Боюся бути поганим істориком,але як мені здається, Гітлер спочатку прийшов до влади демократичним шляхом, а потім зробив з Німеччини тоталітарну державу, з концлагерами, з вбивством своїх побратимів по партії, з багато чого такого, чого тепер не можуть йому пробачити його земляки. Але історія на Україні не повториться. Два рази в одну ріку не вступають. Ну скажімо тоді для цього було все необхідне. Як казав Ленін була ситуація- низи не хотіли більше так жити, а верхи не зуміли втримати владу. Уявіть собі тепер результати референдуму, якби запитали, чи ви б хотіли, щоб вернувся статус кво-СРСР штибу 1980 року. Не спрогнозуєте результат?
Є ще таке - на круги своя. Тепер влаштуємо. Ви думаєте, що як би в Україні раптово прийшла правильна влада, то вона навела би порядок без народу? Та в жодному разі. Таку владу з'їв би сам народ. Олігархи тупо закривають свої виробництва і капці - маєте ющенка ІІ. Отже що має зробити правильна влада після мирного приходу до булави? Першим ділом це погроми олігархів (тиск на них - на виробництві, на вулиці, під конче-заспою) Коли в старих комуняк затрусяться колінка, тоді можна виходити з пропозиціями зміни законодавства - соціальний поділ прибутку, право кожного на доступ до природніх ресурсів, вільна риболовля і таке інше. Тому висновок - без революцій - котєта сліпі лишаться...
Але це більшовизм-"грабь награбленное" Нє спокуса є, але розумієте, це знову треба пройти все спочатку-первинне накопичення капіталу і т.д. Знову 20 років плукання в пітьмі. Як на мене, то не треба від них забирати, а треба заставити їх платити податки справжні.Як би там не було у них уже є інфраструктура. вони вже навчилися заробляти гроші.А якщо громити їх-завтра прийдуть інші, знову буде рекет, вбивства і т.д(як в буремні 90-і) Народ України другий раз цього не винесе.Я вважаю, що для них треба ввести прозорі правила гри, і вони з нми погодяться-діватись нікуди. Ось чому я на виборах підтримував Юлю.Я розумію що і в її команді є олігархи. Але повірте , на відміну від нині діючого президента, вона керує своїми олігархами, а не навпаки, як в нинішній владі.
А ви бачили, щоб когось пограбували 2004-2005? Навіщо? Кілька розбитих вітрин і якісне відео... Та в тому то і вся річ. Ви кажете що треба, а для мене це вчорашній день. Я вже кажу як цього досягти! Знову ж. Чого Ющенко здався? Ахметов вимкнув світло і поїхав на Канари. Тільки не кажіть, що не пам'ятаєте проблем з наповненням бюджету і зупинкою підприємств. Все треба зберегти окрім віри, що це все нажите чесним трудом Ну заявив Ющ про прозорі правила і що? Я прийшов до висновку, що прозорі правила гри сьогодні нікому не потрібні. (вся тема на смарку - Якою я бачу майбутню країну - жодного допису зацікавлених) Керує кажете? Тоді поясніть, чому мій найкращий колега з тернопільщини був певен, що в Тернополі до влади прийде бандит, якщо вона переможе????? Я можу навести багато реальних прикладів з усіх партій як за так і проти. Питання тільки в кольорі. Але як казав мудрий чоловік - найважливіше те, що після нас залишиться. Я хочу, щоб залишилася конституція від Свободи а не від проституції табачника. (перепрошую за ідіоми) ---------- Додано в 00:22 ---------- Попередній допис був написаний в 00:17 ---------- А ты не воруй! (с.)
