Та, яка їх переможе на виборах. Бо любий державник бачить, яку загрозу суспільству і державі несе мафія, що узурпувала владу в державі...Цьому спрутові треба відрубувати щупальця.: Ця Бондаренко очолювала пресслужбу Богєчкі Колєснікова, доки не виперлась в ВР...
Я ще раз запитаюсь? "Свобода",це що,не Нарід? Вони що,вже наробили помилок,по-захисту України? Тягнибок що,лише мріє про Президентство,як Тимошенко? Він що бюджетні гроші виділені державою на "Свободуь тринькає? Шо Ви від нього хочете? Бездіяльності? Bони шо,вже понавбивали,понастрілювали і порозстрілювали своїх опонентів,чи ворогів,яk "пp"? Так от я і запитую: Ви,Кривдик і ін.,котрий колись був націоналістoм і зіскочив з рухаючогося поїзда нині,Куди Ви клоните? Шо Ви хочете? Навіщо Вам згублювати реальну ,діючу (як не як!) національну силу і оплот народних мас(на Заході більше,на Сході меньше)? Шоби вороги України скористалися цим в такий відповідальний момент?! Як мені наостогидла,я по-правді Вам повім,та...та "массонська демократія",же слів більше нема!
Головна їхня помилка (або політична зрада) - замовне противсіхство... А що Ви розумієте під терміном "масонська демократія"? Ту демократію, яка є в Європі (в Польщі, до речі), або ту, яка начебто присутня в Україні?
ні це лиш тільки партія(part-частина)це частина народу яка бачить його майбутнє по своєму, і як показують рейтинги дуже мала частина , яку не завжди навіть підтримують на своєму електоральному полі, не говорячи навіть про всю Україну,де рівень її підтримки прогнозується не більше 1-2 максимум 3 %. Осноне її завдання вдтягнути на себе максимум патріотично налаштованих національно свідомих громадян від опозиційних політиків, які мають підтримку у всій Україні. Ні вони помилок не роблять, оскільки працюють по написаному сценарію. Поганий той солдат, котрий не хоче бути генералом.Поганий той політик, котрий не хоче стати президентом.Чому він тоді балотувався в президенти? Щоб витрачати наші гроші? На Свободу він тринькає дійсно не бюджетні гроші-вони мають реального господаря-того, що збільшив набагато свої статки і тепер купив найдорожчий будинок в світі.Чого я від нього хочу? Щоб він перестав бути карманним політиком і ств справжнім, хзоча це тепер йому буде зробити важко-можливий шантаж. Та вони на це нездатні.Вони говорити здатні а не робити -така їхня місія. Я хочу бачити Україну справжньою цивілізованою європейською державою,багатою державою, де кожній людині буде комфортно жити, з повним набором гомадянських прав,куди будуть проситися громадяни інших країн як в США. По перше я її не гублю, по друге її розпустять без мене , коли вона перестане бути потрібна ворогам України. Так, так.А зідси, будьте добрі- детальніше.Якраз чекаю не дочекаюсь відповіді про Україну,яку бачите Ви і Свобода.З перших Ваших слів, я зрозумів, що Ваше бачення України-як держави тоталітарної без "массонської демократії".
