"Свобода" vs ПР

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Dzeko, 15 лис 2010.

1. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А как насчет львовских митарей, которых выгнали и которые оказались родичами львовских депутатов от свободы

2. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Не знати про що Ви...але все має початок і все має кінець!

• Подобається Подобається x 1
  3. Yurko NOTOCO

Ось,появилась стаття Олега Кривдика в Українській Правді.Почитайте...і відгуки також!
    Дав і свою відповідь до неї,бо...
    http://www.pravda.com.ua/articles/2011/04/20/6122719/
    Остап Кривдик, для УП _ Середа, 20 квітня 2011, 16:18

Шось не той-во...Ющ поганий,бо слабак і лох був.А Тягнибок також юж не файний,бо моцний і страшить за дужо...Отак писати пане Кривдик,то,колотити нарід,який то кричить,же тре то все лупити по-сраці,а часом і же та почекаємо ще троха,може вони-сі вже понажирають по-Лондинах тих хат по 125 мільйонів фунтів стерлінгів...І чекаєм,бавимося короче.А інші за той час що мож,то вкрадуть і вивезуть,а що ні,то зруйнують,жеби Ніц і Нікому було! Ну і що Ви пропонуєте,колотячи отак силу народну,яка вирвалася з сплетіння Ющенко-Тимошенко-Путін?
    Шо питаю?Закрити писк і чекати?Чи так як в Фінляндії нині підтримувати націоналістичну силу,яка приходить до влади в державі,бачучи,Що то робиться по-світу...
    А іншої націоналістичної сили,окрім "Свободи" Україна нині і немає!
    Ну то шо,закрити їй писк?
    Та до чого прийдемо?Я такий хлопський фільозоф,як і Всі галичани,але...також розумію,же то справа нелегка перемогти зло,яке Так прилипло до Вкраїни,як гівно до чобота!
    Тож думаймо і не збиваймося з пантелику!

4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Стаття розумна і продумана.Чітко і ясно все розписано.Пане Юрку, невже и не бачите, що робиться.Вже всім зрозуміло кому служать верхівка Свободи. Ніколи Свобода не виграє вибори в Україні. І це прекрасно всі знають, хто вміє думати. А хто хоче інакше ну щож давайте ще й посадим інтелектуалів, таких як Грицак і Возняк, може ще у Львові на площі-ринок спалимо їхні книги. Коли прозріє народ і зрозуміє, на чий млин воду ллє? Господи дай розуму, бо самі не відають що твораять. А може якраз і відають.......? Та відкрийте ви сайт ЦВК та полічіть кількість виборців по областях України,та сядьте і порозкидайте шанси, та врешті решт просто включіть мізки і подумайте.о_О:sad:

• Подобається Подобається x 5
  5. Svjato

Svjato Well-Known Member

Нехай вже Свобода як на мене змагається із Тризубом за владу в Україні а ніж ПР з КПУ...

6. smeet

smeet просто спілкуюсь

Так і буде як Ви скажете. Інших заборонить Янукович? Указом? ПР також?

• Подобається Подобається x 2
  7. Yurko NOTOCO

Як на мене...то хлоп чогось перестрашився!Людина він хоро-о-оша,то факт!Але такі вже національно-стійкі,але перестрашені були...і в нас на форумі також!
    То вам напевно тьотя Тимошенчихи набрехала...Вони люблять таке кинути межи лохів!
    А вона може й не хоче...а може хоче бути військом,поліцією,СБ,захисником народу в державі,де президентом буде Хтось Той з коаліції патріотичних Сил...про якого ВИ мрієте!
    Ото-то воно і є...i Ви вже почали вслід за Кривдиком лити воду...
    Алe ж не Вci як Bи...А львівяни не кияни!А українці,що Bci такі глупі,як їх змальовують з часів встановлення Совіцької влади?
    Та дайтеся на спокій...
    Я Вам повім так,як думаю і впевнений,же і "Свобода" з Тягнибоком,Михальчишиним,Фаріон,як і я,як і інші...і Возняк,і Маринович з Грицаком...то все одного поля ягоди,одної Неньки України діти! І таких багато!
    Думаємо їднаково,а мовимо по-різному!
    :preved:
    Конспірація!...Жеби не зжерли,як Юща!:)))

