К сожалению у нас не тот менталитет.... Точнее он полностью несопоставим с жителями Украины. У нас хоть Ангела поставь, все равно не не подойдет. ибо наш народ- лебедь-рак- щука
Луганська облрада вимагає заборонити ВО "Свобода" Не може забути ,як компартію в Україні вже заборонювали... Помста? А помнишь как ты меня ганял? (с. мульт)
Ну не влазить мені в голову, що "Свобода" з регіонами. В принципі зараз все і виясниться. Комісії, кримінальні справи. Добре знаючи, що бандюковичі роблять з опонентами, по-ідеї когось із них посадять. Не думаю, що вартують якісь гроші того, щоб сісти.
Кому вигідно все це? Владі (ПР) а оскільки просто так нічого не відбувається то напрошуються висновки
Це точно..........там залишилась най тупіша і найменш пристосована до життя частина КП"СС" Всі хто був шустріший давно організували інші партії, вкрали заводи і фабрики і тепер капіталісти і аЛЄгарХІ....
Клас! Коли вже нарешті в Криму почнуть бити жидів і москалів? (питання з підвохом) Лук'янов особисто приїде керувати маршом?
Вибачте, товаріщ Васілій, але Ви продовжуєте знову бездоказово брехати...А щодо українських інтелектуалів, то вони, на жаль, є досить аполітичними і займають позицію осторонь від політичного життя країни... Там є і про суддів... Це неможливо за конституцією. Це по-перше, а по-друге, нам невідома достойна кандидатура з діаспори. Бракує інформації...
Ну та певно... Я навіть на інше і не спОдівався... Всі, сцуко, аполітичні і осторонні, один Ярема активний і тут, як тут... От тільки не інтелектуал мабуть... Самому не смішно? А на рахунок моєї брехні, то суд іде... Сяде Люляша, як піть дать...
А може спеціально для них влаштувати "сталінську тройку" аля Вишинській і слідство аля Єжов-Бєрія...Вони ж так сохнуть за Сталіним...То піти їм назустріч... ---------- Додано в 23:11 ---------- Попередній допис був написаний в 23:09 ---------- А судді хто?
А я в єкспериментатори! ---------- Додано в 00:46 ---------- Попередній допис був написаний в 00:27 ---------- Можна розмірковувати про те, що це була піар-акція "Свободи"... Але я хочу сказати дещо про інше. Як би я носив капелюха, я би зняв його перед львівьянами. Звичайні перехожі з вулиці не бояться розбірок і сміливо захищають свої права! Як би така подія скоїлась би у нас, публіка стояла і дивилась на цікаве видовище. Або розбіглася.