"Свобода" vs ПР

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Dzeko, 15 лис 2010.

1. ADMIRAL

ADMIRAL Well-Known Member

KARABIN,

• Подобається Подобається x 3
  2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

о, зустрілисі два рускіх поцрєота! Коли форумівка?

• Подобається Подобається x 2
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ні, ви живете на землі вбитих кримських татар.

• Подобається Подобається x 1
  4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Колись (під час і після 2 св. війни) режим так дав по ср... етнічним фарсам (персам), які проживали в ссср, що більшість із них миттєво записались азербайджанцями. Можна знайти аналоги і серед інших етносів. Мабуть незабаром севастопольські крикуни усі зробляться ну як не татарами, так греками?

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Розраховуєте, що я зараз пошлю Вас в еротичний променад чи назву якимось негарним словом із лінгвонабору нациків, якими вони тут користуються? Ні. Не зроблю я Вам такого подарунку...

• Подобається Подобається x 3
  6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Хм... Я якось навіть подумати не міг, що ви таке можете втнути :) По еротичним променадам у нас москвичі виступають в основному :)

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ні, це неможливо щоб Василь когось негарним словом назвав, дуже файний газда.

8. ADMIRAL

Вчера на Интере в программе "Большая политика с Евгением Киселевым" Вадим Колесниченко (Партия Регионов) в дебатах разбил Фарион (Свобода) с её националистической, фашистской идеологией в пух и прах!

http://youtu.be/PHOgTRno3oI

9. Gron

Gron тафгай

Ну колісниченко відомий "оратор", навіть Фідель відпочиває.
    Але "розгрому" я не помітив, може у кадр не потрапило?

10. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А ось з цим я не можу погодитись таваріщь Гєнєрал. Російські патріоти повинні проживати в Росії а не впомийній ямі на кшталт Севастополя.
    Навіть я мав розмову з супер патріотами коли я проживав в Австралії. Я їм сказав що не можу називатись українським патріотом бо віддав перевагу для проживання в іншій країні.
    Так що вперед, Гєнєрал! Є шанс виправити помилку і переміститися на родіну.

11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

зауважив,шо колєснічєнко сміється , коли говорить, як і литвин
    а людина котра з посмішкою говорить про серйозне, брехун в першу чергу

12. kitana

kitana Banned

Колєсніченко приніс нам благую весть!

Виявляється, головна задача Партії районів - це захист прав людини! :)))

13. ADMIRAL

А что в этом плохого??? [​IMG]

14. kitana

kitana Banned

Погане те, що це брехня.

Ваш К.О.

15. ADMIRAL

Голословное утвеждение!

"Факты, сестра, факты!" (с) [​IMG]

16. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Від початку їхня головна задача - розбити унітарну державу на федерастію. Як не дивно, є серед них лічені одиниці "теоретиків" з рудиментарними мізками - тож вони порівнюють ситуацію з американськими "федералами" та "юніоністами".
    Гопота неумита - а такі розумні слова знають!

17. kitana

kitana Banned

Те, що вони кажуть, немає жодного значення. Дивитись треба на те, що вони роблять.

Податковий кодекс. Розділ XII. Місцеві податки і збори.
    - Податок на нерухоме майно (окрім земельних ділянок). - дає мізер в місцеві бюджети.
    - Збір за місця для паркування транспортних засобів - проблемний збір.
    - Збір за провадження деяких видів підприємницької діяльності - єдиний збір, що реально дає доход до місцевих бюджетів.
    - Туристичний збір - не всі можуть з цього щось отримати.
    Оце і все.

З місцевих бюджетів забрали все, що можна було забрати. 80% податків проходить через центральний бюджет (в СРСР співвідношення було 50/50).

За кожною копійкою місцеве самоврядування має звертатися до Києва. Це лобіювання, корупція і "нашим - не нашим".
    Про яку самостійність місцевих громад може говорити Партія регіонів?

Федеральний (земельний) устрій є традиційним для державного будівництва, яким його бачили українські політики з початку минулого століття. Про це говорив і Чорновіл: децентралізація, розширені фінансові можливості місцевих рад, тісна співпраця місцевої влади з громадою і контроль громади.

А те, що впроваджує Партія регіонів - це маріонеточне правління на місцях, яке залежить не від власної громади, а від центру, тобто лояльне до центральної влади.

Ви ж бачите, як вони зараз заспівали про те, що "Свобода" в трьох областях ЗУ не може впорядкувати комунальне господарство. То тепер вже всім зрозуміло, навіщо ПР були ці зміни до Податкової системи. Все підгрести під центр, і рукавадіть.

Федералізм - це найбільша брехня Партії регіонів.

18. Gron

Gron тафгай

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Протягом 2009 року до загального фонду обласного бюджету надійшло 584,3 млн.грн. податків, зборів та неподаткових платежів
    2010 - 662,9 млн. грн
    2011 - 757,996 млн. грн.

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А треба в 10 раз більше.

а де твій аватар? :)