Ви не праві. Діти будуть називати інших дітей так, як ті самі себе назвуть (так, як називають в сім"ї, наприклад, Івана - Івасиком, чи Іванком (в садочку дочки так і називали різних хлопчиків), в залежності на яке ім"я ті відгукуються).
ТАК то были цветочки... А ягодки - вот они - на форуме. Поспели уже. Это ведь не в Луганске какая-то ПиэРовка в садик ходила - и не издевалась над украинскими именами. А одна из идеологов правящей во Львове партии. И последователей у нее - как видите - достаточно. Вы им рассказывайте о "провокаторше" - а не мне.
Я зауважила, що Ви частіше згадуєте ту пані, ніж прихильники тієї партії, представником якої вона є Може нагадуєте, щоб не забули таку "яскраву представницю" коли б на неї менше звертали увагу, то і провокацій було б менше!!!
Фаріон робить свою справу і робить вона правильно. А якщо є слабодухі - то вже їх проблеми. Може нас хтось вбереже від дикунки, що відмітилася в Калуші? Агов! Де представники справедливості??? Хто в суд подасть?
Svjato, а як Ви поставитись до людини, яка буде принципово називати Вас "Праздник"? Це риторичне питання, бо Вашу відповідь приблизно собі уявляю, тому маєте і Ви собі уявити, що відчувають люди, в яких імена дітей намагаються переінакшити. Маю російськомовну знайому, яка завжди намагається мою дочку Софійку обізвати "Сонечкой".. Так, згідна - дикуни можуть бути і представниками влади. Думаю, що зараз влада постарається "очиститись" і звільнить такого занадто "красномовного" представника.
Я принципово постараюся з нею не зустрічатися. Ніколи! ---------- Додано в 11:45 ---------- Попередній допис був написаний в 11:44 ---------- Не можуть. Це нонсенс. (влада виборна а не спадкова) А якщо ні? Ви можете дати слово і подати в суд?
Та в тому і справа, що не зустрічатись неможливо. Я дію трохи інакше - роблю вигляд, що не розумію, про кого мова, а коли вона уточнює - нагадую, що це різні імена. Як можна вплинути на людину, в якої такий "вибірковий склероз"? Щодо подавати на когось в суд - це справа тих, до кого, чи про кого були сказані ті слова, або принаймні справа тих, хто при цьому був присутній.
Вибачте а Левченко? А сотні вчорашніх зеків,які працюють у радах як голубих так в оранжевих? А Зварич? Він же теж був влада....Судова...
У мене вже все росте. Вчора дружина посіяла огірки,ще рядок квасолі і вже буде все. Поросята в кутці рохкають, цибулька і редисочка вже на підході,дерева класно відцвіли, буду з фруктами, так що з голоду не помру, попрацювали зате буде своє.
А будь у вас сын по имени Михайло, а ваша франкоязычная подруга называла бы его Мишель - это бы тоже рождало неприязнь ? p.s. Про "кишенау" посмеялся конечно, представляю рейсы в Хамбург, Ланден и Единбурх. Да с литературным, но видимо после обратного перевода получается какая-то белеберда, я тоже наблюдаю несуразность в моих цитируемых сообщениях другими пользователями.
По-перше: я писала українською, а ви цитуєте нібито мої слова російською! По-друге: здається я чітко пояснила - дитину треба і іншим називати так, як називають в сім"ї. Подруга так би не робила в жодному випадку, коли б бачила що то не подобається. Так роблять ті, хто хоче хоч таким чином "вкусити" інших, показуючи свою невихованість. По-третє: свої домисли, стосовно мене, будь-ласка, залиште собі!
Можете администрации гугла написать петицию с этой жалобой. Что бы он не смел автоматически переводить гарну украиньску мову на русский, ибо это задевает ваше чувство осознанности. По моему каждое имя имеет кучу своих видоизменений, редко когда родители обращаются к своему чаду по полному имени. Не вижу нечего преступного если девушку по имени Наталья, которую родители называют Наташа - назвать Натали допустим. Да я конечно понимаю что всё это субъективно и видимо для такого человека как вы это действительно и принципиально, поэтому достаточно просто одной дуре по тролить детей в детских садиках по их именам что бы уже заработать политические очки и симпатию от вас и вам подобных
Ви спочатку прочитали б, хоча кілька попередніх сторінок, то зауважили б, що я якраз про ту пані провокаторку писала. Та якраз інший пан завжди витягує-нагадує ту провокацію.
Именно ТАК! Чтобы не забыли, когда в следующий раз голосовать надо будет... Я надеюсь, что у нас наелись ПиэРами - а у вас "свободовцами"... Чтобы через год - не забыли, кто есть who...