"Свобода" vs ПР

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Dzeko, 15 лис 2010.

1. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Хіба в цих країнах утискають чужих!?о_О Та половина мешканців великих шведських міст є іммігрантами з Азії та Африки...І нічого, державний механізм функціонує;)...
    Так у нас зараз демократії якраз нема і закони не діють!:sad:...Отже перчшочергове наше завдання - домогтися реальної демократії і диктатури ЗАКОНУ, а таке можливе лише в демократичній країні, коли закон є одним для всіх, незалежно від статку чи раси;)...
    А чому б і ні!?о_О
    Так закладайте ж! А для цього треба, щоб до влади прийшли відповідальні і демократичні лідери...Одне питання : де їх взяти, якщо в нас нема?;)
    Так бийте ж Табачника, а не лохів, яких підбурюють такі вітренкі-табачники!..:sad:

• Подобається Подобається x 2
  2. smeet

smeet просто спілкуюсь

А я не виділяю, а вважаю, що якщо два пункти поєднати, то я , як людина маю право зараз поїхати в Іспанію, чи скажімо в Швейцарію і пробувати там зараз облаштовувати своє життя.
    А що тепер ви можете вільно виїхати? Є маса заволочок, починаючи від закордонного паспорта, візи, гроші і т.д. Я коли виходив з корабля в Греції і проходив мимо будки з пограничниками, то вони навіть на мене не звернули увагу.Чи в США Ви можете легко виїхати.Права правами, але є досить багато чого що ті права обмежує-нетреба навіть занавісу.
    Які закони Ви маєте на увазі? Тай до чого тут закони, ну є у нас закон, так його що хтось виконує? Ні президент ні депутати не виконують ні одного закону.Згідно закону депутати мають самі голосувати на пленарних засіданнях.Якщо я не вийду на роботу-мені запишуть прогул і можуть вигнати з роботи....
    В свої роки я стараюсь дурниць взагалі не говорити і робити також:sad: В свій час,я бачив до чого приводять міжконфесійні конфлікти на Львівщині, коли люди хоругви перетворювали в списи. Пролити кров набагато легше ніж до цього не допустити. Повний ігнор -це сильніша відповідь ніж вв"язування в драку. Ну поб"ють львів"яни учасників маршу-або навпаки. Уявіть собі який сморід піднімуть провладні газетки і каналиінтери. Так і бачу газетні заголовки в пресі українсьій і західній-"потомки сс галичини побили мирну акцію присвячену дню перемоги", " бандерівські недобитки били мирних жителів, що хотіли віддати шану переможцям у другій світовій війні" Повірте розголос цієї справи буде мати більше значення ніж те, що ви наб"єте морду декільком провокаторам.Так що Ви мене не переконаєте, бо я навчився думати на три ходи вперед.Так має думати людина, котра хоч трохи розбирається в політиці.

• Подобається Подобається x 5
  3. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Якщо стане питання вибору між "Свободою" і "ПР", виберу "ПР".

• Подобається Подобається x 3
  4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Степанич до Вас оптимізація ще не докотилася? Мені дзвонили з Луганська-такі жахи розповідають! Вагітних в родильне 120км везуть розбитими і неремонтованими дорогами-половина родять в автомобілях, третина помирає при родах.

5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Більш ніж згідний. Подумайте, чого вони пруться до Львова? Впевнений, що тим ідіотам-шовіністам та пабєда глубоко до одного місця. Ось вони і їдуть для провокації, для бійки і для сенсацій. А потом про етот случай раструбят на бібясі, як співав Висоцький. І цю акцію хтось добре проплатить. Чим більше скандалу тим вищі ціни.
    А ось коли вони тих кілька кілометрів спокійно пройдуть, львівяни з них добре посміються, щей принесуть гальбу-другу пива - це для них буде страшна поразка. Вояж не вдався і плакали грошики... І ідіоти пошиються в дурні. Якими вони і є.

6. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Бело-желтый - это цвет национального флага в какой-же стране? ;)

• Подобається Подобається x 1
  7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А вам як на лобі розібють яйце то ви той білий колір дуже побачите?
    А для тих дебілів вивчити два кольори то непосильна праця.
    One step at a time...:)))

8. Yarema

В Ватікані;) http://ru.wikipedia.org/wiki/Ватикан

9. Дальневосточник

Нет - нет, шановний пан! Перепостили какую-то ахинею - теперь расскажите - что за флаг должны вспомнить. :)))
    P.S. Сделавший мне ТАКое увидит флаг победы. Если будет чем. :)

10. Yarema

11. Дальневосточник

Не перестаю удивляться вашей культуре общения и уважительности. Вот - истинное лицо схiдняка. :)
    Теперь я понимаю, чего львовяне переполошились..А ну - как все ТАКие приедут... :haha:

12. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ні, хлопці, я чокнуся з вами.

