В принципі я теж свій голос шаную, але повторити подвиг Сізіфа не дуже хочу, тому і стараюсь щоб "мой труд вливался в труд моєй рєспублики" тобто, крім того, що я пошаную свій голос. хочу щоб мій голос приніс користь всьому українському суспільству. Але при цьому я поважаю Вашу позицію і вважаю, Ви маєте на неї право, як і я на свою. Коли я не бачу альтернативи, я голосую за менше зло. Бо розумію, що більше зло -наробить більше біди. А я знаю що таке політика не зі сторони і розумію прекрасно, хто такі політики.
Я був у Тернополі - про Свободу кажуть те саме і що? Хіба це правда? Чи ви гадаєте, що було би краще, як би ті фашисти понесли до центру в цей день червоні шмати і компанія ТСН, яка на них там чекала і не дочекалася таки виклала репортаж про війну у центрі Львова. Так, я вірю, що Януковича можна знести. П.С. А з чого ви взяли, що будуть чесні вибори?............... ---------- Додано в 09:23 ---------- Попередній допис був написаний в 09:16 ---------- Ось нехай на Сході і обирають менше зло, або як там вони люблять казати - нова мітла по новому мете...
Їхню акцію всі ігнорували тільки свобода зібрала кілька сотень одиниць "львівської громади" хай би вже потрясли своєю шматою під кордоном омону перед вічним вогнем і забралися геть. Що вони в принципі і зробили, тільки так як їм треба
Звиняйте, я не доктор. У нас на ЛФ їх 2-є буває: Степанич і Віктор. Запишіться до них на консультацію.
А противсіхи як обирали, так вперто і обиратимуть лише найбільше зло...Бо на дрібнички не розмінюються... Злив зараховано...Кандидатури у Вас нема, на жаль...
http://www.istpravda.com.ua/videos/2011/04/5/34498/ http://www.istpravda.com.ua/videos/4cd34c2bb51f1/
ДО чого це? Родину Тягнибока мали вивезти усю, щоб його навіть не з'явилося? Чи питання в одному з кращих кольорових телевізорів совєцького союзу?... Чи питання в словах?: То може зараз і слід взяти автомат?... Маємо жидів - антинародний уряд (70 відсотків в уряді)... Маємо москалів по усій Україні і тут на форумі... Маємо німців, які москалям вже не ріжуть вухо. А може і справді москальські фашисти разом із німецькими розпочали 2-у світову війну і нищили нарід України?...
Про символи сери сери я згадувати не хочу, бо це не показник. Хлопці в лісі теж ходили в совєцькій формі по місті, щоб менше було клопоту, проте свою справу робили, як уміли. Я чув розповіді про одного голову, який був в партії, але забезпечував партизанів харчами і мріяв про незалежну Україну. Тому не знаю чи доречно такі теми піднімати. Можливо я не уважний і справді щось пропустив в біографії Олега від часів репресій його родини до часів його слави на всю Україну...(нехай і 15 хв слави, але люди матимуть надію, що ще не все втрачено). Може й справді вже запізно...
Кого???? Вы сильно заблуждаетесь. Как раз противсiхи - не выбирали из двух сортов говна. Чем кумушек считать трудиться, Не лучше ль на себя, кума, оборотиться? И.Крылов
Колись показували, як ловлять мавп: в ящик з маленькою діркою кладуть банан. мавпа його хапає лапою, а витягнути уже не може, бо покинути банан і втекти - інтелект не дозволяє. Так і сидить, доки її не заберуть. ТАК і декі люди: вхоплять якусь дурницю, і тримаються за неї. Подумати ж трудно...
Цікаво, що скажуть апологети Тягнибока на його ду-у-уже цікаву приватну зустріч із Цимбалюком? Стаття в тижневому Експресі.
вам смішно а хтось за розвиток регіону думає ---------- Додано в 17:44 ---------- Попередній допис був написаний в 17:41 ---------- регіони обіцяли-обіцяли язик, і далі тягнуть а ці - мужики сказали - зробили до наступних виборів треба ще один пам"ятник а то громада не зрозуміє(с)
Сьогодні проходила повз той пам"ятник Бандері на Привокзальній площі - роботи йшли повним ходом: ті колони обкладали плиткою...
Формально так, але фактично Хам - їхній вибір...Нехай і пасивний... Цікава притча...А порядна кандидатура буде? А то виникає питання: кого ж більше можна звинувачити у відсутності глузду: тих, хто вхопився за "банан" меншого зла, чи тих, хто не може випустити з рук віртуального "банана" "порядної кандидатури"...Причому не маючі поняття, що то за чортівня така і де її взяти...
З інтерв'ю колишнього керівника обласного осередку «Свободи» на Луганщині Дмитра Снегирьова: Повністю: http://provse.te.ua/2011/05/holova-...spravdi-navit-hryvni-ne-vydilyv-na-duhovnist/