А как насчет львовских митарей, которых выгнали и которые оказались родичами львовских депутатов от свободы
Ось,появилась стаття Олега Кривдика в Українській Правді.Почитайте...і відгуки також! Дав і свою відповідь до неї,бо... http://www.pravda.com.ua/articles/2011/04/20/6122719/ Остап Кривдик, для УП _ Середа, 20 квітня 2011, 16:18 Шось не той-во...Ющ поганий,бо слабак і лох був.А Тягнибок також юж не файний,бо моцний і страшить за дужо...Отак писати пане Кривдик,то,колотити нарід,який то кричить,же тре то все лупити по-сраці,а часом і же та почекаємо ще троха,може вони-сі вже понажирають по-Лондинах тих хат по 125 мільйонів фунтів стерлінгів...І чекаєм,бавимося короче.А інші за той час що мож,то вкрадуть і вивезуть,а що ні,то зруйнують,жеби Ніц і Нікому було! Ну і що Ви пропонуєте,колотячи отак силу народну,яка вирвалася з сплетіння Ющенко-Тимошенко-Путін? Шо питаю?Закрити писк і чекати?Чи так як в Фінляндії нині підтримувати націоналістичну силу,яка приходить до влади в державі,бачучи,Що то робиться по-світу... А іншої націоналістичної сили,окрім "Свободи" Україна нині і немає! Ну то шо,закрити їй писк? Та до чого прийдемо?Я такий хлопський фільозоф,як і Всі галичани,але...також розумію,же то справа нелегка перемогти зло,яке Так прилипло до Вкраїни,як гівно до чобота! Тож думаймо і не збиваймося з пантелику!
Стаття розумна і продумана.Чітко і ясно все розписано.Пане Юрку, невже и не бачите, що робиться.Вже всім зрозуміло кому служать верхівка Свободи. Ніколи Свобода не виграє вибори в Україні. І це прекрасно всі знають, хто вміє думати. А хто хоче інакше ну щож давайте ще й посадим інтелектуалів, таких як Грицак і Возняк, може ще у Львові на площі-ринок спалимо їхні книги. Коли прозріє народ і зрозуміє, на чий млин воду ллє? Господи дай розуму, бо самі не відають що твораять. А може якраз і відають.......? Та відкрийте ви сайт ЦВК та полічіть кількість виборців по областях України,та сядьте і порозкидайте шанси, та врешті решт просто включіть мізки і подумайте.
Як на мене...то хлоп чогось перестрашився!Людина він хоро-о-оша,то факт!Але такі вже національно-стійкі,але перестрашені були...і в нас на форумі також! То вам напевно тьотя Тимошенчихи набрехала...Вони люблять таке кинути межи лохів! А вона може й не хоче...а може хоче бути військом,поліцією,СБ,захисником народу в державі,де президентом буде Хтось Той з коаліції патріотичних Сил...про якого ВИ мрієте! Ото-то воно і є...i Ви вже почали вслід за Кривдиком лити воду... Алe ж не Вci як Bи...А львівяни не кияни!А українці,що Bci такі глупі,як їх змальовують з часів встановлення Совіцької влади? Та дайтеся на спокій... Я Вам повім так,як думаю і впевнений,же і "Свобода" з Тягнибоком,Михальчишиним,Фаріон,як і я,як і інші...і Возняк,і Маринович з Грицаком...то все одного поля ягоди,одної Неньки України діти! І таких багато! Думаємо їднаково,а мовимо по-різному! Конспірація!...Жеби не зжерли,як Юща!
