4, а с утра светать будет часам к 9. :)

18. Inga

Вот в этом-то и идиотизм, что утро зимой будет не нормальным (кроме Луганской, Донецкой и Харьковской областей)

19. ГРАНД

Знову "спасіба жітєлям данбаса";):)):)):good:але тепер вже і харківському жлобенярству.

20. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

элита из европы приехала ;)

а де твій аватар? :)