"Свобода" vs ПР

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Dzeko, 15 лис 2010.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Хоч це не відповідає дійсності, мене і це влаштовує. Клин клином вибивають. РигіАнали звикли своєю борцівською фракцією дубасити всії в Парламенті, треба коли-небудь здачі давати.

• Подобається Подобається x 1
  2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

3. Taakinen

Taakinen Well-Known Member

Націоналізм буває різний, думаю, Вам це відомо. Такий націоналізм, як у свободи - ніде не побудував (Ізраїль, можливо, близько, але й тут можна посперечатися, про їхній демократизм щодо палестинців нема що сказати). А застосовувати його у такій країні як сучасна Україна - це прямий шлях до самознищення держави. Поїдьте на Схід хоча б на день-два і Ви прозрієте. (я Вас одразу випереджу - я не вважаю також за вихід пустити все на самоплив - щодо Сходу, як було за Кучми, але українізувати ці регіони методом Свободи просто не вдасться)

---------- Додано в 01:30 ---------- Попередній допис був написаний в 01:27 ----------

почитайте пости Миха, здається на 1 і 2 стр. про технологію розколювання України від Тягнибока. мені до того нічого додати.

4. Pedro

Пане, про будівництво не йде мова. Як в тому анекдоті - "ша, ша, уже никто никуда не идет". Мова йдеться, як зберегти націю, бодай назву Україна.
    Бодай територію Західної України. Про що інше мова???
    Бандюковичі вже зруйнували за період з лютого більше 50% що було збудовано за 20 років. Яке будівництво? Чого?
    Тут пора не думати хто зеків буде зупиняти - націоналісти чи центристи.
    Їх треба зупинити!!! А потім будувати, творити, розвивати...

5. Taakinen

Яких австрійських правих ви маєте на увазі? про який період йдеться? маєте на увазі партію покійного Гайдера? він і третьою частиною не був таким популістом, як Тягнибок.
    І ще, зверніть увагу, я не противник правої ідеї загалом. а от популістські ультра-праві це інша справа.

---------- Додано в 01:41 ---------- Попередній допис був написаний в 01:38 ----------

вибачайте, не добачив. але вам не здається, що мій епітет партії Тягнибока дуже навіть личить? почитайте статистику Свободівської фракції у Львів. міськраді - чи не половина безробітних і ще купа без вищої освіти! оце-от еліта...

6. Pedro

Маємо те що маємо. (с) Потопаючий хапається за соломинку. На жаль такою соломинкою і є Свобода. Більше нічого...:sad:

7. Taakinen

цікаво мені почути Ваші аргументи, як "Свобода" буде їх зупиняти. черговим крикливим мітингом і факельною ходою? та їм такого шоу найбільше й треба - покажуть по всіх каналах, не сумнівайтесь. а ви не задумувались, чому влада так відверто піарить Свободу на своїх каналах? хіба не тому, що їм це вигідно? - от мовляв, дивись, Україно, на цих бендерівців і западенських відморозків - ви хочете, щоб вони до влади прийшли? ви з ними хочете об"єднуватись проти нас?

---------- Додано в 01:53 ---------- Попередній допис був написаний в 01:46 ----------

Так, з дієвими альтернативами зараз туго. Але святе місце порожнім не буває - з"явиться і достойніша альтернатива. (можливо і з тих підприємців, які зараз демонструють якась путня група виокремиться.) Помаранчева революція (яку так бездарно потім здали) теж на голому місці не виникла. до того були Україна без Кучми тощо. У нашого брата просто мусить накипіти. І виглядає, що все до того йде. буде свято і на нашій вулиці, не сумнівайтесь.

8. Pedro

А ось для цього я кілька разів просив вас назвати альтернативну силу, яка спроможна це робити.
    Розумієте, в ваших судженнях ви подібні на москалів, які заявляють, що нємци вас бі всєх убілі. Можливо. Невідомо. Але ми знаємо що москалі вже зробили. Так і ми знаємо, що зробили Кучма, Ющенко, Тимошенко, Янукович. І не знаємо що зробить Свобода. То чи не дати шанс, а потім говорити? Тим більше, що альтернативи нема.:sad:

• Подобається Подобається x 2
  9. smeet

smeet просто спілкуюсь

Як Ви думаєте,але реально,якби Тимошенко погодилась взяти Гриценка в партію, чи міг він набрати в боротьбі з Януковичем більше голосів ніж Юля?
    Тепер чисто по людському.Чи Ви б особисто,проробивши таку велику роботу,потративши на розкрутку такі гроші(я думаю ,що Ви розумієте,що таке партійна робота в Україні-у нас ніхто нічого задарь не робить.Візьміть одну дільничну комісію на президентських виборах на кожній дільниці була партійна 10-це 10 чоловік,які так чи інакше були присутні на дільниці від однієї партії. У них був начальник,члени комісії і агітатори.Всі дістали гроші.І не раз.Я не кажу,що ті гроші були великими,але українці на виборах вже привикли заробляти гроші.Навіть на цих місцевих,ті хто йшов у депутати,зкидувались власними грошима щоб заплатити тим що працювали в комісіях)пустили б когось замість себе?Ви зрозумійте в одному районі то страшні гроші а по Україні в цілому? При цьому Янукович платив найбільше.Наприклад рядовий член комісії ід Юлі діставав 200 гривень за день виборів,а Януковичі платили 500.Це так до відома.

