Ну ви мене виморожуєте просто. Тягнибок був, а партія? Чи ми зарахуємо стаж Тягнибока до стажу партії?
у 2004 році напередодні президентських виборів. Нагадаємо, що тоді Олег Тягнибок, котрий входив ще до парламентської фракції «Наша Україна», а відтак і до передвиборчої команди кандидата в президенти Віктора Ющенка заявив: «Треба віддати Україну нарешті українцям. Оті молоді люди i ви, сивочолі, оце є та суміш, якої найбільше боїться москальсько-жидiвська мафія, яка сьогодні керує в Україні!» Ці висловлювання зразу ж підхопили центральні українські та російські канали й крутили їх у прайм-таймі, не забуваючи наголосити на причетності оратора до ющенківської команди. Віктор Ющенко зразу ж піддав жорсткій критиці ксенофобські висловлювання Олега Тягнибока й заявив про його виключення з фракції «Наша Україна». Так, зокрема, науковий директор Школи політичної аналітики при Національному університеті «Києво-Могилянська академія» Олексій Гарань зазначив під час прес-конференції у Львові: «Насправді радикальні заяви Олега Тягнибока лише підіграють проросійським силам в Україні. Один проросійський політолог мені так і сказав: а нам нічого не треба робити, нам лише треба ретранслювати заяви Тягнибока для виборця на сході, він все говорить за нас». ---------- Додано в 23:38 ---------- Попередній допис був написаний в 23:36 ---------- Я не зрозумів, що Ви цим сказали.
smeet, я відкрив тему "Свобода" vs ПР, а вона з вашою допомогою переросла в тему "Свобода" vs "Батьківщини". Ви займаєтесь чорним PR-ом і банальними міжусібними війнами. І якраз ці війни між правими силами допомагають регіоналам міцно триматися на ногах, а не діяльність О. Тягнибока. Вас послухати, то те, що людина називає речі своїми іменами є дорогою в нікуди, а ваша "багатовекторність", а якщо назвати своїм іменем - то хитрожопість, є майбутнім України. Навіть такий проросійський політик як Олександр Лукашенко не пісяється в штани прикласти Росію такими словами, яких вона заслуговує. А у вас це - радикалізм і зразу всі обтрюхались в штани, щоб ксенофобами вас не охрестили. Припиняю дискусії з вами на цю тему, ви проводите професійну політичну агітацію під виглядом приватної розмови.
о_ Скажіть,будьте добрі,де я рекламував ""Батьківщину""? Якщо я про неї і говорив,то тільки в обговоренні про відношення її до ""Свободи"" і ""Свободи ""до неї. Ви замітили де небудь,щоб я казав,що "Батьківщина" краща за "Свободу". Я тільки сказав до яких партй вони належать,тобто про їх ідеологічну спрямованість. Тепер про чорний ПіаР. Я в своїх дописах в основному наводив не свої слова а давав на них зсилки. Троє членів Тернопільської міської організації всеукраїнського об’єднання “Свобода” вийшли з лав партії на знак протесту проти імітації боротьби з владою. Про це кандидат у депутати Тернопільської міської ради, колишній член ВО “Свобода” Іван Семанишин повідомив сьогодні на прес-конференції, передає УНІАН.http://ua3.proua.com/news/2010/10/19/164745.html Як зазначалося у їхніх заявах, цей фарс і брехню вони проводили за гроші Голубо-білих депутатів! Вони також закликали людей не вірити Тягнибоку та цій силі, оскільки у їхніх думках та серцях не є щире служіння перед Українським народом, і саме тому депутати вирішили покинути це обєднання. Також він розказав, що до лав партії запрошують інших представників зі Сходу та Півдня України, де відповідно націоналістичні ідеї є менш виражені, та не носять глобального та відповідального характеру. Крім того, Семанишин та інші депутати також наголошують, що допомога людям, реальне протистояння і боротьба з беззаконням нинішньої влади НЕ Є МЕТОЮ ПАРТІЇ В НИНІШНЬОМУ ВИГЛЯДІ!http://politiko.com.ua/blogpost43399 Ви просто лінуєтесь навіть відкривати посилання які Вам дають,і стараєтесь не слухати нікого крім себе.