"Свобода" vs ПР

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Dzeko, 15 лис 2010.

1. Svjato

Svjato Well-Known Member

Вона грає таку роль - провокатора - викликає увагу на себе. (цілком нормальний хід) А то на сході всіх русифіковували і більшість мовчали, як вівці. Була би така Фаріон на сході в 30-х... тоді і шкоди було б менше.

То ви погоджуєтеся, що вона нормальні речі каже?

• Подобається Подобається x 1
  2. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

А які наслідки правильних слів (коли навіть українці змушені їй опонувати)?

3. kjk

kjk Дуже важлива персона

Не завжди
    Є дуже багато цілком адекватних людей
    а от Фаріон і Михальчишин
    Міші і Маші, валізи в Московію, ходити 9 травня по місту з боксером
    звичайні провокатори
    Не було б оцих двох, може б і проголосував за Свободу

4. Svjato

Svjato Well-Known Member

Своїх підбадьорює а ворогів втихомирює. ;)

---------- Додано в 13:47 ---------- Попередній допис був написаний в 13:45 ----------

То я би хотів бачити, як хоч один міша і маша поїдуть на ... московію ходити по місту...

А що Фаріон і Михальчишин? Ви кращі?

5. kjk

kjk Дуже важлива персона

А чим гірший?
    мене не ненавидять на східній Україні

6. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ви українською пишете. Вас ненавидить пів України. :)))

Вам видніше.

7. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Не так було. Всіх, хто пручався, знищили на протязі 20-х- 40-х років минулого століття. А останніх могікан (Василя Стуса) добили вже напочатку "перебудови":sad:. Просто галичанам трохи повезло, що Сталін до них пізно дістався.

• Подобається Подобається x 3
  8. TesTanya

• Подобається Подобається x 2
  9. Svjato

Svjato Well-Known Member

Дайте здогадаюся! Їх називали ворогами народу. ПРАВИЛЬНО?

---------- Додано в 14:26 ---------- Попередній допис був написаний в 14:26 ----------

Я це знаю і про це пишу....

---------- Додано в 14:29 ---------- Попередній допис був написаний в 14:26 ----------

П.С.

10. TesTanya

Десь тут на ЛФ, бачила відео з її участю, де вона критикує якісь папери заповнені, здається, міліціонерами, якщо такий борець, то хай би організувала курси української ділової мови (в кожному відділі міліції провести заняття на кілька уроків-годин) - як правильно заповнювати різні протоколи-циркуляри,...Але це занадто складно, простіше на камеру покритикувати.
    Але ж той не кричить на кожному кроці, що він захисник української мови, він веде себе так, як від нього очікують його прихильники.

11. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

А ще "українськими буржуазними націоналістами", "куркулями і підкуркульниками", "врєдітєлямі" тощо...

12. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Може це і не провокація а відрижки нашого виховання, нашого совкізму.
    Якщо ви жили при совку то можете пригадати як савєцкіє срєдства пєчяті клєймілі пазорам зарубєжних наймітав. Чим не подібне кліше в Фаріон. Ось тільки встид що практично одна Фаріон воює за українську мову. В той час в сусідній Росії витрачаються мільярди на підтримку і експансію російської а в Франції за засмічування французської мови англійською можете попасти на один рік в тюрму.
    Важко в світі знайти ще одну країну, де на центральному телебаченні в столиці країни всі, за виключенням однієї жінки говорили б на іноземній мові.
    Але що ж, яка країна такі і її захисники.:sad:

• Подобається Подобається x 5
  13. DISBATya

DISBATya Well-Known Member

Это "Свобода" стало сюрпризом не для Партии Регионов , а для правоохранительных органов , которые рты роззявили и ждут , когда эти неофашисты из "Свободы" нагадят не только в западных регионах Украины(как это сейчас происходит) , но и начнут распространять свои нацистские идеи на территории всей Украины.

14. Svjato

Svjato Well-Known Member

А по закону їй зась! Була б в неї воля ...:preved:

Фаріон випустила книгу (з її слів) проводить зібрання на мовну тематику - постійно! Дає інтерв'ю. Жорстко але правдиво! Толерації "0". А що, має брехати, як Лук'янов? Хто тоді краще з них двох?

Він навіть не заікається. Це ж ще гірше. Хіба ні?

Смерть українській ідеї? Так, від нього це чекають. Ви теж?

---------- Додано в 22:25 ---------- Попередній допис був написаний в 22:22 ----------

То що, зганьбити і їх теж на радість кацапам? :ireful1:
    ...

---------- Додано в 22:33 ---------- Попередній допис був написаний в 22:25 ----------

Моє прізвище теж постійно перекручували ( я вже писав) Якщо не встигав поправити - вписували з помилками - на москальський манер. І що? Взяти мені рупор і перейтися по всіх інстанціях де сиділи москалики і поскандувати, що від цих падлюк мене нудить і я проти був, що такі люди були при владі в органах воєнкому, паспортного столу і усіх інших закладів з "органами" влади? Хто дасть зуб, що на сході такого не зберіглося???

15. OldMan

OldMan Well-Known Member

Мой дорогой антипод Педро, Вы так усиленно пытаетесь позабыть своё совковое прошлое, что упустили один важный момент - как раз вот эти все войны (за светлое будущее и т.п.), битвы (за урожай, план и пр.) как раз и есть ярчайшее проявление совка. Не воевать за язык надо, а развивать и пропагандировать его. Чем кстати и занимается единственный национальный телеканал. На нём появилась чудная (хоть и короткая) передача, которая как раз учит правильному украинскому языку, которую очень не мешало бы регулярно смотреть всем радетелям и борцам за украинский язык, польза была бы несомненной.

Ну нет уже в Украине центрального телевидения, а есть национальный канал, финансируемый из бюджета. Все остальные каналы - частные.
    Какой украинский канал Вы смотрели в ваших далёких палестинах?

Кста, розмовляють мовою, а не на мові, извните.

16. smeet

smeet просто спілкуюсь

І фінансують все це неподобство в партії Регонів, щоб такі як Ви за неї голосували, а потім успішно працювали для збільшення і так супербагатих 3-4 сімей в Україні.

• Подобається Подобається x 3
  17. Svjato

Svjato Well-Known Member

Схоже ви цей канал ніколи не бачили :)))

Одне речення, а скільки змісту...

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви ні мовою, ні на мові, так шо не вчіть тата діти робити.

19. OldMan

OldMan Well-Known Member

Я розмовляю мовою жестів.
    Вибачьте мою останню фразу на вашу адресу. Мені соромно, але не зміг втриматись, причитавши ваш допис.
    :)

20. TesTanya

http://www.pravda.com.ua/articles/2011/05/10/6178393/
    Прошу прихильників Свободи нагадати хоч один факт їх дій(не пустих декларацій), які би були підтримані всіма, чи переважною більшістю жителів хоча б Західної України.

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)