"Свобода" vs ПР

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Dzeko, 15 лис 2010.

1. bora

bora Well-Known Member

Звернула увагу на справу Цитаделі. Точніше щодо її комерційної забудови. Спочатку міськрада розглядала питання..і схоже дійшли певних домовленостей. І ось цікавий факт - облрада втрутилась і заборонила забудову.

Але пишу тут лише для того, щоб тримати руку на пульсі... Якщо нові депутати, чи старі, чи будь-хто взагалі вирішить по тому інакше - вважатиму це прямим доказом їх продажності. Бо ті хто хотів забудувати Цитадель - далеко не патріоти Львова.

2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А хто, крім Свободи може зупинити донецьку гопоту? Так званих демократів ми вже бачили в дії. Вийшов пшик. Надії на те, що схід прокинеться і побачить обличчя того сміття за яке вони голосують примарні.
    То що змиритися з тим, що бандюкович з канкрєтними пацанами перетворюють Україну на зону?

• Подобається Подобається x 3
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тепер мабуть уже підозрює, бо йому показали прогноз політолога.

А взагалі треба ж хоч якийсь компромат, хоч якийсь негатив відкопати і начепити ярлик. Так з усіма чинять, Ющенко - американська маріонетка, Тимошенко - єврейка і злодійка, Яценюк - просто єврей, Янукович - все ясно, а з Тягнибоком шо робити?

В нас всі пошуки компромату проводяться по простій схемі -

єврей чи ні, якщо єврей, то no comments, якщо ні, то дивимось далі -

є в проекті американські гроші чи ні? якщо є - то ідеальний варіант, все, краще не придумаєш - американська маріонетка, ставимо на політикові хрест і спимо спокійно, якщо ні - то дивимось далі -

фінансує проект якийсь укроолігарх чи ні? Фірташі, Фельдмани, Пінчуки, Шмінчуки, Коломойські, Шмоломойські? Якщо так - то мінусуємо політикові 50% рейтингу і спокійно йдемо спати, якщо ні

тоді просто кажемо що політик дурненький і його використовують, а він навіть нічого не знає про це.
    Ось і всі справи, кожен може працювати чорним PR-ником.

• Подобається Подобається x 5
  4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

І головне, все робиться апріорі, тобто наперед. Добре, ми знаємо вже чого варті Ющенко, Янукович, Тимошенко. До деякої міри, Яценюк і Тигіпко(хоч би тут я не скакав поперед батька в пекло).
    А Свобода з Тягнибоком не проявили поки що себе ніде, щоб про них можна було говорити щось негативне. Хоч мені не подобається деяка ворожість проти всіх і вся. Але дайте їм час проявити себе. Покажуть себе запроданцями - тоді можна буде говорити.
    А поки що?... Альтернативи нема...

5. smeet

smeet просто спілкуюсь

Педро,Ви знаєте, я особисто до Тягнибока відношусь нормально. Але мене насторожують деякі факти. По-перше під час президентських виборів він більше критикував Тимошенко ніж Януковича. По- друге під час теперішніх,місцевих виборів,дійсно не було ні однієї політичної передачі на Інтері-де б не виступав Тягнибок ,а це як відомо канал який апріорі підтримує все проросійське і Януковича в тому числі.Складалося таке враження що сам Янукович і команда хоче,щоб побільше людей в Україні почуло Тягнибока. Як Ви думаєте, якби він дійсно представляв загрозу для Януковича,його б так рекламували? Ви знаєте,що у двох областях взагалі Батьківщина не була допущена до виборів-були зроблені фіктивні подання,а перед виборами потім вони ніби судом знялися,так що справжні вже не могли податися.Якби Янукович дійсно боявся Свободи він би так само не позволяв реєструватися Свободі? Вже після виборів були суди,по масових фальсифікаціях.Крім ПР і Свободи ніхто в тих судах не вигравав.Є ще багато фактів. Тепер про самого Тягнибока Як Ви знаєте,його батько був лікарем збірної СРСР по легкій атлетиці.Він відповідно виїжджав за кордон на всі змагання. Може хтось забув,але згадайте,як в СРСР пускали за кордон.Там провіряли до сьомого коліна,а ті хто виїжджали мусів обов"язково працювати на КГБ. Фактів є багато,але їх треба би систематизувати. Я вже рахував десь вчора чи позавчора виборців. Тягнибок на Заході України більшість не набирає. Невже Ви думаєте,що за нього проголосує Південно-Східний і Центральний регіон. Та він для них як червона тряпка для бика.Піарщики Януковича це знають,тому і не бояться. Я завжди робив висновки,з його президентської кампанії. Він на Сході говорив так само як і на Заході. Виходячи з логіки розумний політик,котрий хоче виграти вибори,(ви знаєте-людям потрібно говорити те що вони хочуть почути-Карнегі) на Заході говорить одне,а для східняків знаходить інші слова,хоча б про те що їх болить. Уявіть,що до Вас додому(хто б вони не були і як не говорили вони там живуть і їх більшість) прийшов чоловік Н який буде Вам казати,що Ви неправильна людина,що живете не так як треба, їсте не те що треба, і діти у Вас погані,і говорите не тією мовою що бю мали говорити,але за все що я Вам сказав проголосуйте за мене.Як Ви думаєте-Ви і Ваша сім"я проголосує за того Н?