Останнє редагування: 21 кві 2011
  8. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ні прото чоловік став думає в масштабах цілої держави, а не в межах хутора.
    За лоха дякую, але не відповім , бо маю виховання. А казати мені не треба. бо вмію сам думати, і співставити одне з одним то не треба мати хто-зна яку голову, досить просто подумати.
    Забулисте додати-при президентові з ПР,і принаявних олігархах-нехай чортяче , аби гаряче.Ціль оправдує засоби.Хочу бути начальником(поліцаєм або військовим), а що будеся робити в рідній державі-пофіг,головне аби м міг кричати на других бо в руки ми дадут пістоля.Хай трусяться вороги(народ українськй)

Я не почав, в мене своя точка зору, і я давно розумію, що тут щось не так. І не киянин я а львів"янин, і Грицак львів"янин і Возняк львів"янин, просто вони розумні люди і метикують, що з цієї бавки годно бути
    Скажіть мені будьте добрі,якщо Ви розумієте, то що пропонуєте робити з усією іншою Україною, котра не зі Львова? З Харковом, з Дніпропетровськом, з Донецьком? Розстріляти, чи загнати в концтабір і примусово заставляти вчити українську мову. Тоді чим Ви відрізняєтесь від Сталіна і його методів? Ага я забув, у Вас нема абіцій керувати Україною, вам доста посад в поліції або армії, а хто буде керувати вам все рівно.

---------- Додано в 09:03 ---------- Попередній допис був написаний в 08:46 ----------

А тепер включіть думалку і розтолкуйте мені, як це може статися.У Вас є чарівна паличка, якою Ви заставите Донецьку і Дніпропетроську з Харківською і Херсонською областю проголосувати за потрібного президента, при тому, як Свобода з усіх засобів масової інформації(маючи для цього безперешкодний доступ)буде гойкати ош ми всіх москалів і жидів будемо в крові топити і бик з виглядом історика буде хвалитись ош бандерівські загони будуть наводити порядки в Донецьку.На кого це розраховано? На пару вуйків з Гребенова чи з Либохори? Ходіть з нами будете в Києві начальником міліції? Ви або не розумієте що робите, або Ви також з ними. Мені все рівно, хто буде президентом, я якби призначав його, я б призначив того кого хочу.Мені подобається виваженість і розум Гриценка, позиція Порошенка, молодість і амбітність Яценюка, але я розумію, що голосувати треба за того, хто В ЗМОЗІ перемогти на виборах існуючу владу.Тільки так і не інакше. А дражнити електорат південного сходу України-невдячна справа,бо вона навіки узаконить ту владу яка є, бо ми будемо голосувати за партію, яка ніколи не стане правлячою в цілій Україні.

---------- Додано в 10:30 ---------- Попередній допис був написаний в 09:03 ----------

"У нашій боротьбі маса – це важливий фактор, як збірнота одиниць, її приєднуємо і гуртуємо. І навпаки, з допомогою одиниць охоплюємо й опановуємо масу. Йдемо цими обома шляхами одночасно, а одна праця підсилює другу."
    "Насамперед ми повинні докладно пізнати кожне середовище, серед якого думаємо вести політичну роботу. Не вистачить знати загально характер і прикмети елементів, що в ньому гуртуються, чи загальну психологію маси. Треба вивчати кожне конкретне середовище, зокрема треба пізнати його особливі прикмети. "
    реба пізнати і збагнути людей, спосіб їхнього думання, сприймання і реагування на ті чи інші явища, знати, чим вони живуть, як і що переживають, як ставляться до різних явищ. Насамперед треба поцікавитися їхнім матеріяльним станом, умовами побуту, життя, праці, можливостями влаштувати і поліпшити їхнє життя, їхні умови, потреби і бажання."
    "Для того, щоб могти і вміти повести успішну працю для опанування широких мас, треба брати їх такими, якими вони є в дійсності, це значить, також з усіма їхніми хибами і недомаганнями."
    "Отже, якщо ми не охопимо мас, то вони частинно підуть не з нами, чи частинно навіть проти нас та великою мірою здеморалізуються."
    Степан Бандера: Значення широких мас та їх охоплення.http://maidan.org.ua/static/mai/1303171007.html
    Пане Юрку дайте почитати це Тягнибоку, а то він очевидно вивчає праці Леніна Сталіна, а своїх класиків не читає.

