А каким он может быть в государстве Украина? Как город Манчестер может быть пропольским? Ты о чем? Опять про унитарное государство Харьков?
я уже объяснял, как Монреаль в англомовном окружении в Канаде, с него надо брать пример, если конкретно вводная=в государстве Украина
Чтобы на бигбордах красовалось, радостное для каждого патриота независимого Харківа "Ракло должен сидеть в тюрьме!!! Голосуйте за партию Харьковских националистов"? Конкретно!!! К чему стремиться? К отрицанию Харьковчанами принадлежности Украинской культуре в пользу Русской? Вот тебе цитата опять же из меня:
зачем к отрицанию? к констатации Харьковчанами принадлежности Украинской либо к русской культуре, к русской культуре естественно, больше народу, обусловлено исторически, каким быть еще городу,как не прорусским, основанному как русская крепость и выросшего до приличного города в Российской империи? конечно, 90 лет укропринадлежности делают свое дело(70 лет укросовдепии +20 Украины), и укроориентированных в Харькове много, 18-20%, но, конечно, не столько, сколько воображаете вы, а вот Донецк, как ни смешно, не имеет оснований быть прорусским, ибо в Российской империи был поселок Юзовка, выросший до приличного города в совке, отсюда-Донецк- просовковый город
Большинство даже не знакомы с русской культурой!!! Так не вопрос --- начни с себя... Философ первый живет согласно той философии, которую проповедует --- правильно? Русская культура накрылась медным тазом лет сто назад, а то и раньше --- появилась Росийская!!! И язык которым ты пишешь именно к ней относиться... Как там будет --- Харьковъ?
Нагадав собі,як в 89-му році,вперше після війни до нас в гості приїхав вуйко Бенусь(бабусин рідний брат,дивізійник) дуже строгий дядько. Зустрічали ми їх з мамою в Борисполі,цілий "Боїнг" з Торонто. Чекаєм,чуєм,хтось свариться:"Як можна,в нас худОбу в ліпших умовах перевозять!!!". І,чуєм,хтось зацитькує:"Ціхо,пане Добровольський,та в них всьо москалі забрали...". А вуйко(то був він):"Як?!!! Шмату з водою забрали?!!!". От і зараз,чуючи подібні ізрєчєнія думаю про щось подібне... Так,Росія продовжує вести загарбницьку,імперську політику. А,оця зграя злодійкуватих бандючків,що зараз "керує" Україною і рветься "керувати", не проводить ЖОДНОЇ політики.Крім метань на поклони,то на Захід,за траншами,то на Схід,за газом...
Лиш не робіть вигляд що ви більше всіх знаєте (бо вже такий Прокіп є). Східна Україна завше робила шо хотіла, бо альтернативи немає. Ющенко, нагадую, Сумська область.
Та огляніться навколо... Оце москалі мені під двері насцяли? Це жиди в лісі нагадили? Чи,може,з самого Харкова(Донецька,Луганська) приїхали і таке втворили?
Хто його зна. У Львові знаєте скіки москалів живе. А скіки туристів. А по-друге оті всі організації і люди, зліквідовані, яких я описав, може з ними б інакше було? Бо Львів тупо "Інтернів" втикає. А шо мають робити? Львівського серіалу немає. Після такого лиш дзюрити на двері. До речі багато хто по пів-року в Росії сі обертає. Раз був їхав з дядюганом з Микуличина, котрий з заробітків повертався з російської залізниці. То один мат, тобто повадки перейняв цілком і повністю. А серед київського офісного планктону теж дуже модняво сидіти матьожитися, мало того шо бахури при дівках, так дівки точно так само.
Интерны гавно... Слава Scrubs ---------- Додано в 22:14 ---------- Попередній допис був написаний в 21:09 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=mfFf2Z5pon0
Основна відмінна риса однієї, доволі поширеної групи співгромадян, сидіти серед лайна і клясти всіх на світі... Он навіть одному вже географія завинила Я дуже багато в чому не згоден із п.Романом. Але єдині ми в одному, як правильно зазначив його вуйко Бенусь і я знімаю капелюха перед цією мудрою людиною, - митку і воду забрати не можна.
В ЖЕК дзвонив, щоб прибрали? Чи краще виложити в нет, може хто прибіжить з тряпкою? Я все розумію, але навіщо ОТО в цю тему?
А я Вам поясню. Хто всім розказує про поголовну дебільність, даунецкість і бидлятість виборців ПР? Правильно. Виключно виховані, богомільні, інтелігентні люди із багатим та багатогранним внутрішним світом. Щось ЦВК висне, хотів глянути скільки моральних уродів в Рясному, що стільки сміття насипали...
Та нє, просто у когось під дверима чисто, а у когось - ні. Але чого то в нет виставляти - не зрозумів.
Невже? Невже, Миху, і серед йулькіних захисників є рогулі? Невже і серед свободівців бидляки трапляються? Не вірю... НЕ-ВІ-РЮ.