Серед 12-ти апостолів знайшовся Юда Але тут питання в іншому. Хто ті люди, які голосували за зека - людину, що крала шапки? Як їх можна назвати? І чому всі повинні страждати лише через те, що 30% бидляків підтримують мораль кримінального судимого рецидивіста? Я не розумію, як в людини може відкритися ротик проти Ющенка і одночасно відкрито голосувати за кримінал? Що тре зробити потенційному політику в Україні, щоб люди його не сприйняли? Вкрасти, сидіти в тюрмі двічі - сьогодні не показник. Тих(суджених), кого Європа не пускає до себе на поріг, такі, як ви радісно голосуєте за нього у президенти, а його партію - до влади. Вам, особисто, як чесному офіцеру, не соромно?
Пан Мих! Ну нельзя бороться с ложью неправдой. Юля ТАК могла - и шо оно ей -помоглося? Легенду о "шапках" придумал Бродский - в то время вдущий креативщик у помаранчевых. Я не понимаю - отчего хулиганка - за котороую действительно сидел профФесор (а именно избиение в автобусе) - не ТАК смотриться? По моему скромному мнению - нельзя воевать с политическими шуллерами их методами.
Миху. Яка принципова різниця між названими та іншими, не названими лідерами? (Окрім кличко та Тягнибок-то інша розмова?Кличко - невідомий а Тягнибок має інші "достоїнства") В принципі: стидно голосувати за Януковича. А за Юлю або Ющенка - не стидно? А чим кращий Яценюк? Чи чим гірший Симоненко. Список прождовжувати? А не звернули увагу, що від Кравчука до Януковича злочинністль влади наростає в геометричній прогресії? Без винятку. Назвіть за весь період хоч одного проукраїнського/продержавного президента? Премєра? Лідера партії 7
Пан Дальневосточник, о шапках написал донецкий В. Бойко, как и о других подвигах харанта. Да и в Енакиево о подвигах Януковича рассказывали не таясь. И о том, что Витя удачно женился и "пошел вгору". Выдуманная биография от пиарщиков ПР может, конечно, слезу выдавить, но правда куда интереснее.
Так что?Бродский врал?Или Бойко воспользовался дезой от Бродского? Насчет женитьбы...как то не клеится,что бы номенклатурщица вышла замуж за сидельца. Забыл фамилию того очевидца,который бок о бок шел с бахиней ,а потом написал о ней книгу. А тот "очевидец" Бойко видать все из пальца высосал и немножко придумал.
Вы или включайте логику, или проходите мимо постов "Любовь зла - полюбишь и козла" - народная мудрость. Не надоело? Или стрелочником работаете? Разговор идет о Януковиче. Янукович сидел дважды - это он признал сам , правда после того, как его макнули его наглой рожей в его же, простите, дерьмо. Пока из пальца высасываете вы свои "шедевральные мысли". Если бы Бойко соврал - он бы давно сидел. В журналистских кругах поговаривают, что он знает побольше, чем написал. И не просто знает - имеет доказательства - это его страховка. И судя по развитию событий - это правда.
А Юлька... а при чому тут Юлька? Я її не захищаю. Але давайте подивимося на все це з чистого листка. Янукович - двічі судимий. Я, при всій ненависті до ПР, не можу зрозуміти, кому прийшло в голову висунути на пост президента судиму людину? Я - простий виборець, я не знаю і не можу знати всіх нюансів, але от беру біографію кандидата в президенти і бачу: двічі судимий. У мене реакція проста - нафік. Для мене, простого громадянина, така кандидатура просто не розглядається. І неважливо, з ПР він, чи з Свободи. Має ж бути якась планка, нижче якої нема права опускатися, чи ні? ---------- Додано в 20:10 ---------- Попередній допис був написаний в 20:04 ---------- Чекайте, кожен має свої недоліки і гріхи, але... двічі судимий!!! Невже не відчуваєте різницю? Ви ніколи не розмовляли з зеками? Чомусь закордоном звертають увагу, чи людина має лише одну дружину, чи не розводився, бо є питання моралі, а ви мені тут хочете довести, що той, хто двічі сидів, може прирівнюватися з тими, хто ніколи не сидів, бо для вас то немає різниці. От чому нема різниці?
А еще говорят, что у нас к зекам в стране плохо относятся и им работы тяжело найти --- президент подтверждение толерантности нашего народа
А як не буде зростати, коли люди не розрізняють, де правда, а де брехня. Люди хочуть, щоб ними керувала людина, яка сама потребує у лікуванні своєї моралі, тобто двічі судилася. Ті люди були і під час Кравчука і потім, а потім Кучма, що привів до влади Януковича, бо і його не злякало, що він судимий, бо і сам Кучма безморальний, раз привів бандитів до влади, судимих бандитів! То ж чому злочинність не зростатиме? Люди ж дають зелену дорогу! ---------- Додано в 20:17 ---------- Попередній допис був написаний в 20:17 ---------- во-во!!!!!!!!!!!!!
А сколько этот харант врал уже будучи на государственной службе; И об образовании, и о несуществующих дипломах и регалиях, и даже о своей родне...
Такі у нас й офіцери, які підтримують судимих і їм не соромно, бо така у них мораль. Їм не соромно, що світ сміється: вибрали президентом двічі судимиого. Для нормальної людини мало б бути соромно. ---------- Додано в 20:23 ---------- Попередній допис був написаний в 20:22 ---------- А що тут дивного? Така мораль.
Что очень странно - судимых даже в армию не брали, а юноша, который в юном возрасте по глупости попал, нет не в тюрьму, а на учет в детскую комнату милиции мог рассчитывать только на стройбат...
Я не бачу жодного нормального пояснення: чому ми повинні вибирати двічі судимого. Нехай з ПР, але чому двічі судимого? Невже всі інші тричі і більше судимі?