я то шо це я так ділюся своїм баченням поки ще сталь дорога і експорт тримається то все добре а так тільки якийсь дефолт чи чергова хвиля покращання і будуть в Києві розбиті вітрини
А я що, планую якесь повстання!? Чому мене не повідомили? Пся крев! Я добре розумію, що поки це все даремно...Нехай паханат сам собі поки копає яму...Цікаво буде, коли його заривати в ній буде його ж власний лохторат... А я не бачу ще ніяких ознак революційної ситуації...Нехай ті прихильники ПР, що не мають військових пенсій, наїдяться досхочу...
VasMT, чому пропустили культурний захід у місті Луганську там і свідомих немає і нацюків благодать http://www.youtube.com/watch?v=q7c1EP_yLT0&feature=player_embedded
Прикольненько... Був тільки що на зустрічі з Тягнибоком... Молодець. Давно я не зустрічав такого талановитого оратора. Навіть така пріма, як Йулька, ховається на його фоні... Про інформативне наповнення говорити не буду, ще не проаналізував...
взагалі то то ви тут скавчите що націоналісти вам мішають... і вішаєте на них всіх собак що вони нічого не будують тільки прапорами махають. все це ваші інсинуації. які переслідують певну ціль. Бо на тій самій стрийщині з 10 підприємців 8 націоналісти як не явно то в душі... і все те що на стрийщині зроблено то зроблено ними... так що перестаньте тупити це вже всім надоїло ---------- Додано в 22:08 ---------- Попередній допис був написаний в 22:07 ---------- Ану розкажіть нам кому....?????
Я підтримую націоналістичний світогляд ВО Свобода, але вважаю цю партію занадто радикальною. Радикальність може призвести до розколу України. Потрібно діяти помірковано...
Що всім в сраці...ті ваші міркування! Може і не правий! ... ...Вибачайте! Але лише радикальність нині Панацея!Так гадаю!
Завжди заздрив нацюкам... Там відсиділись, тут сопротивлялись, поки інші боролись і воювали... Хто в мюнхенах, хто в канадах-гамериках... Зважаючи на поважний вік, пан планує у пивній, що поруч, відсидітись... Поки "хтось-то прийде - поредок наведе"...
Ну чому ж. Це ті шо вчасно схаменулись. А решту на Соловках відсиділись. До речі стосовно безпосередньо пана, як там вас по званню у відставці, героїв. Знаєте ж такого як Павло Судоплатов, гебешний кіллер? А по вашому - розвідник. Теж відсидів 12 років, і чотири інфаркти переніс за цей час. То хто герої? Бо всі відсиділись, треба ше якісь критерії.
А деякі "срєді здєсь" москалі з есесеру, майстерно навчилися при любій владі поміж дощем і партіями ходити-лазити.І без проблєм!
Тож і видко, же ніц не бракує дідові... Файно зберігся на свої роки... Тре так вміти крутитисі за всіх влад...