Я не доказував, а розповідав. Прийшли, сказали, що потрібно зробити, прийшли і перевірили... Дали дозвіл... Дєлов то... Хабарництво, як злочин, має мінімум двох фігурантів... Менше пхайте, менше братимуть... Та скільки хочете. От хочаб Акт відновлення незалежності 41-го року... Чим не яскравий приклад... Особливо прікольнуло про Друга, Вождя і Творця...
Тут є цікавий відеоролик. Говорить керівник Тернопільської фракції ПР про те що Тягнибок при ньому отримував гроші в касі партії регіонів, про те що партійці партії регіонів зі сходу України виявилися керівниками облради за квотою Свободи Тягнибока на Тернопільщині. http://www.youtube.com/watch?v=t9kD7yTJiA8&feature=player_embedded
Смішний і лоховатий бютівець на ім'я Smeet розповідає нам в парі з якимось ПРдуном,яким йому уявляється глупим Тягнибок! Ну-ну...
На рахунок лоховатості то курчат восени рахують, дивіться що Ви не лоховатим а повним лохом не стали.Якщо це неправда, то чому Тягнибок не опротестуав це і не подав у суд. Я таке ж чув на одному з токшоу, як відьма Богословська сказала це прямо в очі Тягнибоку, і він з"їв і не огризнувся.
Не хватало щось та опрртестовувати! Кремль рулює...як Тимошенкою в тій газовій г'історії! Тягнибок молодець,з колаборантами,массонами і стінами Не Водиться! І то файно! А гроші...шо гроші,їх треба брати там де вони є!(Це якщо!) ПРдуни все заберуть в Батьківщини...як їм файно піде! Але не думаю! Януковичо-путінці за чужим зазирають,а Тягнибоківці...Свій до Свого по Своє! ---------- Додано в 08:24 ---------- Попередній допис був написаний в 08:20 ---------- Допис від smeet На рахунок лоховатості то курчат восени рахують, дивіться що Ви не лоховатим а повним лохом не стали ------- Дивлюся...і Вам радив!!!
А насправді перевірити це - не багато часу треба. Ми вже побачили як так звана "партія Тигипка" повернулася назад в лоно ПР, хоч насправді ніколи вітам і не виходила далеко. І побачили що Тигипко просто весільний генерал, який відкроїв на виборах чиїхось 13%. Але зі "Свободою" така схема малоймовірна, тому якщо Тягнибока зловлять на колабораціонізмі з паханатом, його чекає ще гірша доля, ніж Мороза, забуття на віки вічні.
Йой,та куди там "Свободі"до правлячоі партії...Воно їй нада по судах шлятись? Тягнибока би на якогось цивільного (як в НАТО)шефа армії,або українського ЦРУ...при файному українському президентові ! Во була б перша кляса! Во,або шеф того самого,тіко на Галичині ! Шо зле би було?
Думайте про те, як довести що вони з тієї компанії. Бо гіпотетично якби вони опинилися в Верховній Раді, їм би довелося голосувати за законопроекти ПР, або якось окільними шляхами допомагати в їхньому просуванні, що уже утворює в голові коротке замикання.
Шо ви,Ви і ВИ хочете і що ВИ маєте,смішнії люди! ---------- Додано в 14:34 ---------- Попередній допис був написаний в 13:58 ---------- Во,і тому... Я не вірю вже в порозуміння між Сходом і Заходом України,як і в єдність з тими українцями Донбасу,яких там вже немає! Сенс піаритись в них минув! На нині ми маємо Те,що Є! І ніц більше!...Тигипка,Мороза,Литвина,засмарканого Гриценка,мрійливого Яценюка ...і Свободу! Путін рулює,Тимоха має Нарід за лоха,а Хам панує! Завтра будемо мексіканцями...або сомалійцями якимись! Може справді розділитись,нам жебракам!Так,по-мирному якось? І жити традиційно,по-українськи ...традиційно,з власного городу на Заході,і на вкрадене,викомбіноване,або видурене... на Сході!
А що таке капіталець? Ви задумувались? Ходиш по свому двохповерховому будинку і знаєш що тебе зневажають всі, це щастя називається? Я цього не розумію.