Щодо грошей 50:50. ПР створює на голому місці криминал проти опозиції, а в чиновників надто розвинутий хапальний рефлекс. А наркотики підкинули 99.99 %.
Та кругом. Але знайдіть місцеве інтернет-видання. Я вчора надибав ,але не пам"ятаю де... ---------- Додано в 10:06 ---------- Попередній допис був написаний в 10:03 ---------- От хочаб тут http://firtka.if.ua/?action=show&id=26814
Не смешите мои тапочки. Свобода - это проект ПР, а то и хуже (ФСБ) Как Жирик был и есть проектом КГБ (ФСБ)
В березні 2006 року я зустрічався з Ющенком. Розмова йшла хвилин 20. Там я йому охарактетизував сучасні "вибори по українськи" такою бувальщиною. - Вирішив батько оженити свого 30-річного сина-лобуряку. Для цього надав йому вибір претендентів на жінку. Знайшов криву, сліпу та горбату, завів їх в темний підвал і наказав вибирати. Тут Ющенко перериває мене й запитує - А до чого темний підвал? Я йому пояснив - для любого ВИБОРУ потрібна належна інформація, яку в Україні повинна створювати достатня цивілізована мережа ЗМІ. А ми вибираємо, як той парубок в темному підвалі. - І що ви від мене хочете? - запитав "гарант Конституції". - Забезпечити народ механізмами інформації та належними правилами як "гарант". На даний час бидлуватий постколоніальний народ замість силового добивання дії ст. 6 Конституції йде, піджавши хвіст, на гру в наперстки з бандою, яка відновила більшовизм в Україні. Тому завдяки цій бидлячості ми й будемо "вибирати" кращого серед непідходящих. Справа Майдану залишилася незавершеною, народ повинен її завершити, в першу чергу пославши під суд Кравчука, Кучму, Ющенка, Януковича за зраду Конституції. Інакше Україні капець.
Фрпнківчани на форумі є? Цікаво, а чи є в Івано-Франківську великі дорожні інформаційні знаки зеленого кольору? Цей знак видно на перших секундах відео, правда текс не розібрати.
Може за "Зелених"? ---------- Додано в 09:13 ---------- Попередній допис був написаний в 09:12 ---------- Це неможливо, якби були довідки, то Тягнибок вже давно би "сидів"!
Удар может и ПР, но уж точно не ФСБ Свобода - гарантировано Тем более по єкономической части Свободовцы вообще близнецы Компартии
Ну ТАК і я про то. Просто хто чий проект це типовий "чорний піар" все ж незабаром вибори всі мочать один одного за зайве крісло у Раді!
Може пані так вважає через те, що "Свобода" відтягує голоси якраз у "Батьківщини", але ж "Свобода" прохідна партія і не думаю, що вони будуть відкрито підтримувати Регіони в Раді. А якщо вони не зможуть підтримувати, то нащо вони Регіонам?