Ви розумієте , щоб утвердити Конституцію Свободи, треба спочатку придумати бомбу, яка впаде на Україну і яка знищить всіх несвідомих українців, а залишаться одні тільки свідомі, бо інакше конституцію таку не приймуть.Не приймуть цю конституцію населення всього південного сходу України, бо цим самим позбавлять себе всіх громадянських прав і свобод. Уявіть себе на їхньому місці-Ви б проголосували за таке. От уявіть, що завтра Ви проснулися, а по телевізору передали, що Львів і область вернули під протекторат Польщі, від зщавтра польська мова державна, Ви як українець в Польщі не маєте ніяких прав, ні голосу ні вибору-і взагалі є неповноцінною людиною.Розумієте часи вже не ті.Коли Гітлер приходив до влади, тоді Європа була іншою, тоді світ був інший. Тоді б французи не панькались з жителями передмість Парижу, а провели б військову операцію зачистки і вирішили всі проблеми знищенням всього нефранцузського населення.Але тепер вони цього собі позволити не можуть. Стандарти демократії вже не ті. Ясно, що так легше, але в політиці легких шляхів не буває.Треба вміти домовлятися і йти на якісь поступки.Тепер в політиці потрібні не польові командири, а стратеги, щоб незважаючи на дрібні поступки добитись все-рівно свого.Якщо розумно, то можна все. ---------- Додано в 09:13 ---------- Попередній допис був написаний в 09:08 ---------- Не хочу багато говорити, але у нас в районі за Ющенка керував бандит і тепер вже за ПР також бандит. Члени партії-вони люди, і хоч проводиться відбір, все рівно проходять такі казуси. Я трохи крутився вцій системі і знаю її перепитії.Коли йдуть вибори і потрібні гроші-місцеві осередки раді, що до них приходять в партію, а ще коли пиходять з баблом-дуже раді, бо є чим платити членів виборчих комісій. А раз той хто платить дає гроші він відповідно хоче прохідне місце в списку-так воно все і крутиться.
Так, я розумію. Ви все вірно написали. Але я голосуватиму за Свободу до поки схід та південь України не почне голосувати за своїх а не за Росію... для того, щоб не відбулося цього:
ОК, Сміт, до яких пір поступки і компроміси повинні мати місце? Якщо ви берете паралель Францію, то Франція є Франція, мова французська і вона підпорядковується тільки французському народу. Креоли України, особливо південний схід, хочуть щоб Україна була в кращому випадку клоном Росії а в гіршому клоном совка. Вам особисто потрібна така Україна? А не забудьте, в українців другої України нема. Я в Англії не збираюсь будувати Україну. В росіян є Росія, тож любителі російської як державної мають чудовий варіант її мати. Але як вони хочуть мати її в Україні - чому українці повинні терпіти? І чи не забагато компромісів і поступків, Сміт? Адже, пусти свиню під стіл...
Жители особенно юго-востока не креолы украины. Они жили тут веками и создавали это государство не меньше "коренных" своей кровью и трудом (хотя признайте честно назвать таковыми украинцев в некоторых точках Украины ну не как не получается) в рамках одного общего другого РИ , а затем и СССР. Не их вина что когда-то они лишились родины, стали подопечными новоиспечённого государства.
Це не моя дефініція, пане Розенкранц. Це слово запропонував відомий український письменник і публіцист М. Рябчук. Бо справді, хто вони? Українці? Вони і самі себе так не хочуть називати? Росіяни? Можливо, хто покоління тому назад імігрував з Росії. Інші? Колись добре підходило - савєцкій народ. Вже ж його нема... А коли вони не хочуть жити в складі України (останні опитування вказують на це) - це їхнє право. Нехай лобіюють це питання в вищий інстанціях і - bon voyage! Автономія вплоть до отдєлєнія...
Ґаспадзін Rozenkranz, Ви ще не встигли покинути Росію-матінку й оселитись у Львові, а вже пройнялися відчуттям, що Ви "жили тут веками и создавали это государство не меньше "коренных" своей кровью и трудом"?