Ви вважаєте,що тільки Ви правий і ніхто більше не має права на істину.І повірте,(я не знаю Вашого віку) в житті є не тільки чорне і біле, є і інші кольори. Ніколи не вірте політикам на всі 100% якими б гарними вони не були і які б солодкі речі не говорили,вони політики і в основному всі брехачі.На минулих президентських виборах.я мало через Ющенка інфаркт не дістав,зате через місяць плювався з його поступків.Запам"ятайте всі хто йде у владу,в першу чергу переслідує свої інтереси, а вже десь потім мої чи Ваші,наскільки я чи Ви йому будемо потрібні на наступних виборах. Так не тільки в нас,так у всьому світі. Просто у більш цивілізованих державах політики розуміють,що і вони були простими людьми ,і їм непогано жилося при президентстві їхніх попередників.Тай так просто з грязі і в князі там президентами не стають, там існує таке поняття як національна еліта. А у нас вибачайте піхвознавець може бути нач РНБО при двох президентах, з колгоспного бухгалтера або з нар та в президенти,чого ми хочемо? Як казав Кравчук-маємо те що маємо. То Кучма в білих шкарпетках, то Ющенко з висмоктуванням кусків застрягшого м"яса з зубів, то Янукович з глубокими знаннями поезії та географії. То лікар-хірург який мітить у президенти і говорить речі,за які б в цивілізованих державах чиновники йшли у відставку.Я зовсім не хвалю Юлю,в якої є теж купа недоліків-нестриманість,емоційність, злопам"ятність. Я не кажу,що вона ідеально підходить на проезидента України. Мені особисто більш імпонують такі люди,як Тарасюк,Гриценко,Григорій Немиря.Мені подобається Арсенюк,якби він не мав спільного з Фірташем. Але я політик і розумію мову цифр.Єдиний хто на президентських виборах міг бути альтернативою Януковичу була Юля, і тому я за неї голосував. Вищеперечислені пани,набагато інтелектуальніші але вони не настільки розкручені, щоб було йти на президентські вибори.Вибирають не інтелектуали,вибирає народ.За Януковича голосували російськомовні і чиновники всіх мастей,які апріорі не любили помаранчеву владу.Юля влюбила в себе простий народ,вона це вміє.Ви що думаєте,що я не розумію,як це робиться? Розумію прекрасно-це все технології.Але факт є факт. Тепер про багатовекторність,чи як Ви сказали-хитро...ть. У всьому світі політика багатовекторна.інакше це не політика а дурість.Небагатовекторною може собі позволити або супердержава, або дурна. Лукашенко не президент супердержави,значить відповідно-...... . Його у світі хтось серйозно сприймає? От то-то. А тепер про Вашу сміливість. Повірю. Підіть вечером один на дискотеку джесь у Мелітополі і почніть рекламувати Свободу з Тягнибоком. Ранком я скажу що Ви герой.....Може почуєте
Я не прихильник особисто Олега Тягнибока! Я прихильник ідеології! Депутати пішли зі "Свободи" і знову скликають людей вже у свою партійку. Щоб набрати через 2 роки 1,5%?! Панславістська організація?! А якщо припустити що ті троє якраз перекуплені? Немає чим голову забивати, про це думати. Я до цих пір рахую помаранчевими всі сили, що були помаранчевими в 2004-ому році, так фактично і є. Розумієте, мої вороги не тут, не серед помаранчевих, я професійно політикою не займаюся, я просто не хочу бачити пику Бидлюковича в президентському кріслі. І Ю. Тимошенко не хоче, і О. Тягнибок не хоче (викресліть зі списку, якщо не вірите), і А. Яценюк не хоче і А. Гриценко теж не хоче. То ж чому тратити сили на інтриги відносно один одного, це ж йде на шкоду вам всім ОДНОЧАСНО. Позбудьтеся Бидлюковича - а тоді топіть один одного в болоті, раз вам так більше подобається. Це ж просто смішно, до якого нонсенсу в нас доходить це безкінечне розмноження гетьманчиківі їх ідеологій. На форумі "Свободи" мене називають нудним демократом, а на Львівському форумі - радикалом. Чому так важко мати однакові цінності, хоча б в одному регіоні? В Донбасу ж виходить.
