Доста тут хизуватися своїми сплаченими податками. Тим більше ви не в повному обсязі їх платите. Як ваша колиба впливає на ріст економіки? Можна ще грабувати людей на дорозі і платити податки, от прогрес настане.
Зрозуміло. Тобто здоровенну дулю місцевому бюджету. То якого холєри виступаєте, що такий малий бюджет? Як прийняли Податковий кодекс, бариги верещали, як різані, що їх знищують. КОДло скакало, як навіжжене довкола ВР зі своєю брехнею. І що? Жоден барига з базару не вступився, кількість ПП збільшується, як і надходження до бюджету, не зважаючи, що кількість місцевих зборів і платежів скоротили з 14-ти до чотирьох (дивно, чого про це пані Кітана не згадала в своєму откровенні). Але жоден не перейшов на загальну систему оподаткування. Всі на спрощеній. Кинув бюджету, як волоцюзі, на бідність двісті гривень і давай лементувати, що доріг нема, шкіл нема, пам"ятник найдорожчому пам"ятнику вождю так довго будують... Так не буває, шановний. А Ваша самоповага так і вімірюється, як і Ваша чесність... Кругляшками...
якось коротше дайте 90 хвилин то дивитися не збираюся або скажіть куди клацати на найцікавіші моменти
А не було там цікавих моментів. На всі аргументи Колєсніченко, Фаріон волала - окупанти ,бандити, злодії... Все, як завжди.
Звичайно що знищують. Я вже від десятків підприємців чув що в Україні вести бізнес - це садомазохізм з обтяжуючими обставинами. Навіть ті, що наче вже досягли чогось - мріють спекатися того бізнесу, бо все-рівно боротьба за виживання. Не рахуючи звичайно схеми "продав вугілля - купив бразильського футболіста". Обслуговування ніколи не підніме економіку, тільки виробництво. Ось ви чому не виробництвом зайнялися? Скільки знаю військових на пенсії - всі якраз і барижать своїми малесенькими магазинчиками з олією і майонезом, можна сказати традиція в них така, перевірена часом. ---------- Додано в 15:16 ---------- Попередній допис був написаний в 15:15 ---------- Я все-таки наполягаю що предки цієї людини писалися Колісниченко. Бо майстрували колеса, а не кольоса.
А хто Вам сказав, що я не займаюсь виробництвом? Займаюсь. І скільки Один? Два? Та більшість із них в охороні різних рівнів. Одиниці барижуть, і то, починали не вони, а їхні жінки...
Навіть не уявляю шо в Стрию можуть виробляти, крім кришок для слоїків. О, це звичайно ще більш бюджетоутворююча галузь. Америку переженем моментально. А охоронці з них такі, як в "Каравані" київському.
А хоч один, хоч раз сказав, що йому добре? Та воно буде стогнати та скігліті до скону, навіть роз"їзджаючи в Бентлі обшитому салом... А я їх вже знаю, ой, як не мало і ой, як довго... Один тільки завжди задоволений.
Ви знаєте як, защо, їх збирають ? Ви у курсі "маратотрію", сплати податків наперед ? А чого ? В офіційному неті не пишуть ?
От якрах кришки для слоїків в Стрию вже не можуть виробляти... Бо і два "Металісти", і два "Кірових", і "танковий-", "склозавод" і цілий оберемок інших великих підприємств "щирі" зарізали та розікрали... Ви, Джек, далека від цього людина. Краще мовчіть, за розумного зійдете... ---------- Додано в 15:30 ---------- Попередній допис був написаний в 15:27 ---------- Знаю, Гроне, знаю. Знаю, що наперед збирали всі. І Ваша любима Йулька в тому числі... Але я знаю іще одне. "Наперед" не перевищує терміну бюджетного року. Спитайте в своєї бухгалтерші. От завершиться 12 рік, подивимось, скільки було зібрано в ньому... Чи я щось сплутав? Чи про це теж в неті не пишуть?
Невже? Може скажете, що з Вас зібрали вже за друге піврічча 13-го року? Чи хоча б за перше? Гроне, я не півень на Привозі, мені мозок вправляти не треба...
Поліцаї окупантів полонили Дмитра Резніченка. В 17:30 він знаходився в катівні на Герцена 9, що відома убивством Ігоря Індила. Дмитра били і обіцяли "вивезти в ліс за побитих ментів". Після того його повезли в невідомому напрямку і більше він на зв'язок не виходив. З Дмитра вибивають визнання в нападі на працівників міліції під час протестів на захист української мови. ЗАРАЗ! УСІ НА ГЕРЦЕНА 9 під Шевченківське РУВС. Присутність кожного ВАЖЛИВА Увага! Дмитра Резніченка відвезли в прокуратуру міста Києва (вул. Предславинська 45/9). Всі збираємось на його захист! http://rheinmetal.livejournal.com/215198.html
У вівторок увечері в Івано-Франківську співробітники прокуратури і Служби безпеки України затримали начальника Департаменту архітектури та містобудування міста Олега Гуркота після отримання ним від посередників хабара в сумі $ 30 тис, повідомило інформоване джерело. "Чиновник вимагав хабар у місцевого підприємця за видачу довідки про містобудівні умови і обмеження будівництва житлового будинку", - сказав співрозмовник. За інформацією джерела, отримавши гроші, чиновник сів у автівку, де перебували ще двоє людей, один з яких глава місцевої фракції партії Свобода. Співрозмовник наголосив, що в ході процесуальних дій щодо документування факту хабара до автомобіля підійшла група невідомих і "спробувала відбити затриманого, через що довелося викликати наряд міліції". "Чиновник затриманий в рамках кримінальної справи, яку порушено прокуратурою за статтею 368 ч. 4 Кримінального кодексу України. Ті люди, які перебували з ним в машині, відпущені", - зауважив співрозмовник. Раніше прес-служба ВО Свободи заявила, що очевидці стверджують, що під час затримання наркотики та валюту підкинули. Також партії заявили, що у Гаркота стався серцевий напад