Интересно, сколько акционеров соберут чуваки в свете заявлений Мохника? Бо шота тихо! Не слышно ни злобного шипения, ни обиженого причитания...
А точно, это ваше выучивание украинского языка идет от желания "быть украинцем" (точнее "слыть украинцем "), или может от желания быть "не таким как все"? Одни, чтоб "не как все", татуировки делают, серьги в нос с пупком вставляют... Какие "не как все" поинтеллектуальнее, те не на пиве, а в интернетах сидят, английский или украинский шлифуют... Возможен же и такой психологический расклад. Думаю вам не придет в голову назвать Шевченко Т.Г. "слабым" украинцем? А он между прочем, свои дневники на русском писал. То есть в свободное от клеймения крепостничества время он ДУМАЛ на русском языке в голове. И тоску свою душевую называл тоской "русской". И украинцем он себя НЕ НАЗЫВАЛ. Исключительно хохлом или малороссом. А у вы тут всего полгода, как на украинском заговорили, а уже прям вся голубая националистическая кровь взыграла. Патриотизм определяется не силой стучания в собственную грудь! В Украине ВСЕГДА было ДВА языка. И не вам это менять. А, шо?! Оказалось, шо уеs?! Вот же свезло-то как!
- З Т.Г. Шевченко не жив і не спілкувався і на якій мові він думав в "в свободное от клеймения крепостничества время" - не знаю, отже дискутувати про Шевченка не буду. Про себе скажу, що більшість часу думаю по польську. Але ж не називаю себе поляком Так що на хохла або малороса не схожий А російський для мене просто засіб передачі інформації, не більше. А для себе, для Душі, взагалі то дуже любив українську мову ще з самого дитинства, але на жаль тільки по книжкам, бо спілкуватись було ні з ким, бо на Харківщині всі російськомовні, або страшний суржик в селах. І до того кажу, що "вивчив за пів року, аби нормально спілкуватись" -а не розмовляю тільки як пів року. Може, я ще з семи років вивчив за пів року, коли я це зробив і скільки розмовляю - то не ваша справа. Але навіть, якщо дивитися так як ви написали - то теж добре, що так "всього на всього за пів року" таке відбувається з людиною, отже - Правду не приховаєш, ніякими віковими русіфікаціями, і українці прокидаються від отупіння і займають правильну позицію, і більше не мають потреби в нав'язаній чужій мові, коли є своя чудова, гарна, справжня рідна мова. Та ще багато інших цікавих мов, а не тільки державна совкова, як то було при СРСР. Благо тепер, по мережі інтернет можливо вільно спілкуватися на всіх мовах Світу, є купа матеріалів та співрозмовників.
Немного подождите і все у нас буде. Затишье перед бурей - это максимум, что может перепасть в столь любимой мной стране.
Мих! Я не про читання з писанням... Ви особисто коли виходите з протестом? Назвіть день і годину. Біг"ме, приїду у Віники і приєднаюсь! При умові що крім Вас буде іще зо двадцять чоловік.
Голова Львівської облради закликав відзначити День Незалежності під гаслом «Бандера, Шухевич — Герої України!» «Прийдімо всі в цей день, 24 серпня, до пам’ятника Героєві України Степану Бандері у Львові, а також в інших містах Львівщини. Відсвяткуймо цю річницю в товаристві ветеранів УПА, котрі як ніхто причетні до цього свята, і покажімо, що замовні рішення судів для нас нічого не варті», — йдеться в заяві О.Панькевича, розміщеному на сайті облради. А чуваки вже виконали обяцянку? Нє? А чо..? От, рагулі...
Видно пролетять нацюки черговий раз... Не до геройства негромадян зараз... Йулька в опасності!!! Не фартить їм щось... Як не заладилось в 29-му, так до тепер все через дупу...
На коли квитки замовляти? Сулугуні, шезлонг з парасолею і "Старе місто" заготовити наперед треба... Бо не стане... Бажаючих подивитись на це цудо аж занадто... Мінімум 95,3% громадян...
дивіться, не помиліться кому дупу лизати. а то раптом не нацюки, а пацюки пролетять? і прийде до вас неупереджена санстанція...
На відміну від нацюків і свідомітам, вся історія яких і базується на дуполизанні, я санстанції не боюсь...
як епатажно! аргументуйте, будь ласка. бажано, не з власного підручника історії. а про санстанцію ви не зрозуміли, чи просто зробили вигляд? просто пам"ятаю, як доказували в якійсь темі, що можна від санстанції при нинішній пацючачій владі отримати дозвіл на заклад харчування не башляючи