Тому що якби не гетьманчики,то тепер був би у нас нормальний президент, а Янукович би грівся в Анталії. А так згадайте соплі Ющенка-голосуйте проти всіх.
Щодо Гетьманчиків. Біда Тимошенко, що вона не хоче бачити себе на якійсь другорядній ролі. В неї обєднання - це прийняття когось під "її омофор". Вона може бути добрим тактиком, але вона є никудишній стратег. Вона може бути корисна в певних аспектах, але коли вона хоче ввійти в історію України зі знаком плюс, вона повинна співпрацювати з кимось, кого стратегічне бачення набагато сильніше ніж в неї. Думаю, в того ж Гриценка. І працювати не обовязково в головній ролі.
Головна біда Ющенка навіть не в тому, що він організував противсіхів і цією і іншими діями привів команду рецидивістів до влади. Головна біда, що він розгромив помаранчеву команду в першій половині 2005 року. Тимошенко хотіла тоді працювати, можливо занадто радикально, але зеки показали, що вміють працювати ще радикальніше і наперекір законам України. Якби це зробив Ющенко і зробив би повернення гопоти до влади неможливим,навіть шляхом порушення деяких законів, він би навічно ввійшов в історію. Але він сам нічого (доброго) не зробив і іншим не дав можливості щось зробити.
В Донбасу виходить, бо там якщо хтось щось писне чи зробить по-іншому, ніж Папа казали, тут йому й хана. Приїдуть бритоголові в шкірянках і популярно такому дурнику все пояснять. Там все шито-крито, інокомисліє давно викорінене (навіть якшо воно, припустимо, й було колись в кін.80-х і поч.90-х). Ефективність і стабільність в чістом відє, одне слово, як у Папи на бігбордах. Вам хочеться того ж в Галичині? мені ні. А щодо "Свободи" - це типова право-радикальна популістська структура. І справа навіть не в тому, що фінансують її Ахметов, Коломойський чи Пінчук - або й всі разом. Найбільша проблема з такими проектами - вся енергія в свисток. Прапорами помахати, факельну ходу організувати, з мєнтами чи такими ж самими з протилежного табору поштовхатись - оце все, на що вони здатні. Ну, додайте до того ще те, про що написав вище Мих - розколювання України.
Можливо так, але ж альтернативи немає. Ця Свобода стримує гопоту на підступах до Галичини. Ну не бачу я навіть найменшого іншого джерела спротиву. Готовий насадити 3 пари окулярів. Але не бачу!
Отож-бо. І я за це. Але такий нюанс, ви щось чули там про успішний аналог нашої "Свободи"? Крайні націоналісти - вони ж праві популісти - процвітаючого і демокртичного суспільства ще в жодній країні не побудували. Краще придивіться до досвіду Польщі та Прибалтики.
Український націоналізм - ідея розколювання України, якась новітня метафізика. Ізраїль хоча б. Я пізніше доповню список. А ви поки що скажіть де саме не побудували. Націоналізм виникає тільки на основі приниження нації, це образа нації і її захисний імунітет перед загрозою занепаду.
Проблема в тому, що "Свобода" це теж голота, хай і в інший колір помальована. це не альтернатива, а всього лиш дзеркальна копія ПР, Вітренко та іже з ними.
Ви знаєте, чому в Австрії ліві прийняли усі пропозиції від крайньо правих? Тому, що праві набрали на 10 відсотків більше і сума склала 17 відсотків. Знаєте за скільки прийняли поправки? за 2 місяці! А як би не прийняли, то за 2 роки Крайньоправі набрали би ще 20 відсотків. Тому вчіть мат частину Європи і не несіть бздури, що праві не будують країн...
Добре, а що ви пропонуєте. Якщо зеків ніхто не зупинить, то за рік за два не буде чого будувати. Бо країни не буде. А поки що Свобода є єдиною (поки що, може примарною) силою перешкодити цьому. Якщо маєте інші варіанти, назвіть.