• Подобається Подобається x 5
  9. Yurko NOTOCO

Ти ди...Вже почали думати...О-о-о...то вже файно!
    І шо,вже придумали,яка сила скрутить в'язи совіцько-донецькій банді?:cry:
    Ну це зрозуміло...На таких і розраховано...як ПР і БЮТ добре розрахували-прорахували на доброзичливість українців! Ви не виключення!
    :scratch_one-s_head:
    Дивний Ви борець з несправедливістю!
    Шо,військовим язиком Гриценка відбиватися будете,коли Нас за глотку схватять?
    А може по-серйозному...Свобода зрозуміє,що президент бажаний з горячим серцем і холодною головою...і рубати-гарататиНіхто Не Буде...Але й посадити за зраду,вбивство,грабіж держави теж треба мати силу,вміння...і не так як ПР це робить,або робило б БЮТ,якщо б прийшлось бути поліцією в Українській державі.Короче...Президент не мусить бути націоналістом,але національно направленим,то Так!А захист розумної політики Такого президента,то...то справа була б партії "Свобода" зі всіма витікаючими з Конституції закономірностями!
    Бо інакше як розуміти Вас і подібних: Що ви взагалі хочете і пропонуєте?!
    Йой...Та подивіться в Конституцію пропоновану Свободою...Та не ставайте вже Ви на сторону ворожу до національної сили,яка реально існує...Хто вішати буде,розстрілювати і в Сибір засилатиме?На війну з Заходом посилатиме?Голодомори харчові і енергетичні влаштовуватиме?
    Не засліплюйте народ подібними своїми роздумами....і не страште Тим,чого Не Буде!
    А має бути і буде Закон КОНСТИТУЦІЇ ВЕЛИКОЇ УКРАЇНИ!

Все що я повів Вам,то моя індивідуальна думка,яка співпадає багато в чім з свободівською,і мало чим з Вашою,і напевно з думкою стриянина Василя...Але ж то не Ми шось робимо корисне,а Вони,Свободівці,Щось Стараються Робити...бо не хочуть споглядати,той Весь Бардак,який заливає Багном і Кровією цілу Україну!І не хочуть дати Цьому статися...бо бачать,як деякі, "кривдики" вже починають задкувати.
    Фінляндія має таки мудріших людей ніж Ми по-цілій Україні і...винесла націоналістів на друге місце під час виборів.Бо там люди ліпше розуміють,як то треба боротись і діяти за реальну Свободу і Незалежність Держави!
    :hi:

10. kjk

kjk Дуже важлива персона

І шо вони зробили
    поки шо видно тільки клоунів які носяться з бандерою, мовою, прапорами
    може вони протистоять оптимізації (закриванню) шкіл? бо щось не помітно РОБОТИ

11. Yurko NOTOCO

Ну во-о...Вже вас є четверо,разом з Кривдиком.Вже можете утворити супротив "Свободі"...і зупинити їх "клоунські" дії.
    Давайте,вперед...дійте!І побачимо,через деякий час,хто Вас підтримає...ну не на форумі,а в реалі на Західній Україні,і на цілій Україні!
    Може ваше колаборанство і когось з Вас на президента виведе.Давайте!:cry:

12. kjk

kjk Дуже важлива персона

Куди мені до Свободи
    Якби і мені Ахметов гранти давав,то може
    а так то шо я зроблю

13. Yurko NOTOCO

Переможець забирає Все! Такі закони боротьби!

---------- Додано в 18:59 ---------- Попередній допис був написаний в 17:44 ----------

18 апреля 2011
    Выборы в Финляндии: «ошеломляющий» успех националистов
    Правящая партия «Финляндский центр» во главе с премьер-министром Мари Кивиниеми потерпела поражение, оказавшись лишь четвертой.
    Главным итогом выборов эксперты считают третье место «Истинных финнов».
    Неожиданным успехом ультраправых закончились парламентские выборы в Финляндии. Националистическая партия «Истинные финны» заручилась поддержкой практически каждого пятого избирателя

«Истинные финны», получив около 19 процентов голосов, стали третьей по величине партией в парламенте страны.http://www.baltinfo.ru/2011/04/18/Pravyaschaya-partiya-Fnlyandii-proigrala-na-vyborakh-199607
    :good:

Останнє редагування: 21 кві 2011
  14. Svjato

Svjato Well-Known Member

Як і вся історія створення світу...

