"Свобода" vs ПР

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Dzeko, 15 лис 2010.

1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Невже навіть в Одесі це помітили?...а я думав на сході і півдні ще вірять у правосуддя )))

• Подобається Подобається x 3
  2. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

А Вам не здається, що наступає ренессанс 90-х;)...

---------- Додано в 23:47 ---------- Попередній допис був написаний в 23:45 ----------

А в нього тут колись вірили!?о_О Тут панують порядки бандитської ієрархії...

• Подобається Подобається x 1
  3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ні...я дуже давно не бачив бійки)....а колись в нас в селі і гранати метали ...

4. smeet

smeet просто спілкуюсь

5. Nevermind

Nevermind Просто персона

З цієї статті:

До речі, на київському форумі зараз теж обговорюють, що Свобода дискредитує Україну, і, взагалі, там зараз в голосувалці схиляються до того, що Свобода - це кремлівський проект для дискредитації патріотизму.

• Подобається Подобається x 4
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

По-моєму вже лиш ліниві про це не торочать. Щось я вагаюся. Може кремлівський проект - це вкидання інформації про те, що "Свобода" - кремлівський проект?

Багато запитань. Наприклад що робити з партією, коли вона виконає покладену на неї місію? Між іншім вона і в парламент може пройти. А після цього вже ніхто ходи наперед прорахувати не зможе.

7. Saszko

Saszko Well-Known Member

Гуннере, я тебе прошу, що робити з партією, та вони самі стануть робити, що творцям потрібно, чи Ви вваєжаєте, що після тої щирості в очах і словах, вони зможуть діяти лише згідно зі своїм словом? Мені самому ті слова симпатичні, виникає бажання за таких людей голосувати, але це провально, бо навіть при проході в парламент, представництво буде невеликим, вони ні з ким не захочуть об'єднуватись, нічого конструктивного і дєвого як представники опозиції не запропонують. Та й партію можна розсварити, розрізнити, розвалити. Конкретних людей купити. Хай би ВО чесно і відкрито сказали, хто їх фінансує, було б нормально. А то — "внески", сприяння "деяких бізнесменів"... це для кого, для кого легенда? В УП є цікаве зауваження щодо ВО С.

http://www.pravda.com.ua/articles/2011/06/7/6275793/

8. Svjato

Svjato Well-Known Member

А ще НАТО проводить спільні навчання з Росією на території Польщі...

П.С. А що Свобода зробила такого дискредитуючого націоналістичного?

---------- Додано в 03:06 ---------- Попередній допис був написаний в 03:02 ----------

Добре. Питання. Чому, якщо націоналісти, то зразу повинні бути абсолютно ідеальні?
    Вимагайте спочатку, щоб ПР виконала задекларовані програми а потім беріться за ЄДИНУ праву партію яка навіть не в парламенті...

Створіть власну Нашу Україну і голосуйте за Януковича...

• Подобається Подобається x 2
  9. Saszko

Saszko Well-Known Member

Свято, при всій повазі до Вас, моє запитання — шо Ви написали? Шо мені вимагати від Януковича? Чим цінна "правість", чим цінна ''єдиність правості''?
    Я не стверджую, гигикаючи, шо ВО С проект влади чи Кремля, я просто висловлюю сумніви щодо їх незалежності (від влади, звісно, це важливо), сумніви обгрунтовані. А щодо їхньої ефективності в праламенті висловлюю впевненість — провальний варіант. Хай трудяться на регіональному рівні, ближче до народу, так не зіпсують себе.

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А можна не розсварити, не розрізнити, не розвалити і не купити.

11. Saszko

Saszko Well-Known Member

Ну так, шо ж робити з партією, коли вона виконає покладенку на неї місію? Вона ж і в парламент може пройти.

---------- Додано в 22:02 ---------- Попередній допис був написаний в 20:07 ----------

О, перепрошую, з англійською проблеми, а gunner — це канонір, виявляється.

Цікаві слова (я б сказав, дотепні) голови Тернопільського обласного відділення ПР Ореста Муца. Інтерв'ю Кореспондента.

http://ua.korrespondent.net/ukraine...v-gotova-provesti-firtasha-do-verhovnoyi-radi

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я до того, що якщо є план - то "від" і "до", а не до якогось моменту, а там як бог пошле. Не те може послати.

13. Svjato

Svjato Well-Known Member

Я пропоную не забувати гасел голубих і білих - покращення життя і таке інше.
    Я пропоную вимагати звіту за свою роботу ПР в Парламенті і звіту президента за свою роботу.
    Також я пропоную не попускати своїх прав. Якщо в конституції записані права українців - то ними треба користуватися.
    Це в плані відстоювання прав при будь-якій владі.