То лише міст і сумніваюся, що з громадянством... (на навчанні - так, погоджуюсь)

Як нема? Ви чого не відстоюєте? (Конституція, кажуть, найкраща у Європі - )

О такої. Вибрали ми припустимо нейтрального - "країні потрібен". Демократія! Почали голосувати, комуністи сказали НАТО - "нєт" і ми знову, де були... Маєте реальну диктатуру закону і "демократію"... І що далі?

Будемо далі доїти російський газ? Можливо ще туркменський... (На поклін до баші конче їхати? Чи може врешті економіка і ринкові ціни???)

Лебідь, щука і рак! (Без слів)
    Ви вірите, що без революцій здобуваються права? Де ви таке бачили?
    Не існує відповідальних і демократичних лідерів. Якщо лідер - він вже не демократичний!!! Нарід повинен бути демократичним. Лідер повинен бути активним. А народ не повинен йому дозволяти лишнього... Ось тоді і буде демократія, будь то лібералізм, китайський комунізм чи шведський соціалізм.

Стане "начальніком" - буду бити. (А зараз він хто??? )

-------------------------------------------------------

Це не протирічить цьому?:
    А приїжджаєш туди без запрошення - можна пакувати речі. Або зіштовхнутися з бюрократією, яка нашій фори дасть...

Якщо закон заборонятиме злочинне - тоді і можна буде ним скористатися. Бо у всіх наших законах один пункт заперечує інший. Одні пільги чого варті!...
    Зрозумійте - найкращі закони приймаються в перший місяць до влади. Прийшов, побачив, переміг, поки опозиція мовчить.. Згадайте коли прийняли першу конституцію. Сьогодні її такою би не прийняли ні за жодних умов! В нас був шанс ще на початку 2005. Все. Крапка. Чекаємо нових революцій, може щось і зміниться.
    Не розумію чого ви демонізуєте Тягнибока? Він проста людина. Ну прийде він до влади, притихнуть на місяць собаки і глянемо чи прийме він якісь нормальні зміни.
    Так - так. Ні - ні! Але шанс буде тільки на початку. А далі - на круги своя...

Так, було таке. І що? Перешуміло і вляглося. А що би було за толерації? Нічого! Були би далі КГБешники священниками та й усе... Хто робив збурення? В громади було бажання проводити меси в церквах, або мати власну. Чому їм не дали такої можливості? Бо Князь сказав людям - не дамо тим дияволам молитися в нашій церкві! Ось і вся проблема. Питання до вас. Кому служив священник РПЦ????????????
    Отримаєте відповідь, зрозумієте ,хто кашу заварював... ;)

Із знову ж. Нарід відстояв власне право обирати в якій вірі йому бути. Чому далі не б'ються? Бо демократія в релігії. Кирил і Гузар разом в Чорнобилі були. І нічо. Один одному морду не били. До Кирила правда питання є. Якого милого він зачастив?

Я теж на три ходи вперед мислю.
    Нічого не буде. Будуть знати, що москву тут знову не натягнуть!
    А якщо будемо сидіти, як вівці - чекайте грози. Бережіть дітей і себе. Бо організувати репресії - це лише ЦУ. І нагадаю вам яку нову доктрину прийняли для армії - придушення внутрішніх демонстрацій і війна з народом. Так, що 2 дні і ми в Сибіру... А путя скаже - ви своїм ладеном займайтеся і буде правий...

---------- Додано в 23:16 ---------- Попередній допис був написаний в 23:14 ----------

Мені подобаються переконані москвофіли. Завжди знаєш, що від них чекати...

---------- Додано в 23:17 ---------- Попередній допис був написаний в 23:16 ----------

Будуть в касках, не знаєте?

