То не шкодить..Головне що українка,галичанка...кобіта файна накінець! Я такі люблю!Такі...такі троха старомодні і консервативні!
Так, і чим тоді я гірша? Може то собі податися до якоїсь політичної партії Українка, вважають галичанкою, чоловік вважає, що гарна. Маю деякі досягнення, якими можу гордитися, ...Але не вважаю, що нормально робити піар на іменах дітей в садочку. Чомусь мені здається, що для державного діяча (чи того, хто на це претендує) мають бути дещо інші вимоги - перш за все, робота на благо всієї держави.
Та-а-ак,рахуємо...50 000 000 -1 = 49 999 999.Ну во,Ви ще не перемагаєте! Так і ніхто не платить заробітню плату "свободівцям" з каси Верховної Ради,як депутатам від ПР,БЮТ,які зобовязана працювати на благо Української держави За Заробітню плату! Але не тут-то було! Ви підете в "свободу" і інші за Вами попльонтаються...Давайте!
Ви сильно помилєтесь, давно не 50 000 000.Це раз. Тай рейтинг ПР далеко не 100%. Ви праві на 100%."Свобода" не є парламентською партією, тому не дістають зарплату яко депутати з інших партій.Вони(керівництво "Свободи") її дістають з ПР, а конкретніше від Пана Рената Ахметова за добре пророблену роботу на благо ПР і Президента України по розколу України.
Ахметов для Свободи кажете,так як Сорос для Юльки? Давайте оповідайте,якщо все знаєте...Про що вони там тринділи в Борисполі?А може і про те, же той во...же Ахметов ту хату в Лондині за 160 млн.фунтів стерлінга,та для штаб квартири ОУН-Свобода та купив? Та кажіть,як все знаєте,бо я дурію вже,так хочу знати! Вибачайте,як щось та не так!
Пане Сміт,Ви тут розповіли анекдот про 3-х разову спробу спасіння України,а я Вам також його повторю,же Юдіф з косою і друзями 3-и рази просрали свій шанс допомогти Україні,коли це було доречно... 1-й...коли слід було підтримати Голодомор,як геноцид народу 2-й...коли українець став Президентом 3-й...нині,коли треба підтримувати Національну Ідею і Свободу,а ви граєте варята і марите... Люди вже не повірять,бо знають добре,що будуть продані зі всією українською землею Росії за пару рублів і туманну перспективу, або окремо,як Галичина для Польщі,для переміщеня бізнесових своїх справ і продовження політичної гри а ля Октябрь ХХІ вєка! Та Нарід то вже добре розуміє,хлопе! А Вам впадати в розпач,ой як не хочеться... Але ніц не поробиш! Вибір буде за народом України,який вже не дасться на солодку Європу,і НАТО,во главє з генеральним секретарем Вл.Путіним. Але то вже інша гра!
http://www.pravda.com.ua/articles/2011/04/14/6096016/ http://abyrvalg.in.ua/kopipasta/history/19-04-2011-5171-30.html http://buknews.cv.ua/2011/02/17/30550/ http://lelya-svarga.livejournal.com/12602.html Якщо Ви вірите в Бога, то чи потрібне Вам чиєсь визнання того факту? Якщо Україна сказала про те що голодомор геноцид, то якщо чесно-мені начхати на те, повірить в це хтось чи ні.Але зациклюватись на цьому -смерті подібно-це питання історії-геноцид так геноцид-сказали і пішли далі. Треба будувати державу а не топтатися по кістках предків. А для того щоб Україна відбулася як держав треба шукати те що об"єднює а не те що роз"єднює.А ті хто сварить Схід і Захід є ворогам України. Українець,який став президентом -не зробив для України ні на йоту,яку отримав таку і віддав на блюдечку з голубою облямівкою, готовою і поділеною по Дніпру набагато більше ніж вона була до того(невміла українізація, непродумані укази і т.д.) Про яку Національну Ідею Ви говорите? Ви хоч її знаєте? Національна ідея потрібна для згуртування Нації. Яка національна ідея в даний час може згуртувати зараз українську націю,як Галичину так і Схід з Півднем? Запропонуйте якщо можете, не можете бо невмієте.Вибачайте Ви музикант і напевне вмієте прекрасно виконувати свою роботу, не мішайтесь , будьте добр в політику. Для сучасної України, такої яка вона є зараз, може бути єдина національна ідея-країна високого добробуту-і не інакша-іншу не сприймуть.А те про що и думаєте-прийде з часом. Чи зміг би я заставити Вас полюбити негарну жінку? Ніколи. Але коли б Вам впізнати її краще, відчути її духовний світ, впізнати її людські якості-Ви б напевне її полюбили. Як Ви хочете заставити людей,які ніколи не любили державу Укераїна, а любили державу СРСР її любити. Ну сядьте і хоч трохи подумайте.Насильно милим не будеш. Треба доказати цим людям, що Україна краще, в ній комфортніше жити. А то об"явити про створення України об"явили, але ті хто не хоче і не любить нічого доброго від цієї держави ще не бачили а тільки проблеми. Як вони можуть її полюбити за проблеми, за те що їм стало гірше жити і т. д. Ви про це подумали? Чи прапор в руки і вперед мітингувати? Чим Ви тоді відрізняєтесь від сталіністів, котрі нагинали мільйони людей і казали що життя в СРСР щасливе.
А шо не так? Є в Україні україномовні українці, російськомовні українці і російськомовні росіяни ну може ще суржикомовні українці просто саме через цю дибільну риторику про титульну націю, одну мову, всякі кремлівські партії називають 40-50% російськомовних українців - исконно русскими і чим більше буде такої риторики,то тим менше буде російськомовних українців і тим більше буде русских
смішно смішно Свобода зараз є лише тому що єдиний розклад при якому Яник лишається при владі це коли вибір Янукович-Тягнибок чи Свобода-ПР навіть в 2004 було фактично 50-50 (55-45) це при тому що Ющенко тоді був мало не богом А роблячи собі головного опозиціонера Тягнибока - Янек гарантовано лишається при владі, бо за Свободу більшість ніколи не проголосує
Такого не буде ніколи, враховуючи схильність українців до брунькування на сотні угрупувань. На кожних виборах все більше партій.
Не знаю хто їх там тримає, по-моєму вже ніхто, вони самі вже зрозуміли що облажалися і не варті виїденого яйця. Кровосіся вже морально готовий у відставку. Вони просто лохи, зі "Свободою" чи без їх чекає крах.