KARABIN, Я російський патріот! І хто вам сказав, що мені не подобається Україна? Мені не подобаються деякі її псевдо-патриоты! І найголовніше, запам'ятаєте, а краще "зарубаєте собі на носі": Я ЖИВУ НА СВОЇЙ ЗЕМЛІ І НІКУДИ НЕ ЗБИРАЮСЯ ВІД'ЇЖДЖАТИ!!! )
Колись (під час і після 2 св. війни) режим так дав по ср... етнічним фарсам (персам), які проживали в ссср, що більшість із них миттєво записались азербайджанцями. Можна знайти аналоги і серед інших етносів. Мабуть незабаром севастопольські крикуни усі зробляться ну як не татарами, так греками?
Розраховуєте, що я зараз пошлю Вас в еротичний променад чи назву якимось негарним словом із лінгвонабору нациків, якими вони тут користуються? Ні. Не зроблю я Вам такого подарунку...
Хм... Я якось навіть подумати не міг, що ви таке можете втнути По еротичним променадам у нас москвичі виступають в основному
Вчера на Интере в программе "Большая политика с Евгением Киселевым" Вадим Колесниченко (Партия Регионов) в дебатах разбил Фарион (Свобода) с её националистической, фашистской идеологией в пух и прах! http://youtu.be/PHOgTRno3oI
Ну колісниченко відомий "оратор", навіть Фідель відпочиває. Але "розгрому" я не помітив, може у кадр не потрапило?
А ось з цим я не можу погодитись таваріщь Гєнєрал. Російські патріоти повинні проживати в Росії а не впомийній ямі на кшталт Севастополя. Навіть я мав розмову з супер патріотами коли я проживав в Австралії. Я їм сказав що не можу називатись українським патріотом бо віддав перевагу для проживання в іншій країні. Так що вперед, Гєнєрал! Є шанс виправити помилку і переміститися на родіну.
зауважив,шо колєснічєнко сміється , коли говорить, як і литвин а людина котра з посмішкою говорить про серйозне, брехун в першу чергу
Колєсніченко приніс нам благую весть! Виявляється, головна задача Партії районів - це захист прав людини!
Від початку їхня головна задача - розбити унітарну державу на федерастію. Як не дивно, є серед них лічені одиниці "теоретиків" з рудиментарними мізками - тож вони порівнюють ситуацію з американськими "федералами" та "юніоністами". Гопота неумита - а такі розумні слова знають!
Те, що вони кажуть, немає жодного значення. Дивитись треба на те, що вони роблять. Податковий кодекс. Розділ XII. Місцеві податки і збори. - Податок на нерухоме майно (окрім земельних ділянок). - дає мізер в місцеві бюджети. - Збір за місця для паркування транспортних засобів - проблемний збір. - Збір за провадження деяких видів підприємницької діяльності - єдиний збір, що реально дає доход до місцевих бюджетів. - Туристичний збір - не всі можуть з цього щось отримати. Оце і все. З місцевих бюджетів забрали все, що можна було забрати. 80% податків проходить через центральний бюджет (в СРСР співвідношення було 50/50). За кожною копійкою місцеве самоврядування має звертатися до Києва. Це лобіювання, корупція і "нашим - не нашим". Про яку самостійність місцевих громад може говорити Партія регіонів? Федеральний (земельний) устрій є традиційним для державного будівництва, яким його бачили українські політики з початку минулого століття. Про це говорив і Чорновіл: децентралізація, розширені фінансові можливості місцевих рад, тісна співпраця місцевої влади з громадою і контроль громади. А те, що впроваджує Партія регіонів - це маріонеточне правління на місцях, яке залежить не від власної громади, а від центру, тобто лояльне до центральної влади. Ви ж бачите, як вони зараз заспівали про те, що "Свобода" в трьох областях ЗУ не може впорядкувати комунальне господарство. То тепер вже всім зрозуміло, навіщо ПР були ці зміни до Податкової системи. Все підгрести під центр, і рукавадіть. Федералізм - це найбільша брехня Партії регіонів.
Протягом 2009 року до загального фонду обласного бюджету надійшло 584,3 млн.грн. податків, зборів та неподаткових платежів 2010 - 662,9 млн. грн 2011 - 757,996 млн. грн.