• Подобається Подобається x 6
  6. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

а чего представлять? немного конечно в офф, но все свидомиты так и делают в общем то ....

• Подобається Подобається x 1
  7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я думав збірної по боксу.

Стосовно всього решти, то на Інтері всі бувають. А ви, як член партії Батьківщина, знаєте що до Ю. Тимошенко набагато більш неоднозначне ставлення у виборця навіть при тому що вона намагається догодити всім. І Тягнибок забирає її голоси, отже вашу роботу.

Рускій? У тєбя нос плюскій.

8. smeet

smeet просто спілкуюсь

Неправда. Я знаю де і яка підтримка Тимошенко і Тягнибока. Ви не дуже в курсі,бо у Вас опосередкована думка обивателя,а я знаю ту кухню зсередини. 1.Стільки голосів як Юля Тягнибок ніколи не здобуде на президентських виборах. 2. Якби не Ющенко, який закликав голосувати проти всіх,купуючи тим самим безпеку від Януковича, Юля б легко вигравала вибори.3.Таку підтримку,яку Юля мала на Південному Сході України не мав ні один з політиків не від влади.4.Якби заборонили використовувати мовне питання в передвиборчій агітації, Янукович ніколи б не виграв у Тимошенко.

---------- Додано в 12:49 ---------- Попередній допис був написаний в 12:44 ----------

Ви аргУментом а не образами-по дитячому виходить;)

• Подобається Подобається x 2
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Дуже суб'єктивна оцінка. По-перше ви зацікавлена особа щоб розгортати цю тему. По-друге так само може сказати наприклад голова осередку "Свободи" - "Я не обиватель, я краще знаю де і яка підтримка", але відповідно на свою користь.

Ще більш суб'єктивно. "Свобода" сьогодні - це БЮТ за першої каденції Кучми, чого їх порівнювати в одній вазі.

Аргументами я відповідаю серйозним людям, а то таке - погратися вийшло.

10. artobstrel

очередной рогулизм?

11. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ні суб"єктивна думка основується на статистиці.Зайдіть на сайт ЦВК. Я тепер не маю часу,бо спішу до роботи,але якщо Ви не бажаєте,я зміг би зробити порівняння навіть на теперішніх виборах у місцеві ради.Тактепер Батьківщина набрала набагато менше і я знаю причини,просто не маю часу описувати їх зараз,а для Свободи ці вибори були найбільш вдалими. Чи може бути в Свободи більше голосів? Може але найбільше це 10 % по Україні, ну не готова Україна за своїм національним складом голосувати більше за крайню праву політичну силу. В мононаціональній державі така сила може набрати максимум 20 відсотків.

12. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

В них спільні виборці. За них і боролися. Ті, хто за Януковича не будуть за Тягнибока. А інших можна пробувати переконати, відкривши їм очі.

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Знову таки -"Свобода" сьогодні - це БЮТ за першої каденції Кучми, чого їх порівнювати в одній вазі.

14. artobstrel

на что? я бы сам с удовольствием переконався вот только нет доводов, кроме - Янукович плохой, ну да плохой, а Тягнибок чем лучше? воровать не будет? так нет - будет, своих продвигать не будет? - будет, и выходит что кроме как разоср..ся с несвидомым миром ничего не предвидеться, так на какой он (пардон) нужен?

15. smeet

smeet просто спілкуюсь

Їх апріорі не можна порівнювати.Свобода-радикальна крайня права партія, Батьківщина лівоцентристська.

---------- Додано в 20:21 ---------- Попередній допис був написаний в 19:58 ----------

Ви хочете сказати що він вірив,о_О що за нього хтось проголосує?

16. Svjato

Svjato Well-Known Member

Але разом до мети легше дійти...

17. smeet

smeet просто спілкуюсь

Тягнибок майже завжди відказується від співпраці з Тимошенко,навіть коли намічається якась злагода, він завжди підставляє її.

18. Svjato

Svjato Well-Known Member

Або не хоче з нею звязуватися... Вона теж не подарок.

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я не те мав на увазі, ви це розумієте, "Свобода" тільки набирає обертів, а БЮТ уже купу скликань в Парламенті.

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви знаєте,що Тягнибок уже був в парламенті? І як він звідти пішов?
    http://politiko.com.ua/blogpost43399
    http://ua3.proua.com/news/2010/10/19/164745.html

а де твій аватар? :)