Справді? Перший раз чую. Який тоді з вас граф? Графи, навіть російські, були трохи грамотні. І французською володіли... Допоможу. Слово комунізм латинського походження, що значить, спільний. (from Latin communis - common, universal) Я б вже сказав, що до самої ідеї французи більше руку приклали, а повністю розробив теорію єврей Карл Маркс. Те що було в Росії після Жовтневого перевороту навіть з натяжкою комунізмом назвати не можна.
Насправді Ленін з Троцьким мали інші плани, ніж Сталін. Сталін прийшов на готове і керувавсі виключно особистими страхами на посту керівника держави. Їк в принципі любий диктатор.
Із цієї трійки я віддав би перевагу Троцькому. Він, здається, мав якусь думку, якісь плани, якісь ідеї. Хоч і марксистські. Ленін був аферистом, який хотів прийти до влади і помститися за брата. Сталін просто був кримінал-психопат.
Їк факт, Сталін Україну принципово сі збиров зробити не республіков, а включити в РРСФР, Ленін наполіг на статусі республіки.
Смішні в вас новини. Там тих газет - три штуки, і дві з оголошеннями про металопластикові вікна, а трету ніхто не читає. І журналістів на всьо місто може штук десєть від сили.
І це дає право свободівцям чинити тиск на ЗМІ? Хороший початок виборчої компанії... І вони, з такими заявами, ще хочуть Олєжика в спікери пропхати
То, что многие европейские языки основаны на латыни могли и не говорить. Северное наречие народной латыни. И что - поумнели от этого? ---------- Додано в 23:33 ---------- Попередній допис був написаний в 23:32 ---------- ну расскажите лучше о евреи по матери Горбачеве и еврейской жене Хрущова. Это будет интереснее. http://www.youtube.com/watch?v=wnW7jh0wmSM ---------- Додано в 23:34 ---------- Попередній допис був написаний в 23:33 ---------- Клара Люксембург и РОза Цеткин кем были? С Энгельсом то ясно ---------- Додано в 23:37 ---------- Попередній допис був написаний в 23:34 ---------- о чем вы в первой раз слышите? О французской революции? Этимология В современном виде слово заимствовано в 40-х годах XIX века из французского языка, где communisme является производным от commun — «общий, общественный» ---------- Додано в 23:37 ---------- Попередній допис був написаний в 23:37 ---------- http://ru.wikipedia.org/wiki/Коммунизм ---------- Додано в 23:38 ---------- Попередній допис був написаний в 23:37 ---------- Или о том, что французский язык - это северное галльское наречие народной латыни? ---------- Додано в 23:42 ---------- Попередній допис був написаний в 23:38 ---------- Вы мне вот о чем скажите: почему и за что убили Линкольна и Александра Второго? Подсказка - оба освободители рабов. Ну с первым ясно - Абрам. А второго то за что? И кто убил Столыпина? Россия в то время вышла на первое место в мире по производству зерна. И тут вдруг выплывает Киевский шкет, обучавший в Германии, и Столыпина как ни бывало. Заодно давайте поинтересуемся составом расстрельной команды царской семьи. А дальше голодоморы, во всяком случае в Африке до сих пор об этом кричат, там много банановых республик ---------- Додано в 23:53 ---------- Попередній допис був написаний в 23:42 ---------- При Николае Романове РИ входила в пятерку ведущих мировых держав, Ленин дал людям права, коммунисты побороли нищету, неравенство,беспризорничество, криминал, дали бесплатную медицину и образование. Сталин выиграл великую отечественную у Австро-Венгров и немцев. СССР была второй супердержавой мира. А что сделали детки кукурузы? Те, которые, якобы евреи? Хрущов, Горбачев, Кравчук, Кучма, Ющенко, Януукович? Только не говорите мне, что они родились либерало фашистами и все это время просто удачно маскировалсиь под приличных людей - коммунистов. На какие позиции они отбросили республики? ---------- Додано в 00:36 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:53 ---------- я так понимаю, что каждый 4 украинец, проживающий за границей или который там гастрабайтер - это еврей-интернационалист ---------- Додано в 00:39 ---------- Попередній допис був написаний в 00:36 ---------- я так понимаю, что каждый 4 украинец, проживающий за границей или который там гастрабайтер - это еврей-интернационалист
Ну Ну ... поїдьте в США чи Канаду чи Англію і запитайте в українців чи вони євреї інтернаціоналісти і чи вони взагалі гостарбайтери і так само в руских гостарбайтерів на Брайтон - Біч чи Німеччині запитайте як мінімум по писку можете заробити.
