"Свобода" vs ПР

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Dzeko, 15 лис 2010.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це маскарад був, а не дерусифікація. Просто нова влада підмазувалась.

2. kjk

kjk Дуже важлива персона

немає таких
    є 0.3% за партію рускій блок
    стало бути ідейної кацапні у нас 0.3%

3. Aleon

Aleon Well-Known Member

Є...
    Русский Блок --- это совсем клинический случай, для страдающих эрозией головного мозга!!!:)))

А молящихся на томик Пушкина или Достоевского --- оооооооооооочень много...

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

5. kym

kym Well-Known Member

Так ніхто і не говорить про літературну мову.... ми теж використовуємо російські. англійські, польські, німецькі вставки.... а як лемко почне на своєму діалекті шарити то фіг його зрозумієш, але наш суржик максимально приближений до української - бо українська є базова... а у вас базова російський суржик.
    Треба також зрозуміти що відповідальність за цей стан з мовою що у вас - несе власне ваша інтелігенція.... бо мудріші завжди відповідають за стан немудріших... так уже повелося в світі останніх двісті триста років. І якщо спочатку інтелігенція заговорить в своїх колах українською то за нею потягнется вся решта і мова стане популярна..... а інтелігенцію ніяка сила чи закони не заставлять вона сама мусить це зрозуміти інакше вона не інтелігенція.

6. Aleon

Aleon Well-Known Member

Степ бай Степ ми до того прямуємо, але в цьому питанні не може бути ніяких радикальних проявів --- взагалі...
    Східноукраїнська спільнота того не сприйме!!!
    (главное опасение относительно партии "Свобода" за которую я голосовал)

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:)))
    Тепер зрозуміло, чого російський мужик-лапотьник так хранцюзьку полюбляє :)))

8. kym

kym Well-Known Member

Та не є Свобода така радикально-дурна якою її хочуть представити...є там пару крайніх, але основна маса абсолютно адекватні і розумні люди - туди зібрались всі ці що пішли з інших партій і груп через продажність керівництв останніх.

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Зате комуняків і ригів сприймають на ура...
    Колись я ніяк не міг уявити, яким чином Харків, Донбас чи Одеса можуть стати українським. Один раз висловився - поки буде Східна Україна, справжньої України не буде. Це було в 1989 році. Як в воду дивився. Спочатку вони вибрали президентом Кравчука, який законсервував УССР так що і до цих пір невідомо як цю квазідержаву змінити.

Тому й,настільки боляче було мені,як і багатьом з нас в 91-му,коли при владі залишились ті ж... Вони перефарбувались,стали,раптом побожними націоналістами,але зберегли свою злодійську комуняцьку суть.

Потім пішли злочинні червоні директори, яловий Ющенко і нарешті зек-рецидивіст. Який сюрприз східняки далі підсунуть українцям - невідомо. Здається, далі вже нікуди. Але, впевнений, ці таваріщі дуже здатні на різні витівки. Ось проголосують за заборону назви Україна! І хоч би хни...

А далі...маєм те,що маєм(с). Купа партій...партєєк...об"єднань...
    Партія любителів України...любить Україну.
    Міфічну Україну...і ставок, і млинок, і вишневенький садок....

10. Aleon

Aleon Well-Known Member

Я не представляю адекватного будущего для своей земли без Западной Украины, без нее мы малороская губерния и недоросеяне...
    И я готов в защиту этого будущего взять в руки автомат!!!

Если ты считаешь, что у твоей земли нет будущего с Восточной Украиной --- то я уважаю твое право взять в руки автомат и защищать свое будущее!!!

---------- Додано в 16:30 ---------- Попередній допис був написаний в 16:29 ----------

Я тоже на это надейюсь...
    Ну а там побачимо!!!

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Справа в тому що Кремль руйнує всі західноукраїнські організації. УПА, РУХ, УНА-УНСО, провідників вбивали - Коновальця, Бандеру, Чорновола. Але цьому неможливо покласти край, не стало помаранчевих - підхопила "Свобода", не стане "Свободи" - ще хтось буде.

12. Aleon

Aleon Well-Known Member

На самом деле я наполном серьезе уважаю УПА за-то, что они не прогнулись и с оружием в руках защищали свои взгляды!!!

Меня так в детстве отец учил:

- Лучше умереть стоя чем жить на коленях\Рабів до раю не пускають!!!

13. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Согласен, дебилов у нас полно. Но единственное на что они способны-это торговать испитыми мордами за отгулы на митингах .

14. Aleon

Aleon Well-Known Member

Что не может не радовать:))):))):)))

---------- Додано в 17:33 ---------- Попередній допис був написаний в 16:45 ----------

Я что хочу сказать:

Давайте не скатываться до примитивизма пропаганды...
    Сейчас идет конкретная война за будущее нашей страны!!!

И 2 принципа о которых мы не должны никогда забывать это:

- Не важно, кто прав, кто виноват, а важно, у кого способнее полководцы и сильнее армия.
    - Природу побеждают только повинуясь ее законам.

Бендера свою войну проиграл --- это факт!!!
    Мы проиграть не имеем права...

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Чому він її програв, якщо ви живете в незалежній українській державі?

16. Aleon

Aleon Well-Known Member

Как идея да...
    Вот только его дело заканчивали другие люди и в другое время!!!

Так же само победил и Скоропатский, Хмельницкий, мой дед и т.д....
    Вот только польша свою независимость удержала, а мы потеряли!!!

17. olegp

olegp миється в бані

АЛЕ проиграете, а центрозахидняки -выиграют:)))

18. GR_

GR_ Дуже важлива персона

История Польши развивалсь совсем по другому сценарию и факторов порой от нее независящих.Начиная с географического положения.

19. olegp

olegp миється в бані

согласен, я, до речи, тоже огорчен, что украинству на востоке противостоит именно КПУ И ПР

20. Aleon

Aleon Well-Known Member

Do what u can, with what u have, where u are(C) Рузвельт

Альтернативой победы есть только поражение(С)

ТЫ ж тоже с ХФ --- правильно?:)))

---------- Додано в 18:33 ---------- Попередній допис був написаний в 18:32 ----------

проиграем в чем?

а де твій аватар? :)