"Свобода" vs ПР

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Dzeko, 15 лис 2010.

1. smeet

smeet просто спілкуюсь

В принципі я теж свій голос шаную, але повторити подвиг Сізіфа не дуже хочу, тому і стараюсь щоб "мой труд вливался в труд моєй рєспублики";) тобто, крім того, що я пошаную свій голос. хочу щоб мій голос приніс користь всьому українському суспільству. Але при цьому я поважаю Вашу позицію і вважаю, Ви маєте на неї право, як і я на свою. Коли я не бачу альтернативи, я голосую за менше зло. Бо розумію, що більше зло -наробить більше біди. А я знаю що таке політика не зі сторони і розумію прекрасно, хто такі політики.

• Подобається Подобається x 6
  2. Svjato

Svjato Well-Known Member

Я був у Тернополі - про Свободу кажуть те саме і що? Хіба це правда? Чи ви гадаєте, що було би краще, як би ті фашисти понесли до центру в цей день червоні шмати і компанія ТСН, яка на них там чекала і не дочекалася таки виклала репортаж про війну у центрі Львова.

Так, я вірю, що Януковича можна знести.
    П.С. А з чого ви взяли, що будуть чесні вибори?...............

---------- Додано в 09:23 ---------- Попередній допис був написаний в 09:16 ----------

Ось нехай на Сході і обирають менше зло, або як там вони люблять казати - нова мітла по новому мете...

• Подобається Подобається x 1
  3. kjk

kjk Дуже важлива персона

Їхню акцію всі ігнорували
    тільки свобода зібрала кілька сотень одиниць "львівської громади"
    хай би вже потрясли своєю шматою під кордоном омону перед вічним вогнем і забралися геть.
    Що вони в принципі і зробили, тільки так як їм треба

4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Звиняйте, я не доктор. У нас на ЛФ їх 2-є буває: Степанич і Віктор.
    Запишіться до них на консультацію.

5. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

А противсіхи як обирали, так вперто і обиратимуть лише найбільше зло...Бо на дрібнички не розмінюються;)...
    Злив зараховано...Кандидатури у Вас нема, на жаль...

• Подобається Подобається x 3
  6. smeet

smeet просто спілкуюсь

7. Svjato

Svjato Well-Known Member

ДО чого це?

Родину Тягнибока мали вивезти усю, щоб його навіть не з'явилося?
    Чи питання в одному з кращих кольорових телевізорів совєцького союзу?...

Чи питання в словах?:
    То може зараз і слід взяти автомат?...

Маємо жидів - антинародний уряд (70 відсотків в уряді)...
    Маємо москалів по усій Україні і тут на форумі...
    Маємо німців, які москалям вже не ріжуть вухо.

А може і справді москальські фашисти разом із німецькими розпочали 2-у світову війну і нищили нарід України?...

8. smeet

smeet просто спілкуюсь

Та ні до чого. Шкода що не вловили.

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

Про символи сери сери я згадувати не хочу, бо це не показник. Хлопці в лісі теж ходили в совєцькій формі по місті, щоб менше було клопоту, проте свою справу робили, як уміли.

Я чув розповіді про одного голову, який був в партії, але забезпечував партизанів харчами і мріяв про незалежну Україну. Тому не знаю чи доречно такі теми піднімати.

Можливо я не уважний і справді щось пропустив в біографії Олега від часів репресій його родини до часів його слави на всю Україну...(нехай і 15 хв слави, але люди матимуть надію, що ще не все втрачено).

Може й справді вже запізно...

10. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Кого???? Вы сильно заблуждаетесь. Как раз противсiхи - не выбирали из двух сортов говна.

Чем кумушек считать трудиться,
    Не лучше ль на себя, кума, оборотиться?
    И.Крылов

11. levandivka

Колись показували, як ловлять мавп:
    в ящик з маленькою діркою кладуть банан. мавпа його хапає лапою, а витягнути уже не може, бо покинути банан і втекти - інтелект не дозволяє. Так і сидить, доки її не заберуть.
    ТАК і декі люди: вхоплять якусь дурницю, і тримаються за неї. Подумати ж трудно...

12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Цікаво, що скажуть апологети Тягнибока на його ду-у-уже цікаву приватну зустріч із Цимбалюком?
    Стаття в тижневому Експресі.

13. kjk

kjk Дуже важлива персона

обговорювади перспективи побудови другого памнєтника Бандері

• Подобається Подобається x 2
  14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:haha: :good: Та Ви гуморист...

15. kjk

kjk Дуже важлива персона

вам смішно а хтось за розвиток регіону думає

---------- Додано в 17:44 ---------- Попередній допис був написаний в 17:41 ----------

регіони обіцяли-обіцяли язик, і далі тягнуть
    а ці - мужики
    сказали - зробили
    до наступних виборів треба ще один пам"ятник а то громада не зрозуміє(с)

16. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Сьогодні проходила повз той пам"ятник Бандері на Привокзальній площі - роботи йшли повним ходом: ті колони обкладали плиткою...

17. levandivka

Хороша плита, за хорошу ціну...

18. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Формально так, але фактично Хам - їхній вибір...Нехай і пасивний;)...
    Цікава притча...А порядна кандидатура буде?;) А то виникає питання: кого ж більше можна звинувачити у відсутності глузду: тих, хто вхопився за "банан" меншого зла, чи тих, хто не може випустити з рук віртуального "банана" "порядної кандидатури"...Причому не маючі поняття, що то за чортівня така і де її взяти;)...

• Подобається Подобається x 5
  19. kitana

kitana Banned

З інтерв'ю колишнього керівника обласного осередку «Свободи» на Луганщині Дмитра Снегирьова:
    Повністю: http://provse.te.ua/2011/05/holova-...spravdi-navit-hryvni-ne-vydilyv-na-duhovnist/

• Подобається Подобається x 3
  20. kjk

kjk Дуже важлива персона

Свобода = ПР

а де твій аватар? :)