Хоч це не відповідає дійсності, мене і це влаштовує. Клин клином вибивають. РигіАнали звикли своєю борцівською фракцією дубасити всії в Парламенті, треба коли-небудь здачі давати.
Націоналізм буває різний, думаю, Вам це відомо. Такий націоналізм, як у свободи - ніде не побудував (Ізраїль, можливо, близько, але й тут можна посперечатися, про їхній демократизм щодо палестинців нема що сказати). А застосовувати його у такій країні як сучасна Україна - це прямий шлях до самознищення держави. Поїдьте на Схід хоча б на день-два і Ви прозрієте. (я Вас одразу випереджу - я не вважаю також за вихід пустити все на самоплив - щодо Сходу, як було за Кучми, але українізувати ці регіони методом Свободи просто не вдасться) ---------- Додано в 01:30 ---------- Попередній допис був написаний в 01:27 ---------- почитайте пости Миха, здається на 1 і 2 стр. про технологію розколювання України від Тягнибока. мені до того нічого додати.
Пане, про будівництво не йде мова. Як в тому анекдоті - "ша, ша, уже никто никуда не идет". Мова йдеться, як зберегти націю, бодай назву Україна. Бодай територію Західної України. Про що інше мова??? Бандюковичі вже зруйнували за період з лютого більше 50% що було збудовано за 20 років. Яке будівництво? Чого? Тут пора не думати хто зеків буде зупиняти - націоналісти чи центристи. Їх треба зупинити!!! А потім будувати, творити, розвивати...
Яких австрійських правих ви маєте на увазі? про який період йдеться? маєте на увазі партію покійного Гайдера? він і третьою частиною не був таким популістом, як Тягнибок. І ще, зверніть увагу, я не противник правої ідеї загалом. а от популістські ультра-праві це інша справа. ---------- Додано в 01:41 ---------- Попередній допис був написаний в 01:38 ---------- вибачайте, не добачив. але вам не здається, що мій епітет партії Тягнибока дуже навіть личить? почитайте статистику Свободівської фракції у Львів. міськраді - чи не половина безробітних і ще купа без вищої освіти! оце-от еліта...
Маємо те що маємо. (с) Потопаючий хапається за соломинку. На жаль такою соломинкою і є Свобода. Більше нічого...
цікаво мені почути Ваші аргументи, як "Свобода" буде їх зупиняти. черговим крикливим мітингом і факельною ходою? та їм такого шоу найбільше й треба - покажуть по всіх каналах, не сумнівайтесь. а ви не задумувались, чому влада так відверто піарить Свободу на своїх каналах? хіба не тому, що їм це вигідно? - от мовляв, дивись, Україно, на цих бендерівців і западенських відморозків - ви хочете, щоб вони до влади прийшли? ви з ними хочете об"єднуватись проти нас? ---------- Додано в 01:53 ---------- Попередній допис був написаний в 01:46 ---------- Так, з дієвими альтернативами зараз туго. Але святе місце порожнім не буває - з"явиться і достойніша альтернатива. (можливо і з тих підприємців, які зараз демонструють якась путня група виокремиться.) Помаранчева революція (яку так бездарно потім здали) теж на голому місці не виникла. до того були Україна без Кучми тощо. У нашого брата просто мусить накипіти. І виглядає, що все до того йде. буде свято і на нашій вулиці, не сумнівайтесь.
А ось для цього я кілька разів просив вас назвати альтернативну силу, яка спроможна це робити. Розумієте, в ваших судженнях ви подібні на москалів, які заявляють, що нємци вас бі всєх убілі. Можливо. Невідомо. Але ми знаємо що москалі вже зробили. Так і ми знаємо, що зробили Кучма, Ющенко, Тимошенко, Янукович. І не знаємо що зробить Свобода. То чи не дати шанс, а потім говорити? Тим більше, що альтернативи нема.
Як Ви думаєте,але реально,якби Тимошенко погодилась взяти Гриценка в партію, чи міг він набрати в боротьбі з Януковичем більше голосів ніж Юля? Тепер чисто по людському.Чи Ви б особисто,проробивши таку велику роботу,потративши на розкрутку такі гроші(я думаю ,що Ви розумієте,що таке партійна робота в Україні-у нас ніхто нічого задарь не робить.Візьміть одну дільничну комісію на президентських виборах на кожній дільниці була партійна 10-це 10 чоловік,які так чи інакше були присутні на дільниці від однієї партії. У них був начальник,члени комісії і агітатори.Всі дістали гроші.І не раз.Я не кажу,що ті гроші були великими,але українці на виборах вже привикли заробляти гроші.Навіть на цих місцевих,ті хто йшов у депутати,зкидувались власними грошима щоб заплатити тим що працювали в комісіях)пустили б когось замість себе?Ви зрозумійте в одному районі то страшні гроші а по Україні в цілому? При цьому Янукович платив найбільше.Наприклад рядовий член комісії ід Юлі діставав 200 гривень за день виборів,а Януковичі платили 500.Це так до відома.