То треба праймеріз робити серед правих партій... Інакше ні туди і ні сюди... ---------- Додано в 01:17 ---------- Попередній допис був написаний в 01:14 ---------- Думаю закони тут вже не допоможуть "прєдводітєлю дворянства і отцу русской дємократіі" Тут справді лише у вилах - сила:
Хтось неглупий таки і розумніший від мене складав цю Конституцію від Свободи! Перечитую і бачу,що вона мені пасує і виражає краще від мене самого, моє відношення до того,як і яким шляхом йти та будувати Українську Державу.І шо я тут буду фільозофствувати про Те,яким я бачу шлях до України дійсно Незалежної держави... Навіть спорити не хочеться і язиком плести всяке непотрібне... Я свою віру,довір'я та голос виборця,яко галичанин в першу чергу,як і українець, якщо буде потреба в нім,тo твердо вирішив кому і за кого віддавати в цей складний,як і 70 років тому час.Чого і Всім бажаю зробити. І не хочу багато триндіти,як це і вірно робить нині "Свобода" з подачі і поради шанованих авторитетних національних лідерів,вчених та галицьких діячів. Мені нема потреби,щось своє викручувати в цім питанні! Для мене в моєму віці все стало ясним,як Божий День! Свій вибір я твердо зробив,щоб не опинитись часом в якійсь загадковій,антинародній "5-й колоні"! Національна Конституція (проект ВО "Свобода") http://www.svoboda.org.ua/pro_partiyu/prohrama/konstytutsiya/
Бла, бла, бла і знову ніякої конкретики.А мене дійсно цікавило, яку Україну Ви хочете. Чому питаю? Та тому, що ніде в творах теоретиків націоналізму так і не знайшов Україну, яка вона має бути. Хоча б декілька пунктів, відношення до приватної власності, до національних меншин, до демократичних процесів. Чомусь Україна в словах виступаючих свободівців мені більш нагадувала СРСР тільки без компартії, на місті якої мала бути Свобода чи інша партія з тими ж репресіями, з тією ж поліцейською державою, тобто повний клон СРСР тільки з іншою назвою. Зараз часу немаю, отож попробую пройтись по конституції в її свободівському варіанті пізніше, раз Вам пане Юрку ліньки це зробити. А може не ліньки, а Ви спеціально не хочете розкривати карти......
Перейдіться. Її таки поправили (програму дій) До конституції суттєвих притензій я особисто не маю. Нма така потрібна. Хоч я би все вдосконалював і вдосконалював (спрощував і спрощував)
Добре,моя індивідуальна думка, відносно Великої України: - Гетьманська - під патронатом церкви -як Rzecz Pospolita Яко Галичина: - Президентська - католицька - як Чехія,Словакія чи то Хорватія.
Влада — гетьман. А гетьман, що ви собі думаєте, — хвіст собачий? Гетьман — монарх. А монарх вам, думаєте, жарти? Це, братця, така штука, — монарх, — що на «ми» начинається, а на «хи» кінчається. Повний абсолютизм! Абсолютна монархія! Необмежений монарх! Хотіли обмежити — нема чим обмежувати. А ви думали?! Підіть пожартуйте з ним, коли він булавою як тріпоне та очима як поверне, так уся територія ходором ходить. Ходить по території та булавою махає. Чотири вже булави розмахав, тепер бере жінчині від капелюха булавки та махає. Уже скоро й булавок не вистачить, хоч на булавки йому від дружньої республіки й перепадає. Вийде оце, стане серед території та як крикне: — Хлопці, на коні! Страшно робиться. Не дай би бог, були коні та були б хлопці, чорт його знає, що б міг наробити. Остап Вишня ТАК а ща - как? Он у нас - гетьман какой...Булавой махатет - аж страх... Цабе, Рябий, тпруууууу! Приїхали.... Которой церкви - из? Лучшие же люди Польши давно говорили так: "Что бы ни случилось с Польшею, все равно хуже того, что есть, уже никогда быть не может". Зато слишком горячо боролись за права шляхетские сами же паны. Тоже нищие, но жадные и суматошные, они продавали на сеймах голоса любому магнату, лишь бы сегодня завалиться спать сытым и пьяным. Каждый шляхтич - клиент магната, а все его клиенты - уже клиентела. Жупан да сабля - вот и все богатство ляха. А клочок земли таков, что собака, лежащая посреди панских владений, хвостом взметает пыль на земле соседа. Но зато у шляхтича есть права: магнат, желающий высечь клиента, прежде раскладывает под ним дорогой ковер. А потом клиент садится за стол с магнатом, как равный с равным, и, окуная усы в мед, кричит о вольностях шляхетских: - Речь Посполитая сильна раздорами!.. В.Пикуль
Ну не секрет що крайньо праві і крайньо ліві партії створюють спецслужби, щоб легше було контролювати радикалів. і не секрет що крайньо праві-ліві підтримуються урядами щоб вони говорили те що офіційно уряд говорити не може... скажем в політиці еміграції...так є всюди. Наша "Свобода" не вийняток з своєю специфікою. Звідки Тягнибок брав гроші на вибори знає тільки він і ще напевно пару чоловік. А за гроші треба чимось розраховуватись.... чим то знає теж тільки Тягнибок. Якщо б наша спецлужба була проукраїнсько- державницька, якою вона почала ставати при Наливайченкові - то напено все би було в порядку і з "Свободою". Зараз спецслужба починає використовуватись, як приватна армія для захисту олігархів..... Приклад: недавно в Луганську МВД і податкова ліквідовували конвертаційний центр.... так Альфа приїхала і поставила всіх ліквідаторів під стінку. Через те як буде використовувати спецслужба "Свободу" стоїть великий знак питання.... але це стосується тільки керівництва "Свободи". В самій же "свободі" 90% членів чесні і порядні патріоти, і через те їх треба зараз підтримувати. Друга причина - це те що владі вдалось розпорошити і знівелювати всі решта праві партії і вони фактично зійшли на пси і багато людей звідти перейшло в "Свободу". Те що існують плани "Кучмівсько-Симоненківського" варіанту проведення наступної президентської компанії у протистоянні Янукович -Тягнибок теж не секрет. В "Свободи" є можливість вийти з під контролю кого би то не було, якщо вони це зроблять то тоді можливо Тягнибок і стане президентом. але для цього треба зробити реальні речі там де свобода має більшість.... для цього є ще часу десь сім вісім місяців. Якщо вони підуть на великі компроміси з олігархами місцевого маштабу... наприклад, як в Мостиському районі, де фактично голова спілки промисловців і підприємців керує головою районної ради(представник Свободи) то з Свободою нема тоді чого мати справу.