У нас в России живёт множество национальностей, Кареллов и Татар до Башкиров и Якут задоваться мне вопросом кто они если не живут у себя на родине я невижу рацционализма. Ведь на то есть массы причин которые можно понять, вроде исторических,экономических. Судя по опросам той же молодёжи на пространстве стран СНГ большенство из них жить в своей стране так же нехотят. И причины основные для этого - недовольство политикой государств в отношении их самих, а не какие-то там культурные, языковые, мировозренческие конфликты. Народам то нечего между собой делить, а вот политикам есть всегда. Проблема в том что в Украине этот вопрос стал самым выгодным для политиков оружием для пердвыборных "очков", что с одной стороны - что с другой ведь это так сильно влияет на человеческие инстинкты, вопросы национальной идентичности, национального самосознания, борьба, борьба, борьба с такими мыслями человеку будет абсолютно индеферентно на всё остальное. Страна - как подводная лодка, нравится тебе человек, ненравится - тебе с ним вместе жить, работать и не куда от него не уйти. Когда обе части Украины не только поймут это, но ещё и примут тогда и наступит мир, стабильность и процветание. Аминь p.s. Я хоть не житель Украины, но в ближайшей преспективи собираюсь им стать и по этому этот вопрос меня определённо волнует. И это мне может мешать высказать свою точку зрения ? Где я говорил о себе, приведи мне пожалуйста цитату.
Що ж це за опитування такі, про які мало хто чув? Якщо Ви маєте на увазі малочисельні хворобливі фантазі не зовсім адекватних громадян, то це не страшно... Такі, як правило, нічого путнього ні сказати, ні зробити не можуть... А хочуть - Arrivederci... Країн багато... Від Австралії, до Зеленого континенту... А ми тут якось самі розберемся .
Їх вина в тому, що вони Росії більше прав хочуть дати ніж самій Україні... Але і не їх тоді право щось нав'язувати Україні.
Чоловіче, тут дурних нема, ти говориш і за себе. В перпективі, звичайно. А поясни, будь ласка, яких це українців ти не можеш назвати українцями?
Так вони за своїх і голосують. Тільки поняття свої у нас з ними різні. Ні така не потрібна. Мені потібна Україна багата, заможна, країна де оновним пріорітетом буде людина, її права і свободи, демократична. Але це можливо тоді коли влада перестане красти і створить для людей такі умови, щоб вони верталися з усіх країн додому, бо тут буде краще жити чим деінде. А тепер вона краде, а нас сварять на питаннях мови, прапорів, героїв. Я би на ці всі питання зробив мораторій років так на 10-20 допоки економіка не встала з колін.У нас є прекрасний закон про мови і його ці 20 років треба дотримуватись, не роблячи реверансів ні вліво ні вправо.І ніяких підпільнх указів, які робив Ющенко типу на фірмі всі повинні між собою розмовляти однією мовою(це тільки нашкодило, бо такі речі визивають спротив). Не треба. Є державна звітність. В суді людині, якщо вона забажає треба давати перекладача з української на російську і навпаки. Pedro повірте наші діти цими питаннями взагалі не переймаются.Для них пріорітет англійська.Через 20 років ці питання самі відпадуть. Тому що ми такі є. У нас був шанс, якби ми були однією нацією, то ми б його використали. Але половину українців думали що КПУ навіки,а половина тягло в інший бік тому не сталося.Тепер інша ситуація і треба йти поступками і домовлятися, інакше небуде.Або будемо мати імідж гірший ніж Білорусь. Ви знаєте інший шлях? Скажіть обсудимо. Ну так можна більшу частину Ураїни відчикрижити. Це варіант , але чи треба нам це? Живе ж якось Швейцарія і Канада і не розпадається. Ви знаєте навіть для мене не секрет звідки Росія така багатонаціональна Хочете і Вам розкажу.
У вас ще немає права на точку зору громадянина України. П.С. Звертайтеся на "ви" ---------- Додано в 13:07 ---------- Попередній допис був написаний в 12:59 ---------- Досить федерацію називати Росією!.... ---------- Додано в 13:10 ---------- Попередній допис був написаний в 13:07 ---------- Мав на Увазі країну а не бандитів... ---------- Додано в 13:17 ---------- Попередній допис був написаний в 13:10 ---------- Вичитав: Комуністи проситимуть розпустити Львівську обласну та міську ради та скасувати Євро-2012 у Львові Ну не дибіли, нє? Краще би почитали написи у власних партквитках і до них дійшло, що в Європі стілінізм прирівняний до фашизму. Таки точно дибіли...
Тільки виглядають і поводять себе всі як москалі. Якби мали якусь ідентичність - відразу те саме сталося б, що й українськими оргвнізаціями в Росії і єдиною бібліотекою.