10. Taakinen

"Свобода" - це не альтернатива. Бо все, на що вони здатні - це бити в тулумбаси і баламутити людей. Люди справді хапаються за будь-що. але хіба це вихід, керуватись емоціями, а не головою? Замість того, щоб шукати-творити альтернативу знову йдемо на поводу чергового клоуна, та ще й керованого ляльководами.
    Тож подумайте - що доброго може принести Галичині Тягнибок? Все закінчиться ще одним гірким розчаруванням і зневірою, коли опускаються руки. а це цим негідникам при владі тільки й треба.

11. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви вірите що 10 чоловік може зупинити 1000? Не Свобода.а хтось інший,за ким піде більшість як Сходу так і Заходу.Можливо тепер з цими акціями з"явиться новий лідер. А Януковичу з Азаровим ще бутилку поставимо,що зумів об"єднати Україну,кодексом податковим;)
    Дійсно.тепер опозиція слаба,бо після поразки зализують рани.Не так просто,тим більше,як багато соратників повтікало до Януковича.Таке життя. Якщо завтра виграє вибори якийсь Блохін,то більшість піде від Януковича і вступить в партію Блохіна-такі українські реалії-ми нераз шукаємо ворогів ззовні,а насправді у нас їх повно поміж нами.

12. Pedro

Бачите, я можу мати трохи більші судження, так як знаю багато про сімю Тягнибоків. З одним з Тягнибоків вчився в медінституті.
    Але, повторюю, зараз це єдина сила, яка може поротиставитись ПР.
    Більше нема! Вам хочеться бути знову колонією москальщини?
    А на безриб"ї...

13. smeet

smeet просто спілкуюсь

Пане Педро,Ви вчились у ВУЗІ ще при СРСР. Скажіть,чи могла при СРСР людина,родичі якої були репресовані вільно виїжджати за кордон?

14. Pedro

Сміт, я про вибори не говорю. Може це не дозволено робити, але перед виборами я телефонував до всіх знайомих в Україні і примушував їх голосувати за Юлю.
    Бачите, Юля сама не може зробити нічого. А в її партії крім Турчинова нема ні одного серйозного і солідного політика. А розбиратися в людях і ставити їх на відповідні пости - це мабуть найважливіша риса політика.

15. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви знаєте яке в ПР бабло крутиться? Та вони ніколи,чуєте ніколи не підуть під Москву. Вони що дурні і не розуміють,що як прийде Москва то їм і їхнім грошам капець. Не в тому біда,біда в тому,щоб не зробили з України Донецьку область. А колонію вони не зроблять,вони наймуть найсильнішу армію світу а не віддадуть свої бабки Москві.

16. Pedro

Я вже про це тут раніше писав. Багато розмовляв рік тому під час поїздки в Україну з одним професором з зооветінституту, який особисто знайомий з сімєю Тягнибоків.
    При нормальних умовах я б може на них і не звертав уваги.
    Але ви більше мене розумієте, що Україна гине. І кожна сила на вагу золота...

---------- Додано в 02:22 ---------- Попередній допис був написаний в 02:20 ----------

Дай то Боже, Сміт, дай Боже...:)

17. smeet

smeet просто спілкуюсь

Згоден,але "я його зробила з того що було" маємо те що маємо.У нас на роботі нема ні москалів ні американців ні поляків. Є тільки українці.Але така паскудна обстановка,що думаєш інколи напевно б з неграми краще б робив.Так само в партії.Хто йде в партію і чому.Відсотків з 90 з чисто шкурних інтересів.А якщо їхні шкурні інтереси можуть пострадати,вони краще партію проміняють.Реальність в Україні набагато паскудніша ніж це бачиться зі сторони.

18. Taakinen

Та сім"я, як сім"я, нічого особливого (не треба, принаймні, робити з них ще одну зразкову родину Ульянових, я про Тягнибоків теж начуваний).
    І ще раз - ПР була б на сьомому небі від щастя отримати такого "супротивника" собі у спаринг. Хіба ви не бачите, як вони активно ліплять зараз зі Свободи такого спаринг-партнера? бо за всіх розкладів вони в такому разі його красиво перемагають. Тягнибок був би ідеальний суперник для Яника на майбутніх президентських виборах.

19. smeet

smeet просто спілкуюсь

У мене брат має бізнес у Москві.Так от він бував у Донецьку і спілкувався з їхніми буграми. Так от він питав,чи хотіли б вони вернутися в СРСР чи під Москву.Вони на нього подивились як на ошалілого.Нам так добре ще ніколи не було і не буде-казали.Ми життя віддамо,якщо хтось у нас щось захоче забрати.:)

• Подобається Подобається x 3
  20. Pedro

Ось це мабуть і найгірша риса українців. І тому вони не мали держави 500 років. Здається, зупиніться, подумайте,може чимось треба пожертвувати, побудуйте державу, виберіть достойних людей і будете жити ви і ваші нащадки.
    Ні, хочуть раю вже сьогодні. Ось і маємо те що маємо. Тобто не маємо нічого.:sad:

а де твій аватар? :)