Якщо відверто - я не бачу опозиції. І не бачив протягом міжвиборного періоду. Тобто, формально є. А чи старалася вона завоювати голоси виборців? (Партія регіонів розраховувала на адмінресурс і силу, а опозиція на що?) Чи запропонувала цікаву альтернативу, яку б сприйняв виборець? Ідею. Програму дій? "Великих слов велика сила. А більш нічого..." Не бачу майбутнього з цією опозицією. Та й із владою також. Думаю, що і там назрівають зміни...
Я і політичних партій не бачу Формально-то вона є, сьогодні до неї відносять декілька партій. Ні, але ж йшлося не про це... НІХТО нічого не пропонує, крім гасел. На питання що робити зразу повинна бути відповідь - як це зробити. Але питанням як ніхто не переймається. Цю опозицію можно використати, щоб наблизити інше майбктнє. З ПР то є більш скадна проблема... Зміни можуть бути привнесені тілько з-за меж цих партійних угрупівань. Бо в середині, як у приказці - обоє-рябоє...
Не знаю, які родинні стосунки між Галиною Герегою та Олександром Герегою - обидвоє мають пряме відношення до Епіцентру. Олександр закупив перед виборами (вершкове?) масло Дунаєвецького маслозаводу на 1 млн грн, тепер його треба терміново реалізувати.
А відтоді, відколи Свобода заявила про свою мультинаціональність Дунаєвецьке масло непогане. А нафіга стільки? Стратегічний запас на випадок війни? Це ж тисяча коробок вийшло... Ніфіга вони їдять, буржуї...
А вони на всяк випадок квитків надрукували для експедиційного осередку в Московській області. Так от, щоби не пропадали...
Вляжеться із цими виборам - почнеться підготовка до президентських. І щось мені підказує, що в ПР відбудеться перетасовка. А Януковича замінять
Дурня какая-то. Всегда оптовики закупают масло летом и в начале осени - когда сезонное падение цены из-за большого производства - и суют в морозильные камеры. А зимой продают.