Ну, не я б не був такий певний. Я в Донецьку теж був. але такої певності, на жаль, звідти не вивіз. Не можу сказати, що люди там безнадійні (загалом, цікавий нарід), але бацилою совка вражені капітально. і з Москвою ще пуповина в них не порвана. Взагалі, у східняків якесь дивне приклоніння перед Росією - швидше як символом, а не сучасною реальністю. Але, зрештою, чого дивуватися - століттями ж зомбували, то тепер і урожай пожинають.
Хіба мова йде про простих людей?Я маю на увазі мільярдерів,а Донецьку у них все схвачено,тому прості люди не в розрахунку.
Taakinen, ви тут нагромаджуєте одні суб'єктивізми на інші, величезними штабелями. Як у кіно - "Ми все умрьом!!!". smeet як альтернативу пропонує все ще БЮТ, а ви? Я не бачу ніякого розколювання. Якщо є партія любителів пива, то вони не ставлять собі за мету долучити в свої ряди любителів квасу. А хто були вояки УПА? Безробітні і селяни без вищої освіти. Про що ви говорите? Яке бабло? Мені потрібна Україна, а не донецьке бабло (якого не вистачає простому люду навіть на пенсію). Яку армію наймуть? Ми що, в Середньовіччі? Просто жах якийсь.
Я пропоную альтернативу здорового глузду. Відкрити очі і реально оцінювати ситуацію, а не вестися на дешевий популізм, тільки тому, шо це, мовляв, єдина альтернатива.Такий підхід - хапатися за будь-що, аби тільки шось робити - хибний і небезпечний. Умовно кажучи, хворому на діабет не допоможе курс електрошоку в психлікарні або нашіптування циганки. Ще раз, відсилаю Вас до постів Миха на початку цієї теми. Тут йдеться про серйозні речі - а саме, реальну шкоду цілісності України, яку несе з собою діяльність Тягнибока. тому алегорії про любителів пива і квасу тут нідочого. Партії "Свобода" так далеко до колишньої ОУН, як мосці до слона - у всіх відношеннях, зокрема й за освітою та професійним вишколом. Але не забувайте, що то бу інший час та інший світ. крім того, тоді ми не мали держави, тепер ми її маємо. діяти бандерівськими методами сьогодні - вірний шлях цю державність занапастити.
Не говоріть дурниць, нічого ще не втрачено - поки існує незалежна Україна. нас, справжніх українців, насправді дуже багато. треба працювати і робити справу з головою на плечах, кожен на своєму місці, або - разом, коли вимагатимуть обставини і буде реальна можливість щось кардинально змінити. а впадати в істерію і йти на поводу ляльководів з Банкової чи може навіть Москви - це якраз те, що нашим ворогам потрібно яку б альтернативу ми не обрали, але Тягнибок і йому подібні - це шлях внікуди. Сучасним проблемам, які перед нами постали, вони не допоможуть. швидше створять нові. Якщо хочете-можете діяти вже - зберіть хоча б к-ка своїх приятелів і підіть, підтримайте підприємців. ось вам НИНІШНЯ альтернатива крикунам зі Свободи. завтра будуть інші альтернативи, не сумнівайтесь.
Від вас я теж нічого конкретного не чую, якісь загальні фрази і пуста риторика. Класика української політики - чогось вичікувати. А Янукович веде не українську політику, тому треба наздоганяти.
smeet - айда в нащу команду - тех кто по мнению Ганера занимается не тем делом (ох уж эти новоселы ... ) ---------- Додано в 12:48 ---------- Попередній допис був написаний в 12:45 ---------- Taakinen - вы тоже можете присоединится
Саме про FPÖ. Тільки радикальнішим за Гайдера там був Штрахе. Партія 2008 року взяла більше 17 відсотків. Вона була готова вступити в коаліцію лише за 1 крісло - МВС! Одне ! Не пропорційно а одне!!! Що ви думаєте? Ліві їх не пустили. Об'єдналися ліві, які суттєво втратили і центристи. Але!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Практично усі поправки правих були прийняті. Не зважаючи, що їх подала опозиція. Я пояснював чому... Бо в них хоч зі страху, але роблять краще для країни... І ліві і праві... ---------- Додано в 13:03 ---------- Попередній допис був написаний в 13:00 ---------- Це всім не завадить, бо Свободівці там вже є... ---------- Додано в 13:07 ---------- Попередній допис був написаний в 13:03 ---------- ПР чи що?...