Ні прото чоловік став думає в масштабах цілої держави, а не в межах хутора. За лоха дякую, але не відповім , бо маю виховання. А казати мені не треба. бо вмію сам думати, і співставити одне з одним то не треба мати хто-зна яку голову, досить просто подумати. Забулисте додати-при президентові з ПР,і принаявних олігархах-нехай чортяче , аби гаряче.Ціль оправдує засоби.Хочу бути начальником(поліцаєм або військовим), а що будеся робити в рідній державі-пофіг,головне аби м міг кричати на других бо в руки ми дадут пістоля.Хай трусяться вороги(народ українськй) Я не почав, в мене своя точка зору, і я давно розумію, що тут щось не так. І не киянин я а львів"янин, і Грицак львів"янин і Возняк львів"янин, просто вони розумні люди і метикують, що з цієї бавки годно бути Скажіть мені будьте добрі,якщо Ви розумієте, то що пропонуєте робити з усією іншою Україною, котра не зі Львова? З Харковом, з Дніпропетровськом, з Донецьком? Розстріляти, чи загнати в концтабір і примусово заставляти вчити українську мову. Тоді чим Ви відрізняєтесь від Сталіна і його методів? Ага я забув, у Вас нема абіцій керувати Україною, вам доста посад в поліції або армії, а хто буде керувати вам все рівно. ---------- Додано в 09:03 ---------- Попередній допис був написаний в 08:46 ---------- А тепер включіть думалку і розтолкуйте мені, як це може статися.У Вас є чарівна паличка, якою Ви заставите Донецьку і Дніпропетроську з Харківською і Херсонською областю проголосувати за потрібного президента, при тому, як Свобода з усіх засобів масової інформації(маючи для цього безперешкодний доступ)буде гойкати ош ми всіх москалів і жидів будемо в крові топити і бик з виглядом історика буде хвалитись ош бандерівські загони будуть наводити порядки в Донецьку.На кого це розраховано? На пару вуйків з Гребенова чи з Либохори? Ходіть з нами будете в Києві начальником міліції? Ви або не розумієте що робите, або Ви також з ними. Мені все рівно, хто буде президентом, я якби призначав його, я б призначив того кого хочу.Мені подобається виваженість і розум Гриценка, позиція Порошенка, молодість і амбітність Яценюка, але я розумію, що голосувати треба за того, хто В ЗМОЗІ перемогти на виборах існуючу владу.Тільки так і не інакше. А дражнити електорат південного сходу України-невдячна справа,бо вона навіки узаконить ту владу яка є, бо ми будемо голосувати за партію, яка ніколи не стане правлячою в цілій Україні. ---------- Додано в 10:30 ---------- Попередній допис був написаний в 09:03 ---------- "У нашій боротьбі маса – це важливий фактор, як збірнота одиниць, її приєднуємо і гуртуємо. І навпаки, з допомогою одиниць охоплюємо й опановуємо масу. Йдемо цими обома шляхами одночасно, а одна праця підсилює другу." "Насамперед ми повинні докладно пізнати кожне середовище, серед якого думаємо вести політичну роботу. Не вистачить знати загально характер і прикмети елементів, що в ньому гуртуються, чи загальну психологію маси. Треба вивчати кожне конкретне середовище, зокрема треба пізнати його особливі прикмети. " "Треба пізнати і збагнути людей, спосіб їхнього думання, сприймання і реагування на ті чи інші явища, знати, чим вони живуть, як і що переживають, як ставляться до різних явищ. Насамперед треба поцікавитися їхнім матеріяльним станом, умовами побуту, життя, праці, можливостями влаштувати і поліпшити їхнє життя, їхні умови, потреби і бажання." "Для того, щоб могти і вміти повести успішну працю для опанування широких мас, треба брати їх такими, якими вони є в дійсності, це значить, також з усіма їхніми хибами і недомаганнями." "Отже, якщо ми не охопимо мас, то вони частинно підуть не з нами, чи частинно навіть проти нас та великою мірою здеморалізуються." Степан Бандера: Значення широких мас та їх охоплення.http://maidan.org.ua/static/mai/1303171007.html Пане Юрку дайте почитати це Тягнибоку, а то він очевидно вивчає праці Леніна Сталіна, а своїх класиків не читає.
Ти ди...Вже почали думати...О-о-о...то вже файно! І шо,вже придумали,яка сила скрутить в'язи совіцько-донецькій банді? Ну це зрозуміло...На таких і розраховано...як ПР і БЮТ добре розрахували-прорахували на доброзичливість українців! Ви не виключення! Дивний Ви борець з несправедливістю! Шо,військовим язиком Гриценка відбиватися будете,коли Нас за глотку схватять? А може по-серйозному...Свобода зрозуміє,що президент бажаний з горячим серцем і холодною головою...і рубати-гарататиНіхто Не Буде...Але й посадити за зраду,вбивство,грабіж держави теж треба мати силу,вміння...і не так як ПР це робить,або робило б БЮТ,якщо б прийшлось бути поліцією в Українській державі.Короче...Президент не мусить бути націоналістом,але національно направленим,то Так!А захист розумної політики Такого президента,то...то справа була б партії "Свобода" зі всіма витікаючими з Конституції закономірностями! Бо інакше як розуміти Вас і подібних: Що ви взагалі хочете і пропонуєте?! Йой...Та подивіться в Конституцію пропоновану Свободою...Та не ставайте вже Ви на сторону ворожу до національної сили,яка реально існує...Хто вішати буде,розстрілювати і в Сибір засилатиме?На війну з Заходом посилатиме?Голодомори харчові і енергетичні влаштовуватиме? Не засліплюйте народ подібними своїми роздумами....і не страште Тим,чого Не Буде! А має бути і буде Закон КОНСТИТУЦІЇ ВЕЛИКОЇ УКРАЇНИ! Все що я повів Вам,то моя індивідуальна думка,яка співпадає багато в чім з свободівською,і мало чим з Вашою,і напевно з думкою стриянина Василя...Але ж то не Ми шось робимо корисне,а Вони,Свободівці,Щось Стараються Робити...бо не хочуть споглядати,той Весь Бардак,який заливає Багном і Кровією цілу Україну!І не хочуть дати Цьому статися...бо бачать,як деякі, "кривдики" вже починають задкувати. Фінляндія має таки мудріших людей ніж Ми по-цілій Україні і...винесла націоналістів на друге місце під час виборів.Бо там люди ліпше розуміють,як то треба боротись і діяти за реальну Свободу і Незалежність Держави!