За что? За вопрос? Это аргумент такой? Неубедительно ---------- Додано в 09:32 ---------- Попередній допис був написаний в 09:31 ---------- http://img4.joyreactor.ru/pics/post/Комиксы-lol-ебать-колотить-топор-178394.jpeg ---------- Додано в 10:01 ---------- Попередній допис був написаний в 09:32 ---------- "Апупеть, рятуйте Тягнибок тоже еврей. .....Собирался голосовать за Олега Тягнибока и "Свободу" как за единственную силу, которая защищает интересы Белой Расы. А сегодня из достоверных источников узнал, что Тягнибок, оказывается, тоже еврей! Девичья фамилия его бабушки - Фротман (у евреев национальность передается по женской линии). Я раньше не верил, что Тягнибока спонсируют еврейские олигархи, а теперь верю. Получается, это такая хитрая еврейская ловушка, чтобы забрать голоса украинских патриотов. Кому теперь верить?....."(с)
Боже, начались байаны.... Хотя года еще не прошло со времени опубликования... 19.10.2011 20:59 http://taras-ua.com/index.php?optio...OKA_-_zhid_Lengin_TSegelskiij______&Itemid=15
вже злапали..... бо брехня про те що Тягнибок має жидівське коріння була придумана давно і розпускалась уже два чи три рази і не відповідаєдійсності.... перевірено теж давно і вияснені джерела що розпускають таку брехню кожний раз перед виборами.
Заметьте, не я это преддложил. Это из темы "Кругом одни евреи". А почему убрали брехню про Шикельгрубера? ---------- Додано в 03:29 ---------- Попередній допис був написаний в 03:00 ---------- ВЫ мне не ответили, почему у большинства евреев - немецкие фамилии? Подсказка филологам: И́диш (ייִדיש йидиш и אידיש идиш — дословно: «еврейский») — еврейский язык германской группы. Идиш возник в Центральной и Восточной Европе в X—XIV веках на основе средненемецких диалектов (70—75 . ---------- Додано в 03:30 ---------- Попередній допис був написаний в 03:29 ---------- Так что - Свобода слова или Партия Регионов? ---------- Додано в 03:40 ---------- Попередній допис був написаний в 03:30 ---------- Только теперь до меня дошло, почему "Свобода" у вас в лапках
Bambook, Прокоментуйте, будьте ласкаві, бо не хочу каламутити вашу каву... http://www.youtube.com/watch?v=v-1DoDWNeMY
Та Ви що? Я ж кажу, не хочу вашу каву каламутити, тому питаюсь тут. Я в контексті оцих слів " ... Я не виборець "Свободи", хоча, наприклад, Михальчишина буду підтримувати, бо знаю його добре особисто і переконаний, що він порядна людина." " ... Цікавлять ідеї - як підтримати Юрка Михальчишина, порядного хлопця, який ніколи не піде в тушки?" ---------- Додано в 17:11 ---------- Попередній допис був написаний в 17:09 ---------- А ще оце прокоментуйте
Василю, я офтопити не люблю. Маєте питання про Юрка НоТоЦо - залюбки відповім у цій темі. А про Михальчишина в якійсь із політичних тем можемо поговорити...