13. Yarema

Литвин - нейтральний!?о_О Та це небезпечнійша і підступніша людина, можливо з усіх політиків України:sad:...
    Я зовсім не це мав на увазі...Я мав на увазі політику "м'якої сили". Добиватись своїх цілей рішуче і невідступно, але розумно і поступово...
    Погоджуюсь... Але яким боком до демократії Китай!?о_О

14. smeet

smeet просто спілкуюсь

Не треба.:):):)
    А як інакше. якщо хочете демократичний лад, то треба вчитись домовлятися. Чи Ви хочете здобути владу недемократично, встановити диктатуру а потім потихеньку вводити керовану демократію?;) Мені це нагадало дитячий прикол. Підбігає хлопець до іншого хлопця, б"є го в писок і тікає.Коли той майже його наздоганяє, той що тікає лягає на землю і кричить-лежачих не б"ють.
    Так про що я і кажу. Декларація декларацією, а своя сорочка ближче до тіла.
    Яким чином, Поясніть. Ви справді вважаєте, що Тягнибок за свого життя зможе набрати в Україні 51% голосів виборців? Та він на Західній Україні ніколи не набере такого відсотка.Тай як мені бачиться, в нього зовсім не такі плани. В нього інше завдання.
    Так(і тут шпійони:haha: ) я в підпільній тоді УГКЦ.
    А Ви не припускаєте, що поб"ють львів"ян" І таке може бути.Ви впевнені що приїдуть хлібороби з Донецька?
    :))) Не сердіться , але я теж знаю, чого від Вас можна чекати:)

15. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я давно це знаю і зрозумів.Ще дітей за руку водив, а вони вже дорослі.;)

16. Svjato

Svjato Well-Known Member

Зате звідки не копни, він всім дає. Країні потрібен литвин!

Я добре зрозумів, про що ви писали. Але тактика максимальної ефективності має свої недоліки.
    Я писав про завод в Штутгарті. Маєте 110 років? ;)

Там ви можете виготовляти абсолютно все, що захочете - це прояв економічної демократії...

---------- Додано в 12:53 ---------- Попередній допис був написаний в 12:47 ----------

Весело. Але треба вдарити в писок так сильно, щоб протягом місяця той опонент полікувався у феофанії... (транспортування до Австрії повинно бути смертельним :) )

А я зрозумів з ваших слів, що ви нею вирішили поділитися... Толерантність же ;) (усім холодно)

Ніхто не пророкував правим партіям у Європі більше 5 відсотків. Тему розвивати далі? (про Гітлера якось нікчемно згадувати...)

Я припускаю, що військову доктрину від квітня цього року, пункт 3 апробують 9 майя...

17. smeet

smeet просто спілкуюсь

:haha:
    Чесна давалка....

Але Германія була одномовна. В Польщі і Румунії легше ніж на Україні. Вони і при соціалізмі були і Польша і Румунія.А у нас був СРСР.Дуже багато жителів України і тепер ніяк не змиряться з тим, що вони тепер в Україні. Тому їм чужі ідеї української незалежності.
    Цілком можливо. Погоджуюсь.:scratch_one-s_head:

18. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

А я виберу-си Свободу!Та й зустрінемось...Тіко Ви традиційно не деріться,як в Верховній Раді,добре?
    А я Вас страшити за то не буду,що приїду на Дінець,як то Михальчишин мовив!Нехай сам Їде туди,хе-хе...А я почекаю на вас тут...в Карпатах!

Найгірше в житті – це стан болота, коли по-вуха грузнеш у трясовині безбожності, безпросвітності, дріб’язковості, внутрішніх чвар та роздраїв. Найкраще – коли усвідомлюєш, що робиш Божу справу, маєш чітку мету в житті, твердо йдеш по шляху її осягнення та гідно долаєш перешкоди, що виникають. Врешті, кожна людина сама вибирає для себе, в якій площині із цих двох перебувати, куди йти: чи в пекло, чи до Неба. Адже Бог дав нам вільну волю приймати рішення і вибирати свій шлях.
    Я вибираю Свободу!

19. kjk

kjk Дуже важлива персона

А не простіше перед першим туром проголосувати за когось іншого щоб був вибір між свободою і кимось нормальним?
    Чи ви отой легендарний донецький дубовий електорат який за лідєра і в вогонь і в воду?

20. Svjato

Svjato Well-Known Member

Чули би ви що північні німці кажуть про баварців
    Хіба Гітлер об'єднав Німеччину на основі мови? (знаєте з якою мовою дітей він хотів експортувати в Німеччину?) Тому мова тут не показник. Мова в країні повинна бути одна, щоб не розвалитися. З цим погоджуються навіть вороги української незалежності. Ви не згідні?

91 року я такого не бачив... (може справа в очікуваннях?)

---------- Додано в 19:10 ---------- Попередній допис був написаний в 19:05 ----------

Я подумаю що краще - тринітротолуол чи циклотримітилен-тринітрамін... :)

а де твій аватар? :)