Це припущення. Я припускаю, що може і програти, і не обов'язково Тягнибоку. Хіба в цьому є щось страшне? Мені було весело уявити ситуацію, коли прийшовши до влади (наприклад) Тягнибок поставить прем'єром - Азарова. Вам не видається це кумедним? ---------- Додано в 12:18 ---------- Попередній допис був написаний в 12:17 ---------- Ні. Діяспора нас покинула до 2000, коли побачила, що усі інвестиції - просто розкрадаються...(я спілкувався з ними) ---------- Додано в 12:23 ---------- Попередній допис був написаний в 12:18 ---------- Казочки від москаликів? На сході та півдні справді так зашугані словом бандерівець? Молоде покоління здебільшого поняття не має хто такий Бандера, тим більше - хто такий лєнін... Чому не має бути виборів? Це є в програмі від ВО СВОБОДА? (не зустрічав)
Більше це не найбільше-Ви різницю вловлюєте?Питання не в тому, чи набере Собода 3 чи 5 відсотків, а може і 10? Питання в тому, чи реально Свободі набрати в Україні 51 відсоток на президентських виборах. Чесно поклавши руку на серце Svjato, скажіть, Ви вірите що Тягнибок може набрати більшість голосів від Януковича? Особливо в південно-східному регіоні, в кототрому Михальчишин обіццяв наводити порядок разом з бандерівською армією( не знаю правда де він візьме таку армію, адже такої не існує взагалі, але він головне обіццяв). ---------- Додано в 23:38 ---------- Попередній допис був написаний в 23:32 ---------- Я тепер побував на Сході.Три дні. Ви б чули , що говорять прості люди про Львів.Особливо про події на День Перемоги. Я б не хотів, щоб Ви слухали, те що я вислухав. Свобода своє зробила. Тягнибок скоро дістане орден вд Президента.
Хіба воно їм так треба? ---------- Додано в 12:58 ---------- Попередній допис був написаний в 12:56 ---------- Тягнибок і не таке утнути може. Адже він клоун, приблизно, як Жириновський у Росії. Для відводу очей.
Ну я ж живу якось без таблички множення....і гроші між іншим рахую зашибісь))))....в голові і без калькулятора..але таблички не знаю
Та дідько з нею, інший приклад візьміть. Є елементарний набір знань, який дає початкова школа, в тому числі елементарні знання історії, не треба виправдовувати невігласів.
І що хорошого чи смішного? Це з тої ж самої опери що й безграмотні таблички на маршрутках в останні роки. Радянська освіта була дуже потужна, ми віддаляємося від цього рівня, якою буде українська освіта? Половина молоді просто купує дипломні роботи, дехто самі дипломи. Не обовязково підтримувати ту чи іншу історичну особистість, але знати все-таки потрібно.
Ну Я мав на увазі того, хто має реальну можливість виграти у діючої влади. Але якщо Вас завтра розпочнуть агітувати за людину, яка не набере і 3 відсотків(Ви і не тільки Ви це знаєте-чи є сенс голосувати за таку людину, прагнучи змінити існуючу владу.) ---------- Додано в 16:40 ---------- Попередній допис був написаний в 16:39 ---------- Я навіть знаю ціну, мені розказували-100 Євро-дипломна робота-це в недорогому ВУЗі.
Шкода, що не швидко почую відповідь... Ганнер! То Ви писали? Щось на Вас не схоже... Але + ---------- Додано в 16:14 ---------- Попередній допис був написаний в 16:13 ---------- В недорогому ВУЗі залік по митному законодавству 500 гриваків...
Вибачте, але історію другої світової війни вивчають, здається в десятому класі...То що Ви вимагаєте від малого, якого не задовбували пропагандистськими фільмами про ВВВ, як мене в дитинстві (правда мені подобалось )? Вони зараз інші фільми дивляться і в цьому немає нічого поганого, якщо фільм якісний, звичайно... Ну то й що? У мене жінка працювала в донецькому ліцеї "Ерудит" для обдарованих дітей. Так ось там діти навчались охоче, вигравали навіть міжнародні олімпіади, всі випускники без проблем поступали в обрані ними ВНЗ і там, думаю, також навчались відмінно...І зараз є діти, які старанно навчаються. Їх небагато, але еліта завжди є нечисленною...Тим більше, що у теперішніх випускників є перспективи працювати не тільки в Україні, але і за кордоном, що, вирогідно, значно підвищує їхню мотивацію до навчання.
Царство йому Небесне! Вирогідно достойна була людина, але і на сонці є плями :"1996 — несподівано для багатьох Кривенко стає радником прем'єр-міністра України Павла Лазаренка, заступником керівника прес-служби уряду, входить до Експертної ради при керівникові уряду. Майже у той же період Кривенко був членом Політради Народно-демократичної партії. Проте невдовзі НДП почала вимагати відставки Лазаренка, і після його звільнення Кривенко залишає державну службу. Брав участь у передвиборчій кампанії партії «Громада»."... Здається у нас є і інший політичний діяч, свого часу з Лазаренком пов'язаний ...Але то таке...Мене ж цікавлять живі кандидатури, а то Ви тут критиканством займаєтесь...Час вже переходити до конструктиву...Хочу порядну кандидатуру і все тут! Іх єсть у Вас?
Ви прекрасно знаєте, що для того щоб стати президентом однієї агітації в Україні мало.Для цього потрібно багато грошей і як мінімум два-три канали телебачення, десятки піарщиків і політтехнологів, і як необхідність -"своя" партія.Так просто президентом не станеш- навіть, якщо б зараз в Україні з"явився Бальцерович чи навіть сам Ісус Христос.
Звиняйте... Не планую балотуватися, тому й не запарююся ЇХНІМИ потребами. моя потреба - шанувати свій голос, свій вибір.
Пане Левандівко! То де ж порядна кандидатура? Коли Ви оприлюдните її, або реєстр з тих, хто на Вашу думку є достойним? Я реально бачу лише Юлю...Але я можу бути зазомбованим, а тому і помилятись...Тому благаю Вас, зніміть полуду з моїх очей і відкрийте мені ім'я порядного кандидата, а також достойної політичної сили...Бо вибори на носі...І хоч я вже не вірю в їхню чесність, але голос свій, все рівно, віддам за достойного...