"Свобода" vs ПР

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Dzeko, 15 лис 2010.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

виборці ПР не самотні

2. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Нарештi схiд i захiд разом? ;)

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А чо так не сміло?

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Серед 12-ти апостолів знайшовся Юда Але тут питання в іншому.

Хто ті люди, які голосували за зека - людину, що крала шапки? Як їх можна назвати? І чому всі повинні страждати лише через те, що 30% бидляків підтримують мораль кримінального судимого рецидивіста?

Я не розумію, як в людини може відкритися ротик проти Ющенка і одночасно відкрито голосувати за кримінал?

Що тре зробити потенційному політику в Україні, щоб люди його не сприйняли? Вкрасти, сидіти в тюрмі двічі - сьогодні не показник. Тих(суджених), кого Європа не пускає до себе на поріг, такі, як ви радісно голосуєте за нього у президенти, а його партію - до влади.
    Вам, особисто, як чесному офіцеру, не соромно?

• Подобається Подобається x 1
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Мені не соромно.

6. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Пан Мих! Ну нельзя бороться с ложью неправдой. Юля ТАК могла - и шо оно ей -помоглося? Легенду о "шапках" придумал Бродский - в то время вдущий креативщик у помаранчевых. Я не понимаю - отчего хулиганка - за котороую действительно сидел профФесор (а именно избиение в автобусе) - не ТАК смотриться? По моему скромному мнению - нельзя воевать с политическими шуллерами их методами.

7. На жаль, інтелігентів там мало...

8. iso

iso Well-Known Member

Миху. Яка принципова різниця між названими та іншими, не названими лідерами? (Окрім кличко та Тягнибок-то інша розмова?Кличко - невідомий а Тягнибок має інші "достоїнства") В принципі: стидно голосувати за Януковича. А за Юлю або Ющенка - не стидно? А чим кращий Яценюк? Чи чим гірший Симоненко. Список прождовжувати?
    А не звернули увагу, що від Кравчука до Януковича злочинністль влади наростає в геометричній прогресії? Без винятку. Назвіть за весь період хоч одного проукраїнського/продержавного президента? Премєра? Лідера партії
    7

Останнє редагування: 5 лис 2012
  9. Aleon

Aleon Well-Known Member

А за что он сидел?

10. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Пан Дальневосточник, о шапках написал донецкий В. Бойко, как и о других подвигах харанта. Да и в Енакиево о подвигах Януковича рассказывали не таясь. И о том, что Витя удачно женился и "пошел вгору".
    Выдуманная биография от пиарщиков ПР может, конечно, слезу выдавить, но правда куда интереснее.:mocking:

11. Фараон

Фараон Well-Known Member

Так что?Бродский врал?Или Бойко воспользовался дезой от Бродского?
    Насчет женитьбы...как то не клеится,что бы номенклатурщица вышла замуж за сидельца.
    Забыл фамилию того очевидца,который бок о бок шел с бахиней ,а потом написал о ней книгу.
    А тот "очевидец" Бойко видать все из пальца высосал и немножко придумал.

12. Aleon

Aleon Well-Known Member

Так, что не было уголовных дел?

13. ELiKA

Вы или включайте логику, или проходите мимо постов :give_rose:

"Любовь зла - полюбишь и козла" - народная мудрость. :)

:scratch_one-s_head:
    Не надоело? Или стрелочником работаете? Разговор идет о Януковиче.
    Янукович сидел дважды - это он признал сам , правда после того, как его макнули его наглой рожей в его же, простите, дерьмо.

Пока из пальца высасываете вы свои "шедевральные мысли". :mocking:
    Если бы Бойко соврал - он бы давно сидел. В журналистских кругах поговаривают, что он знает побольше, чем написал. И не просто знает - имеет доказательства - это его страховка. И судя по развитию событий - это правда.:give_rose:

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

А Юлька... а при чому тут Юлька? Я її не захищаю.
    Але давайте подивимося на все це з чистого листка. Янукович - двічі судимий. Я, при всій ненависті до ПР, не можу зрозуміти, кому прийшло в голову висунути на пост президента судиму людину?
    Я - простий виборець, я не знаю і не можу знати всіх нюансів, але от беру біографію кандидата в президенти і бачу: двічі судимий. У мене реакція проста - нафік. Для мене, простого громадянина, така кандидатура просто не розглядається. І неважливо, з ПР він, чи з Свободи. Має ж бути якась планка, нижче якої нема права опускатися, чи ні?

---------- Додано в 20:10 ---------- Попередній допис був написаний в 20:04 ----------

Чекайте, кожен має свої недоліки і гріхи, але... двічі судимий!!! Невже не відчуваєте різницю? Ви ніколи не розмовляли з зеками?

Чомусь закордоном звертають увагу, чи людина має лише одну дружину, чи не розводився, бо є питання моралі, а ви мені тут хочете довести, що той, хто двічі сидів, може прирівнюватися з тими, хто ніколи не сидів, бо для вас то немає різниці.

От чому нема різниці?

15. Aleon

Aleon Well-Known Member

А еще говорят, что у нас к зекам в стране плохо относятся и им работы тяжело найти --- президент подтверждение толерантности нашего народа:))):))):)))

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

А як не буде зростати, коли люди не розрізняють, де правда, а де брехня. Люди хочуть, щоб ними керувала людина, яка сама потребує у лікуванні своєї моралі, тобто двічі судилася. Ті люди були і під час Кравчука і потім, а потім Кучма, що привів до влади Януковича, бо і його не злякало, що він судимий, бо і сам Кучма безморальний, раз привів бандитів до влади, судимих бандитів! То ж чому злочинність не зростатиме? Люди ж дають зелену дорогу!

---------- Додано в 20:17 ---------- Попередній допис був написаний в 20:17 ----------

во-во!!!!!!!!!!!!!

17. ELiKA

А сколько этот харант врал уже будучи на государственной службе;
    И об образовании, и о несуществующих дипломах и регалиях, и даже о своей родне...

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Такі у нас й офіцери, які підтримують судимих і їм не соромно, бо така у них мораль. Їм не соромно, що світ сміється: вибрали президентом двічі судимиого. Для нормальної людини мало б бути соромно.

---------- Додано в 20:23 ---------- Попередній допис був написаний в 20:22 ----------

А що тут дивного? Така мораль.

19. ELiKA

Что очень странно - судимых даже в армию не брали, а юноша, который в юном возрасте по глупости попал, нет не в тюрьму, а на учет в детскую комнату милиции мог рассчитывать только на стройбат...

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не бачу жодного нормального пояснення: чому ми повинні вибирати двічі судимого. Нехай з ПР, але чому двічі судимого? Невже всі інші тричі і більше судимі?

а де твій аватар? :)