Відповідаючи на питання ВасиляМТ: Не збираюся відмовлятися від слів про те, що вважаю Юрка Михальчишина порядною людиною. Так, він часто буває нестриманим і надто запальним. Часом - навіть хамовитим. Але ідеальних людей не буває. Попри всі свої недоліки, він послідовний і чесний. На колійних ремонтах, як його опонент, державних грошей не відмивав. Як на мене, порівняти його і Бодю Дубневича - то як небо і земля. Тому підтримватиму на виборах Михальчишина, хоча загалом за "Свободу" голосувати не буду і підтримувати не маю наміру.
Саме тому я і вжив слова "хоча" і "загалом". На мажоритарці - за Михальчишина, хоча по списку за Свободу голосувати не буду. Що неясно?
От ваш вибір мені точно не зрозумілий. Я ще можу зрозуміти російськомовних зі Сходу, які голосували за Януковича, але чим викликаний ваш вибір? Та й тема взагалі не про нього, а про "Свободу"...
Вам же Василь пояснює - Михальчишин окремо від "Свободи" - це те саме, шо Янукович окремо від "Регіонів". Це абстрактне голосування, уловлюєте?
Що ви цим хочете сказати? Ви думаєте, всі, хто голосував за Яника, будуть голосувати за ПР? Переконаний, що серед них були і комуняки, і вітренківці і ще бозна хто. Михальчишин - узгоджений кандидат від КОДу, тому це нормально, що за нього мали б голосувати і ті, хто по списку проголосує за "Батьківщину". Шо кому не ясно?
Не люблю це любовно-пестливе прізвисько. Бидлюк - саме воно. Яка різниця, платформа ж одна. А у вас - платформа "Свободи".
У них були не платформа, а гасла - ліш би нє бандєровци. Переважно. Яка платформа в ПР чи КПУ, окрім бабла? Не смішіть У моєму випадку платформа також проста до неможливості: а) проти бандюків; б) за порядну людину. Вам чимось не підходить така платформа?
Социологи или политологи, или хрен их знает кто, подсчитали, что на предвыборную агитацию себя любимого кандидат должен выложить де-то мильён долярив. Я вот никак не могу понять где найти порядного, способного вывалить на довольно рискованную "инвестицию" не последние 8 лимонов гривень. Как Вы нашли?
А от знайшов. Ви не побачите його реклами на телебаченні і на бігбордах (це найбільші статті витрат на піар). Робота від хати до хати, наглядна агітація на різографному папері, плюс партійна газета. Багато волонтерів, я от планую трохи попрацювати абсолютно забездурно, бо мені буде соромно, якщо Львів дасть у верховну раду Дубневича. Те, що ваші риги округи купують - це не значить, що так робитимуть усі. Досвід перемог за рахунок малобюджетних кампаній в Україні є.
І тут спотворили все. Можна подумати що Меркель, Обама за 200 доларів роблять вибори. У нас вже Гриценко в президенти обирався - люди йому скинулися на внесок. Це не погано, але й пишатися нічим.
А это не тот "звезда ютьюба", что собрался вести бандеровскую армию в Донецк? Ну да, молобюджетная компания с использованием современных технологий. Посмотрим, сработает ли. ВР это высокодоходный бизнес, в этот бизнес на одном ризографе и ютьюбе сложно попасть. Но в любом случае мы его здесь в Донецке ждём с нетерпением. Пацан ведь сказал, что прийдёт рвать синежопую банду. Пацан должен сделать. Не? Не очень понял. Знаю задурно, т.е. бесплатно. А забездурно это за оплату? В чем тогда помощь малобюджетности?