Перепрошую, якщо щось не так зрозумів. Можне детальніше - де написано для особо ? Чесно - не знайшов Це? До чого тут новачки? Якщо не важко роз'ясніть детальніше... Дякую
Вояки так. Але на війні завдання вояків було йти туди,стріляти в тих,зайняти те село. Але війну виграють не на полі бою, а в штабі. Війну виграють стратеги.Не вірю що стратеги УПА були селяни і робітники без вищої освіти.Правда іноді бувають вийнятки-Гітлер,теж був без вищої освіти. Хоча він скоріше був добрим менеджером-політиком,стратеги робили на нього. Ви знову лінуєтесь читати,почитайте кому і чому я сказав цю фразу-тоді зрозумієте.Питання друге-сформулюйте чітко і ясно яка Україна Вам потрібна,і хоча б коротко -як Ви собі уявляєте її державний устрій,політичну систему і яким чином цього можна досягти. Скажіть,будьте добрі,в тому що її занапастили В не бачите нашу спільну вину? І мою і Вашу і всіх українців докупи.Адже кожен з нас вважає себе,свою дитину найкращими,ми хочемо щоб вони вчилися в найкращих інститутах,на найкращих спеціальностях(відповідно за це даємо хабарі),ми хочемо,щоб ми і наші діти працювали на найлегших і найоплачуваних роботах(відповідно за це даємо хабарі),ми хочемо п"яними їздити за рулем і якщо скоїмо ДТП,ми хочемо, щоб нам за це нічого не було(відповідно за це даємо хабарі), ми голосуємо за тих хто дає нам хабарі,не думаючи про те,що він ці гроші забере в стократ.Я розумію,що може Ви чи я не такий.але більшість людей така,і ні я ни Ви нічого з тим не зробите,хоч ми станьмо та спалімося на площі незалежності в Києві. Поспішність потрібна при ловлінні блох.Як Ви збираєтесь доганяти. Ну он прийшли на майдан люди,а міліція прийшла і сказала-суд заборонив проводити мітинги і мітингувальники змушені будуть розійтися і попробують це не зробити,міліція по-простому дубинками їх розгонить і їй за це нічого не буде,вони будуть діяти в рамках закону.Тому мітингуючі коли говорять ,що їм політиків не потрібно роблять тактичну помилку-політики знають як можна узаконити мітинги,а прості мітингувальники не знають. Ви думаєте,чому в 2004 році все мирно обійшлося? Кучма чи Янукович був такий добрий? Ви багато чого не знаєте. Був договір політиків з генералами армії,які поставили ультиматум ВВ,пригрозивши почати військові дії проти ВВ.Там запахло смаленим і бронетехнікою. Політики шукають собі помічників в Армії,за те потім генералмайори стають генерал лейтенантами і дістають високі пости. А Ви як думали? ---------- Додано в 17:49 ---------- Попередній допис був написаний в 17:40 ---------- Я з Вами згідний але зрозумійте ці люди там абсолютно нічого не рішають.Там рішають хазяїни. ---------- Додано в 17:57 ---------- Попередній допис був написаний в 17:49 ---------- Знову неуважно читаєте: Я не пропонував.В найближчі декілька місяців такої сили нема і не буде.Читайте Леніна про революцію.Для революції потрібна революційна ситуація.Зараз просто напруженість, а ситуація ще не виникла.Ситуація буде,коли найбідніші верстви населення будуть доведені до краю.А зараз багато людей(котрі хочуть щоб у сусіда корова здохла) які не мають бізнесу думають так їм (бізнесменам) і треба(совок-до цих пір негативне ставлення до багатих-видресеруване совком).
Я вже про це писав. Між іншим , якби не політики, то з протестувальниками влада би легко убабрала(з закарп. справилась як сама захотіла).А так депутат Гримчак придумав як можна знайти правову основу для перебування їх на майдані-зустріч з депутатом.Тепер депутати по черзі можуть зустрічатися з ними і два тижні.
smeet, я в цій темі все зрозумів, але крім ваших дописів - буквів багато, а змісту мінімум. Все що я допетрав - це ваш заклик чекати. Чого - теж не допетрав, нової сили (онуків?), взагалі-то нова сила кується прямо зараз. Мабуть вам добре ведеться - якщо є робота, гроші, файна родина, файне житло, дійсно, куди вам ломитися.
Дуже жаль,що Ви мене не зрозуміли.Але це Ваші проблеми а не мої.Хто хотів той зрозумів.Не вірите подивіться відзначки під підписами.В принципі ваші слова:нова сила кується прямо зараз,є плагіатом,не вірите, прочитайте ще раз мої пости , я раз з п"ять повторював Вам -читайте уважно мої пости.А ви читали одне речення і Вам набридало,Ви зразу ж починали строчити сам.Якщо Ви не допетрали більше ніж про чекання,то мені жаль.що Ви без елементарних знань,беретесь за те в чому не розумієтесь-за політику.В політиці є теж постулати і закономірності,і їх хоч би трохи треба знати,якщо ні то краще не чіпати,бо можна лопухнутися та ще й дуже.А на рахунок грошей, родини,файного житла,роботи-це такі речі.які ніхто просто так не дарить ні БЮТ,ні Наша Україна ні Свобода. Це речі які потрібно зробити самому.Ніхто Вам не подарує щастя.Воно робиться своїми руками,рабською працею і великим бажанням.а найголовніше треба вчитись,вчитись,вчитись,не дивлячись на те що це казав Ленін.
це не депутат Гримчак придумав. ще у 2001-у таким чином з"явилися намети на Майдані під час акції Україна без Кучми. але від розгону це їх не врятувало. можна констатувати, що як дадуть наказ зверху - і цього разу не врятує. Папа і ко просто зараз зрозуміли, шо трішки перестаралися, тому вже хитрістю йдуть. але вага цих акцій велика - десь комусь страшно мабуть стало, приснопам"ятний 2004-й згадався.
Я не займаюся політикою, я переживаю за свою країну, є люди що знають про політичну картину втричі менше. Це ви говорите як росіяни про своїх політиків - "Чого ти туди лізеш, там без тебе розберуться, іди грядку копай". Люди вийшли в черговий раз на майдан щоб їм хоча б не заважали працювати рабською працею своїми руками. А ви радите нікуди не йти, не метушитися, бо й так усі лопухи і все ясно наперед.