15. Yurko NOTOCO

Як і полум'яний заклик Т. Г. Шевченка до боротьби проти соціального й національного гноблення: Борітеся — поборете!

16. smeet

smeet просто спілкуюсь

Така сила є. Вона називається народ України. Іншої сили немає. Якщо Ви думаєте, що ця сила Свобода, то Ви дуже помиляєтесь.Не може сила вбити свого творця.
    Зрозуміло, що Ви не є вихованою людиною, я ще до останнього надіявся, що Ви вибачитесь. Розраховано американськими політтехнологами Януковича все чітко, на лохів чи то рагулів, котрі з піною на губах будуть кричати що порвуть донецьку банду.А буде як в тій гуцульській пісеньці: причесався, прилизався в нові штанці вбрався, а як прийшов до дівчини на порозі вср....ся.
    Ми хочемо, щоб прозріли незрячі і зрозуміли на чий млин воду ллють.Оскільки у нас немає громадянської війни(і дай Боже щоб її не було), єдиний метод боротьби- є вибори. А на вибори треба йти як на війну, хіба на війні можна протистояти ворогові, якщо один буде бігти вперед, а інший назад або вбік.Ні бій можна перемогти, коли єдиним фронтом вдарити по ворогу. А не гордо кричати і закликати голосувати проти всіх, якщо його божок не проходить на виборах. Вв"язуватись в бій можна тільки тоді, коли маєш достатньо шансів на перемогу.Треба завжди думати першніж робити рішучі кроки, щоб те що ти робиш дало ефект, а пукати в калюжу хоч хто може. Скажіть будьте добрі чим фракція Свободи у Львівській обласній раді відрізняється від фракцї комуністів. Абсолютно нічим. Чим конституція , яку Ви пропагуєте спасе Україну? Перемагає сильніший, або той, хто має найбільшу підтримку в народу. Чи може перемогти партія, яка своєю програмою і своїми діями, протиставляєсебе більшій частині українського народу.От загітуйте мене в Свободу. Уявіть собі неможливе, що завтра Свобода набрала 320 голосів у Верховну раду і Тягнибок став президентом України. Намалюйте мені згідно тієї конституції країну Україну, яку бачите Ви. Тільки змальовуючи не забудьте оглядатись на ту конституцію, бо я перевірю, і вкажу на невідповідність. Такий собі твір-яка має бути держава Україна по Свободівськи.

Назвіть конкретні справи, підтримані більшістю народу України, чи хоча б більшістю галичан. НЕ забутьте згадати про Возняка і Грицака.:)

17. Yurko NOTOCO

Ви дуже швидко розчаровуєтесь...в багатьох речах!
    Добре,вибачаюсь...Я людина вихована,але деколи нерви не витримують...коли отаке говорення по-двадцять років чуєш...та й реально бачиш! Спорити з Вами не буду! Все дастся знати!
    ...Якщо Ви хотіли попередити нарід України,що його чекає безвихідна совіцька окупація,то...то це вже друкують совіцькі російські газети!
    Врешті зобачимо!
    :hi:
    Депутат: Денонсация "харьковских соглашений" станет началом конца независимости Украины
    http://www.regnum.ru/news/polit/1396819.html#ixzz1KBUGvSLZ

18. smeet

smeet просто спілкуюсь

:haha::haha::haha::haha::haha:
    Вибачте, я не хотів нічого казати, -Ви самі це зробили. Ви знаєте, хто така цей депутат? Та це Колєсніченко в спідниці. І Ви їй вірите? Ну і кажіть після цього, що Свобода не від ПР?:haha::haha::))) Це та, що впровадила закон, який забрав коти на українських виконавців з радіотанцій.

• Подобається Подобається x 3
  19. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ще би та сила в одному напрямку діяла...

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

Так і я про те? Визхначається рейтингове голосування і опозиційні сили по цьому рейтинговому голосуванні визначають політика за якого будуть голосувати і працювати на результат.

а де твій аватар? :)