Валентін Пікуль і Остап Вишня нині б також посміялися б з Нас...і з нашого "зачарованого москальського" бізнесу і такої ж нинішньої держави.
Хорошо. Ну - и куда это? Восток и юг - как я понимаю - отпадает. Центр - видимо тоже ( слишком космополитичен)... Север - наверное тоже (нет пассионарности)... Выходит - запад! ТАК это и есть для вас - дом... Но вы - хотите в шляхетную Украину. Получается - ее нет...
На Кн. Романа - Нижанківського ідеально відреставрований будинок що на першому поверсі написали балоном? за русь tylko wisla україна понад усе Чомусь відразу згадалася ВО Свобода
Погоджуюсь на всі 100% Погоджусь і трохи добавлю , я думаю що навіть вона стає самостійним бізнес гравцем, використовуючи свої специфчні методи впливу на весь інший бізнес. В Росії, наскільки я знаю, це стабільний генеральський дохід спецслужб-весь бізнес поділений між генералами ФСБ які кришують цей бізнес дістаючи щомісячно прибавку до зарплати, яка в 1000 раз більша за саму зарплату. +100% Погоджуюсь тільки наполовину, навіть,якщоб Свобода на місцевому рівні щось зробила, я маю на увазі те що Ви сказали (реальні речі) Реальні речі можна робити маючи під цим матеріальну основую Що я маю на увазі.Я трошки знаю можливості місцевих рад. Мер міста, чи сільський голова обмежений бюджетом.З дев"яти податків, які має населений пункт, в місцевихрадах цього року залишили чотири.Отож всі місцеві ради стикнулися з проблемою браку коштів. Навіть самий кращий і чесний політик в світі без грошей не зробить навіть банальної дитячої площадки в дворі.Раніше можна було своїм авторитетом вибити в Києва лишні кошти, тепер бюджет міста району рахує комп"ютерна програма і ніхто через себе не перескочить-скільки прогрма нарахувала стільки і виділяють ОтоТепер в сферф наведення порядку. Я щось краєм вуха чув, що представники фракції Свободи у Львіській раді зупинили необмитнену машину якогось київського можновладця, і у них з того ніби нічого не виийшло, так що любі дії будуть лиш на аматорському рівні,серйозної революції в окремо-взятому регіоні не вийде Для того, щоб Свобода стала загальноукраїнською партією, і претендувала на вищу політичну владу в Україні, їй би треба крім реальних справ в Галичині, повністю відмовитися від деяких політичних лозунгів, які н і к о л и не сприймуть на Сході і Півдні України. Ніколи російськомовні українці не сприймуть того, що при президентстві Тягнибока вони будуть напівлюдьми, напівгромадянами, безправними, позбавленими права голосу і т.д. Треба шукати інші формули взаємопорозуміння. які будуть вигідні українцям по різні сторони Дніпра(Повірте, я знаю що кажу-у мене багато друзів і знайомих і в Харкові і в Дніпропетровську і в Луганську). А воно має бути, бо інакше ми ніколи не станемо єдиною державою.