"Свобода" - це не альтернатива. Бо все, на що вони здатні - це бити в тулумбаси і баламутити людей. Люди справді хапаються за будь-що. але хіба це вихід, керуватись емоціями, а не головою? Замість того, щоб шукати-творити альтернативу знову йдемо на поводу чергового клоуна, та ще й керованого ляльководами. Тож подумайте - що доброго може принести Галичині Тягнибок? Все закінчиться ще одним гірким розчаруванням і зневірою, коли опускаються руки. а це цим негідникам при владі тільки й треба.
Ви вірите що 10 чоловік може зупинити 1000? Не Свобода.а хтось інший,за ким піде більшість як Сходу так і Заходу.Можливо тепер з цими акціями з"явиться новий лідер. А Януковичу з Азаровим ще бутилку поставимо,що зумів об"єднати Україну,кодексом податковим Дійсно.тепер опозиція слаба,бо після поразки зализують рани.Не так просто,тим більше,як багато соратників повтікало до Януковича.Таке життя. Якщо завтра виграє вибори якийсь Блохін,то більшість піде від Януковича і вступить в партію Блохіна-такі українські реалії-ми нераз шукаємо ворогів ззовні,а насправді у нас їх повно поміж нами.
Бачите, я можу мати трохи більші судження, так як знаю багато про сімю Тягнибоків. З одним з Тягнибоків вчився в медінституті. Але, повторюю, зараз це єдина сила, яка може поротиставитись ПР. Більше нема! Вам хочеться бути знову колонією москальщини? А на безриб"ї...
Пане Педро,Ви вчились у ВУЗІ ще при СРСР. Скажіть,чи могла при СРСР людина,родичі якої були репресовані вільно виїжджати за кордон?
Сміт, я про вибори не говорю. Може це не дозволено робити, але перед виборами я телефонував до всіх знайомих в Україні і примушував їх голосувати за Юлю. Бачите, Юля сама не може зробити нічого. А в її партії крім Турчинова нема ні одного серйозного і солідного політика. А розбиратися в людях і ставити їх на відповідні пости - це мабуть найважливіша риса політика.
Ви знаєте яке в ПР бабло крутиться? Та вони ніколи,чуєте ніколи не підуть під Москву. Вони що дурні і не розуміють,що як прийде Москва то їм і їхнім грошам капець. Не в тому біда,біда в тому,щоб не зробили з України Донецьку область. А колонію вони не зроблять,вони наймуть найсильнішу армію світу а не віддадуть свої бабки Москві.
Я вже про це тут раніше писав. Багато розмовляв рік тому під час поїздки в Україну з одним професором з зооветінституту, який особисто знайомий з сімєю Тягнибоків. При нормальних умовах я б може на них і не звертав уваги. Але ви більше мене розумієте, що Україна гине. І кожна сила на вагу золота... ---------- Додано в 02:22 ---------- Попередній допис був написаний в 02:20 ---------- Дай то Боже, Сміт, дай Боже...
Згоден,але "я його зробила з того що було" маємо те що маємо.У нас на роботі нема ні москалів ні американців ні поляків. Є тільки українці.Але така паскудна обстановка,що думаєш інколи напевно б з неграми краще б робив.Так само в партії.Хто йде в партію і чому.Відсотків з 90 з чисто шкурних інтересів.А якщо їхні шкурні інтереси можуть пострадати,вони краще партію проміняють.Реальність в Україні набагато паскудніша ніж це бачиться зі сторони.
Та сім"я, як сім"я, нічого особливого (не треба, принаймні, робити з них ще одну зразкову родину Ульянових, я про Тягнибоків теж начуваний). І ще раз - ПР була б на сьомому небі від щастя отримати такого "супротивника" собі у спаринг. Хіба ви не бачите, як вони активно ліплять зараз зі Свободи такого спаринг-партнера? бо за всіх розкладів вони в такому разі його красиво перемагають. Тягнибок був би ідеальний суперник для Яника на майбутніх президентських виборах.
У мене брат має бізнес у Москві.Так от він бував у Донецьку і спілкувався з їхніми буграми. Так от він питав,чи хотіли б вони вернутися в СРСР чи під Москву.Вони на нього подивились як на ошалілого.Нам так добре ще ніколи не було і не буде-казали.Ми життя віддамо,якщо хтось у нас щось захоче забрати.
Ось це мабуть і найгірша риса українців. І тому вони не мали держави 500 років. Здається, зупиніться, подумайте,може чимось треба пожертвувати, побудуйте державу, виберіть достойних людей і будете жити ви і ваші нащадки. Ні, хочуть раю вже сьогодні. Ось і маємо те що маємо. Тобто не маємо нічого.