І шо вони зробили поки шо видно тільки клоунів які носяться з бандерою, мовою, прапорами може вони протистоять оптимізації (закриванню) шкіл? бо щось не помітно РОБОТИ
Ну во-о...Вже вас є четверо,разом з Кривдиком.Вже можете утворити супротив "Свободі"...і зупинити їх "клоунські" дії. Давайте,вперед...дійте!І побачимо,через деякий час,хто Вас підтримає...ну не на форумі,а в реалі на Західній Україні,і на цілій Україні! Може ваше колаборанство і когось з Вас на президента виведе.Давайте!
Переможець забирає Все! Такі закони боротьби! ---------- Додано в 18:59 ---------- Попередній допис був написаний в 17:44 ---------- 18 апреля 2011 Выборы в Финляндии: «ошеломляющий» успех националистов Правящая партия «Финляндский центр» во главе с премьер-министром Мари Кивиниеми потерпела поражение, оказавшись лишь четвертой. Главным итогом выборов эксперты считают третье место «Истинных финнов». Неожиданным успехом ультраправых закончились парламентские выборы в Финляндии. Националистическая партия «Истинные финны» заручилась поддержкой практически каждого пятого избирателя «Истинные финны», получив около 19 процентов голосов, стали третьей по величине партией в парламенте страны.http://www.baltinfo.ru/2011/04/18/Pravyaschaya-partiya-Fnlyandii-proigrala-na-vyborakh-199607
Як і полум'яний заклик Т. Г. Шевченка до боротьби проти соціального й національного гноблення: Борітеся — поборете!
Така сила є. Вона називається народ України. Іншої сили немає. Якщо Ви думаєте, що ця сила Свобода, то Ви дуже помиляєтесь.Не може сила вбити свого творця. Зрозуміло, що Ви не є вихованою людиною, я ще до останнього надіявся, що Ви вибачитесь. Розраховано американськими політтехнологами Януковича все чітко, на лохів чи то рагулів, котрі з піною на губах будуть кричати що порвуть донецьку банду.А буде як в тій гуцульській пісеньці: причесався, прилизався в нові штанці вбрався, а як прийшов до дівчини на порозі вср....ся. Ми хочемо, щоб прозріли незрячі і зрозуміли на чий млин воду ллють.Оскільки у нас немає громадянської війни(і дай Боже щоб її не було), єдиний метод боротьби- є вибори. А на вибори треба йти як на війну, хіба на війні можна протистояти ворогові, якщо один буде бігти вперед, а інший назад або вбік.Ні бій можна перемогти, коли єдиним фронтом вдарити по ворогу. А не гордо кричати і закликати голосувати проти всіх, якщо його божок не проходить на виборах. Вв"язуватись в бій можна тільки тоді, коли маєш достатньо шансів на перемогу.Треба завжди думати першніж робити рішучі кроки, щоб те що ти робиш дало ефект, а пукати в калюжу хоч хто може. Скажіть будьте добрі чим фракція Свободи у Львівській обласній раді відрізняється від фракцї комуністів. Абсолютно нічим. Чим конституція , яку Ви пропагуєте спасе Україну? Перемагає сильніший, або той, хто має найбільшу підтримку в народу. Чи може перемогти партія, яка своєю програмою і своїми діями, протиставляєсебе більшій частині українського народу.От загітуйте мене в Свободу. Уявіть собі неможливе, що завтра Свобода набрала 320 голосів у Верховну раду і Тягнибок став президентом України. Намалюйте мені згідно тієї конституції країну Україну, яку бачите Ви. Тільки змальовуючи не забудьте оглядатись на ту конституцію, бо я перевірю, і вкажу на невідповідність. Такий собі твір-яка має бути держава Україна по Свободівськи. Назвіть конкретні справи, підтримані більшістю народу України, чи хоча б більшістю галичан. НЕ забутьте згадати про Возняка і Грицака.
Ви дуже швидко розчаровуєтесь...в багатьох речах! Добре,вибачаюсь...Я людина вихована,але деколи нерви не витримують...коли отаке говорення по-двадцять років чуєш...та й реально бачиш! Спорити з Вами не буду! Все дастся знати! ...Якщо Ви хотіли попередити нарід України,що його чекає безвихідна совіцька окупація,то...то це вже друкують совіцькі російські газети! Врешті зобачимо! Депутат: Денонсация "харьковских соглашений" станет началом конца независимости Украины http://www.regnum.ru/news/polit/1396819.html#ixzz1KBUGvSLZ
Вибачте, я не хотів нічого казати, -Ви самі це зробили. Ви знаєте, хто така цей депутат? Та це Колєсніченко в спідниці. І Ви їй вірите? Ну і кажіть після цього, що Свобода не від ПР? Це та, що впровадила закон, який забрав коти на українських виконавців з радіотанцій.
Так і я про те? Визхначається рейтингове голосування і опозиційні сили по цьому рейтинговому голосуванні визначають політика за якого будуть голосувати і працювати на результат.