Наприклад, коли будуть вибори в 2015-му в другий тур вийде Янукович і Тягнибок, і аналогічно Кучмі в 1999-му, переможе Янукович. Та і по іншому в своїх цілях можна використовувати цю організацію. Головне, щоб не вийша з під контролю.
всем привет! вопрос: во Львове "Свобода" действительно имеет большую поддержку? акции 9 мая 2011 действительно добавят "Свободе" рейтинг? (просьба ответить львовянам)
Читайте програму дій партії Свобоби перед тим, як казати щось про Свободу. Ніякого рейтингу події 9-го травня не добавлять, тому що нічого не відбулося 9-го травня незвичного. Народ веселився в центрі міста. І народу там було дуже багато.
ні не мала її ніколи і зараз навряд чи має більший рейтинг населення Львова 800 000 Місцеві вибори 2010:
Кожний десятий підтримав "Свободу", навіть більше (800 000 і 80 249)...Враховуючі і немовлят...Підтримка дуже значна, пане Kjk. І цей результат якраз показує, що у Львові є реальні вибори, бо у нас в Донецьку партія педріонів отримала значно кращий результат, але у нас ніколи і не було реального вибору. Повна монополія в усьому.
Буде менше бо вони не роблять нічого абсолютно нічого ні для тих виборців які за них голосували не через ідеологію, а через те що "чесні хлопці" і не для тих хто голосували як за націоналістів корупція як була так і є Почаївська лавра під москалями ....
Ні, важливо, щоб священники були духівниками, а не продавцями індульгенцій, і щоб не шикували на пожертви, а опікувалися б дітьми-сиротами, літніми людьми, та немічними...
ну... еще Христос заметил, что есть книжники, а есть Закон (и далеко не всегда книжники-фарисеи делами правдивы) сейчас другие времена? какая разница, какой патриархат? на небе нет паспортов и государственных границ)
честно скажу, не знал... странная фраза из википедии " C 1713 по 1832 годы Почаевский монастырь был греко-католическим. Именно в то время монастырь был наиболее отстроенный, в частности тогда был построен главный храм Лавры - Святоуспенский" а что дальше было - молчок а как Вы относитесь к православным МП? (прихожанам)
він був збудований УГКЦ тому логічно що повинен належати УГКЦ ще й в регіоні переважаюча конфесія УГКЦ чому він повинен бути МП? ніяк я в людей не питаю їх конфесії
сложный вопрос недавно моя супруга была в Почаевской Лавре, посещение произвело на неё сильное впечатление она русскоязычная, но даже не удивилась, что священники говорили по-украински, она их понимала... в принципе, неужели не возможен диалог УГКЦ и РПЦ по поводу соместного пребывания? или что-то подобное...
не хочу агітувати за якусь конфесію я й сам не є сильно віруючим але РПЦ (УПЦ МП) це структура яка займається рейдерством і відмиванням грошей до релігії стосунку великого немає Почитайте російські видання як в РФ РПЦ землю собі привласнює ---------- Додано в 21:20 ---------- Попередній допис був написаний в 21:19 ---------- Коли я там був, говорили виключно російською
Та нормально ставимося, тут справді питання не у приналежності до конфесії. Просто МП в Україні - це нагода отримати суттєві фінансові вливання у бюджет РПЦ, оскільки загально відомим є той факт, що в Росії зараз практикуючих віруючих не так багато, а в Україні діячих парафіян значно більше і саме вони поповнюють бюджет МП, який потім стікається у Росію. А що натомість отримує Україна? Дулю з маком. Це якщо говорити лише про гроші. Про політичний підтекст вже й згадувати не хочеться, бо він і так на поверхні.
Особливо прогугліть про Ужгородського о. Сидора. Він в відкриту займається крім бізнесу антидержавним справами.