"Свобода" vs ПР

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Dzeko, 15 лис 2010.

1. smeet

smeet просто спілкуюсь

Все правильно. Гетьмана обирали козаки і навіть дуже демократично, як на ті часи.Так що Україна мала демократичні традиції, ща в часи дрімучого монархізму в Європі і Росії.;)

---------- Додано в 01:31 ---------- Попередній допис був написаний в 01:19 ----------

Мені мало цієї інформації від Вас.Відношення до приватної власності, конкретно приватної власності на землю, до освіти, до медицини, до народовладдя, до виборчої системи , до прав на виборах всіх жителів України, до армії, до спецслужб і їхніх обов"язків.
    На Галичині багато інших конфесій. Є і УПЦ Київського патріархату,є і УПЦ Московського патріархату, є дуже багато протестанських громад(Стрийський район, і Франківщина) є і греко-католики. Як мені видається. чистих католиків найменше на Галичині. А Ви пропонуєте чистокатолицьку. Що з іншими будете робити?

• Подобається Подобається x 3
  2. kym

kym Well-Known Member

Воно вроді так а вроді і не так. Власне виходить що місцева влада не має грошей, але і не має проблем(умовно) бо всі захищені статті фінансує Київ незалежно чи зібрали податки чи не зібрали. Але місцева влада може заложити в бюджет продаж землі чи майна і за ці гроші побудувати якийсь завод (який буде комунальною власністю) і таким чином створити робочі місця. І прибуток від роботи заводу теж піде або на інший завод, або на дитячий садок.... до цього треба тільки політичну волю і трохи мозгів в голові. Місцева влада може створити своє міське(районне) комунальне підприємство по продажу газу і електрики.... тобто забрати у Фірташа і інших бізнес, бо всі труби електростовби дроти підстанції і інші речі не є власністю обленерго і облгазу- це є приватні компанії, які мають стіл компютер і право збирати гроші за енергоресурс, а все майно в оренді або в користуванні. Місцево влада може створити свою сітку комунальних аптек і напряму закуповувати медикаменти і ставити свою не 100% націнку... на біді (як тепер роблять існуючі аптеки ) заробляють тільки мародери... можна зробити багато добрих речей для громади, але це треба хотіти і вміти. І якщо зробити хоча б частину таких простих речей і скажем газ у Львові буде дешевший як в Донецьку.... то кращої агітації і не потрібно.... і біг мордів не потрібно люди самі рекламу розповсюдять.
    От і лишилось почекати чи здатна Свобода щось таке реальне "родити"

• Подобається Подобається x 4
  3. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Пане Сміт...уважніше прочитуйте,та й порозкиньте власну фантазію.Я ж повів...як у Польщі,для цілої України,або як у Чехії, Словакії,Хорватії..Подібно мене вчили в косерваторіі писати симфонії,аналізуючи структуру Моцарта,чи Шопена і...будувати свою власну!
    Хто скаже: Гетьман се погано чи добре було б для Вкраїни?
    Ну такий як Сагайдачний наприклад?

Останнє редагування: 23 кві 2011
  4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Україну з Польшею рівняти не можна взагалі. Польша в цілому мононаціональна країна, була , є і буде. Так само як і Румунія.В Україні з цим важче.Я чому таке запитав. Тому що аналізував конституцію по Свободівськи. Там є зовсім антидемократичні речі, котрі аж ніяк не в"яжуться ні з державним устроєм Польщі, Чехії і Словаччини.

5. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

А еще бы найти тех дураков...которые все это будут делать "за три копейки"!!!!!!:haha:

6. kjk

kjk Дуже важлива персона

пропоную перейменувати тему в Свобода+ПР
    бо так як активісти Свобода рейтинг ПР ніщо не підтримує

• Подобається Подобається x 5
  7. kym

kym Well-Known Member

В цій фразі відобразився весь менталітет існуючої влади.
    Але ви шановний забули що власне для того і обирають владу щоб вона працювала на народ за три копейки.... Друга правда що за три копейки може працювати тільки справжній патріот- націоналіст.... всі решта йдуть у владу тільки грабити народ.

8. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви будете дуже на мене сердиті, але я не погоджусь.Чому?.Та тому що у того патріота напевне всерівно є сім"я, хоч він і націоналіст. І одного прекрасного дня дружина йому скаже:" Чому у дружини твого заступника краще плаття ніж у мене, він що більший націоналіст ніж ти? Чи його влада оцінила більше ніж тебе. Перший раз послухає, другий огризнеться, а на третій візьме хабара. За хорошу роботу повинні платити хороші гроші-нам сонця не треба- нам партія світить, нам їсти не треба-роботу давай--ми це вже проходили-не вдалося-чуда немає-в кожної людини є меркантильні інтереси, тому що вона людина, а не робот. На патріотизмі можна до Києва дійти, але назад не вернешся. Кожен патріотизм повинен підтримуватись більш-менш нормальним життям. Уяіть собі суспільство якому кожного дня будьте говорити працюйте, будьте патріотами.Люди можуть задаром пропрацювати рік ну два, а далі будуть міняти того, хто їх закликає. Це не я придумав-це суспільні закономірності.

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

Одне другому не перечить.
    Адже хабарника робить не націоналістичність чи її відсутність, а система.
    При такій системі, що є - навіть ярий націоналіст візьме хабар і я би взяв. Інша справа, куди той хабар піде далі...
    Тому націоналісти і хочуть змінити систему - хоча б ті податки, щоб вода мутною не була. А різні "інтери" цю систему не змінять ніколи, яких красивих і добрих дядь ми би не вибрали...

• Подобається Подобається x 1
  10. smeet

smeet просто спілкуюсь

Побачимо. Ви знаєте, що найважче випробування-це випробування владою. Націоналісти хочуть перш за все прийти до влади(і це нормально, нащо ж тоді б займатись політикою).А коли прийдуть побачимо, що з того вийде. Зварич теж вважав себе патріотом України, і розмовляв українською мовою, і в церкву напевно ходив? І на мітинги? Клочкова Яна і брати Кличко російськомовні, але мені здається, що Клочкова і Клички для слави України зробили набагато більше ніж Зварич. Але це я так думаю. Я маю право на свою думку. Але я за Кличків і Клочкову і проти Зварича. Є Колєсніченко(нібито українець по прізвищу), а є Віталій Портніков(прізвище ну зовсім не українське) але я в розвідку би пішов з Портніковим. Я проти поганих і хороших націй, я вважаю, що в кожній нації є погані і хороші люди.

11. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

+100!!!!!
    :good::good::good:

12. Svjato

Svjato Well-Known Member

І так і не так. В Тернополі таки троха рушили з мертвої точки. Може хоч на передостаннє місце знову виберуться...

Був на одному форумі - національних дискусій, то там фашисти адмінами працюють. Ззовні українці, а самі кажуть, що націоналізм - це зло а вишиванки "рагульство"...
    Як гадаєте - дати таким владу - що від них в Україні лишиться?
    По зваричу. Де він заявляв, що оберігатиме народ?

Звичайно, є російськомовні і є україномовні. Але серед російськомовних більше є україноненависників а ніж серед росіян... І не в імені тут справа. А в точці опори. Бо якщо брати загальне щастя - то нікому його і забезпечувати не треба.

Що до Потрнікова - то один із сильних аналітиків. Його би в Президенти зразу або краще б в радники (коли стаєш до посади думається трошки інакше - "стрьомніше")
    Тоді толк був би...

О це ви дуже гарно сказали. Сам всім так кажу...

13. kym

kym Well-Known Member

Напевно ні.... Я не розшифровував примітивних речей. патріоти націоналісти потрібні щоб одноразово створити систему управління яка потім сама себе врегулює. Ну скажем по прикладу Лінкольна - створив конституцію і дальше вона все регулює. Зараз навпаки всі закони створюються під себе, а ене під народ і державу. Патріоти націоналісти потрібні тільки для цього "першого разу" а далі система сама себе втримає.... і звичайно депутатам навіть сільської ради треба платити зарплату.... як ви думаєте чому зараз не платять.... та якраз тому що б крали... а це треба один раз в корені поміняти.

14. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Та й ще неодружений...Бо жінка йому за ті три копійки всю печінку виїсть:)))...
    Якщо президент ніякий, то і радники йому не допоможуть...Особливо, якщо такий президент, як Ющенко...Він чув лише підлабузників, а тих, хто казав йому неприємні речі, позбавлявся...Наприкінці його терміну з ним, здається, не залишилось жодного з тих, хто був його соратником в часи боротьби за владу.

• Подобається Подобається x 2
  15. Svjato

Svjato Well-Known Member

Є люди, що будують, а є, що руйнують.

Може це було його завдання - зруйнувати?

16. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Регіонали та Затулін виступили у ролі піар-менеджерів " Свободи".
    Опубликовано sane в Втр, 2011-04-19 23:28

Небольшое вступление.

Недавно на этих страницах появлялся текст о "борце" за Украину Тягнибоке и его партии "Свобода". В комментариях я высмеял наивность автора, не разглядевшего в "националисте №1" пособника оккупационной "власти" в деле запудривания мозгов лохторату.

И вот на "Народной Правде" выступил бывший свободовец не из рядовых с разоблачением клоунского спектакля в Луганске, с участием самых отмороженных украинофобов и их прислугой из числа тамошних "педриотов" из ВО "Свобода". Занимательное чтение. Рекомендую.
    http://abyrvalg.in.ua/kopipasta/history/19-04-2011-5171-30.html

17. Yurko NOTOCO

:)))
    Та ми всі зрадники...коли деколи хочемо в мирному тоні поговорити з нашими опонентами тут,на форумі!
    Після вступного слова і перших рядків вроджений шовонізм їх "захльостує".
    Хто'сі на шо вчив!
    І шо-о,плакати? Та плачу! :cry:

18. smeet

smeet просто спілкуюсь

Згадується анекдот. Повінь.Велика вода. Люди спасаються.Один чоловік виліз на дах будинку і ревносно молиться, на човні до нього підпливають рятівники і просять, щоб він сідав в човен і вони його відвезуть в безпечне місце. Він їм відповів, що він вірить в Бога і вірить, що Бог не дасть йому померти.Вода все прибуває, вже добралася до нього, мочить йому ноги,тут підлітають до нього на гелікоптері, і просять, щоб він спасався. Він ні в яку-я вірю в Бога і Бог мене спасе.Але вода стала більшою і він потонув. На тому світі він питає Бога, Боже я Тобі так вірив, а Ти допустив, що я загинув.Бог відповів йому-що він два рази посилав йому спасіння у виді човна і гелікоптера, але ти не послухав і не скористався моєю допомогою......http://abyrvalg.in.ua/kopipasta/history/19-04-2011-5171-30.html -Це вже третє попередження за останній місяць.Так от, треба вміти слухати те що вам кажуть, а Ваше
    це несерйозно. Пане Юрію, хто Ви по спеціальності ?

19. Yurko NOTOCO

Та перестаньте,п.Smeet...
    Я по-спеціальності композитор і викладач теоретичних дисциплін...і незгідний з "теоріями для лохів" пані Тимошенко...Повністю!Тому,що не вірю!
    A пані Фаріон з Політехніки, вірю!

Останнє редагування: 26 кві 2011
  20. smeet

smeet просто спілкуюсь

Все ясно. Я питав тому, що хотів знати яке відношення Ви маєте до політики. Тимошенко тут ні до чого. Мова йде взагалі про розуміння політичної ситуації, не представниками Тимошенко, а людей котрі знаються і розуміються в політичних процесах, закономірностях і перспективах. Мені тепер просто стало все ясно. А на рахунок Фаріон, то , вибачайте, її опуси розраховані ну , м"яко кажучи на неспеціалістів. Перечитайте ще раз анекдот, котрий я розповів.

а де твій аватар? :)