В католицькій церкві є лавочки. До до речі вичитав сьогодні в одній книзі слова: Будь завжди в такому стані, щоб Богу не було огидно навідатися до тебе. Це стосується випивки, але і фізичного стану думаю теж ---------- Додано в 23:46 ---------- Попередній допис був написаний в 23:45 ---------- Що правда, то правда. ---------- Додано в 23:47 ---------- Попередній допис був написаний в 23:46 ---------- Мені іноді їх шкода. (Себе теж) ---------- Додано в 23:48 ---------- Попередній допис був написаний в 23:47 ---------- Нє не молчок - або спалили зразу, або в архіви без права доступу... Імперія не може копати під себе. ---------- Додано в 23:49 ---------- Попередній допис був написаний в 23:48 ---------- Це проблема християнства. Але це вже повний офтоп у цій темі.
Сьогодні у Львові почалися арешти свободівців. Людей хапали прямо на вулиці невідомі особи, які не представлялися і не мали посвідчень, як в 37-ому році. Може для цього і було задумане 9-те Травня?
Тоже про это подумал А еще про то, что силовые структуры наверняка поднатужатся и приостановят политические гастроли провокаторов-радикалов.
Як колись казав мій колега - Щоб отримати Нобелівську премію миру - треба розв'язати війну а потім її завершити.
Рейтинг для Тягнибока а паскудне здоров"я для хлопців. Так завжди було-війни затівають одні а помирають інші. ---------- Додано в 13:15 ---------- Попередній допис був написаний в 13:13 ---------- А це їм навіщо? Як вони можуть припинити те що самі розпочали. Не час. Прийде час і вони їх приберуть за 3-4 години по всій країні, а доки вони потрібні доти їх леліють.
И кто эти невідомі особи? А свои местные. Выслужиться рады. Как всегда. Вот такие же местные и продразверстку своих односельчан проводили. И все по той же причине - Выслужиться были рады.
Что мусора - это понятно. Но изюминка в том, что эти мусора местные. А вот негатив от их действий этак незаметно перевешивают на других.
А кто не комунист тот потомок рабов)? следуя вашей логике? ---------- Додано в 17:22 ---------- Попередній допис був написаний в 17:16 ---------- Эсли б он в уже замолчал. то его б даже не трогали. Впринципе имхо его "посадка" месть за Колесникова ---------- Додано в 17:23 ---------- Попередній допис був написаний в 17:22 ---------- И многих арестовали?
Одне діло підпорядковуватись, інше бути людиною. Ви згадайте порядних військових офіцерів-вони не виконують злочинних наказів. Але на жаль таких мало. ---------- Додано в 18:09 ---------- Попередній допис був написаний в 18:05 ---------- Самий великий негатив, зробили провокатори з Родіни і Русского єдінства. Їхній гріх ніхто ні на кого не перевішує.Це гріх проти ветеранів війни, проти старших людей.Для досягнення своїх політичних цілей, вони спереду себе для заслону поставили ветеранів і бабусь з дітьми. Це підло. Так робили тільки фашисти і енкаведисти в роки війни.