Що стосується ВО Свобода, то тези наступні:

Бо всілякі туристи тут нарозповідають, що Свободу підкормлює ПР, до речі без доказів, а народ ведеться і починає сам зневажати єдину силу, яка є проукраїнською. І навіть, якщо вона не ідеальна - вона єдина і наша. Є бажання її змінити - можна долучитися і змінювати з середини. Можна критикувати ззовні. Але щоб заперечувати - потрібно запропонувати алтьтернативу! Доки альтернативи немає - усі хто заперечує проукраїнську партію грають на руку антиукраїнцям.

Я можу теж висловлювати сумніви, що Юлька при владі теж би крала і жилося би не так, як хочеться, але я точно впевнений, що червоних демаршів би не було - 100%

Нехай трудяться, я не проти. Але європейський напрямок якось краще російського. Не вважаєте?

---------- Додано в 22:31 ---------- Попередній допис був написаний в 22:27 ----------

Нехай проходить. Буде партія краща - набере більше голосів, а стара відійде у небуття... Лиш би новіша партія була краща від старішої...

14. Saszko

Saszko Well-Known Member

Тобто українська? Ви, можливо, мрієте, що від Карпат до Чорного моря всі заговорять українською, у вищих ешелонах влади будуть лише українські прізвища, чи що? Не розумію, чим так видатна їхня українськість?

По перше, обставинам властиво міняютися, тому тих планів може/могло бути кілька. По друге, олігарх — не Бог, все може статися.
    Читаючи Ваші слова, тільки шо мною зацитовані, в мене з'явився здогад, що Ви подумки порівнюєте ВОС і НСДАП.

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не вірю. Ніхто ще ніколи не створював (тим більше з-за меж держави) націоналістичних партій заради того щоб скомпроментувати націоналізм.

Навіть не збирався, які підстави? Мене цікавить лиш одне - витурити нафіг кацапню і підкацапчиків з України. Коли це буде зроблено (мені взагалі по барабану чиїми руками, хоч Чингісхан встане з мертвих, хоча він їх генетичний брат), а коли це буде зроблено - тоді поговоримо про дружбу народів, толерантність, і інші прекрасні речі.

16. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ні, я реаліст. Але при їх присутності - українська мова має шанс не щезнути від Карпат до Чорного моря, як це сталося від Чорного моря до міста Харків.
    ЩО до українських прізвищ в парламенті - то бажано, щоб вони туди почали потрапляти...

---------- Додано в 23:19 ---------- Попередній допис був написаний в 23:17 ----------

Так, можуть прибрати того кому дали гроші, але ж можуть і забути про того, хто давав гроші і пам'ятати про того, хто взяв. І як ви правильно висловилися

...

17. Saszko

Saszko Well-Known Member

Ну, може не так глобально — скомпрометувати націоналізм. Тим більше, що рейтинг росте і все, шо вони говорять, симпатичні речі для багатьох. Але зробити Тягнибока як найсильнішого суперника до того, що має відбутись через 3 роки, і виграти в нього. Такі слабенькі і невпевнені припущенення.
    Нє, ну мають же бути серйозні спонсори, готові давати на шось мільйони, нє?

18. Svjato

Svjato Well-Known Member

А ви не голосуйте противсіх а проголосуйте проти ПР через 3 роки. І що поганого могло би статися як би Янукович програв Тягнибоку?
    Тягнибок візьме прем'єром Азарова? :)))

---------- Додано в 23:42 ---------- Попередній допис був написаний в 23:40 ----------

Якщо діаспора скинеться, то могли би разок і праві партії виграти вибори. ;)

19. smeet

smeet просто спілкуюсь

Нащо нам діаспора. В час, коли бандерівські війська будуть гуляти по Донецьку, а в Дніпропетровську будуть перейменовувати всіх Міш на Михайликів і виборів не треба буде.

20. Saszko

Saszko Well-Known Member

Я ніколи не голосував проти всіх. Вважаю це страшною хибою, щонайменше дотепним безглуздям (якщо дивитись на це збоку, як іноземець).
    Я написав, що виходячи з моїх деяких припущень, через 3 роки Янукович виграє у Тягнибока, а не програє. А Ви мені яке запитання ставите у відповідь?
    Що Азарова?
    Свято, Вам звичайно смішно від своїх жартів, але ж ше люди читають, то Ви припиняйте, будь ласка, бо якось тільки Вам і смішно.
    От хай діаспоряни це прокоментують. Хоч навряд хтось із них сюди коли-небудь заходить.

а де твій аватар? :)