На останній програмі Шустера 21-го січня виступав "свободівець" Юрій Михальчишин - справжній Українець. Державна система України спрямована на самознищення і слава Богу що у нас є політична сила ВО"Свобода"; значить є і майбутнє.
Продивився я одне і друге. Це мене нічим не здивувало. Я і не казав в принципі що програми одинакові. Програми відрізняються рівно настільки наскільки великою себе вважала держава.Німеччина в принципі була самостійною,а Україна, чи вірніше опозиційна політична сила яка виступала за незалежність України тільки про таке мріяла . ТОму в них, та і не тільки тому(українці останні століття не були агресивними) не було в програмі завоювання нових земель і нових народів, їм би тільки своє здобути. Але як в одному випадку , так і в другому ніде ні слова не сказано про політичну систему і державний устррій. Тобто або вони не знали і не уявляли, який він має бути, або спеціально не хотіли казати. Розумієте, цим всім суспільством загального блага(програма непогана, дуже справедлива ,я маю на увазі програму ОУН) повинен хтось управвляти, бо це не гвинтики а люди, зі всіма своїми плюсами і мінусами.Ніде і нічого не сказано про політичні систем, про виборче право, про те скільки політичних партій має бути,чи це будеться регламентуватись.Президентська чи парламентська форма правління чи само собою розуміється,що керівною і спрямовуючою силою буде одна партія(ОУН). Отож ці два документи мені нічого нового не відкрили, це майже те саме про що я говорив.
Та вони, як дві краплі води, як близнюки, як клоновані... Всі пункти програми НСДАП знайшли своє місце в програмі ОУН. І зверніть увагу... Двадцятьп"ятка проголошена в 20-му році, програма ОУН в 29-му. Тобто Шикльгрубер зі своїм "авангардом" ще ніяк не проявив себе, за відсутності реальної влади. Але ідеї однакові. В 33-му Гітлер стає рейхсканцлером і в 34-му Фюрером. Всім відомо, що його режим був дуже "соціальним": - ліквідоване безробіття, виросли соціальні програми, культурні, спортівні масові міроприємства... тощо... Звісно, це не могло бути непоміченим. ОУН має з кого брати приклад. Але детальний аналіз дає зрозуміти, що загальний німецький Едем - піраміда Мавроді... ОУНівці цього не враховували і не прорахували. Для того, щоби не луснути, як бульбашці, Німеччині як повітря потрібна була війна... І не зважаючи на реальну політику Німеччини, не зважаючи на те, що німецький режим боровся з ОУН-УПА (за словами самих ОУН-УПАвців), не зважаючи на арешт Бандери, величезні жертви серед слов"ян, евреїв, циган ОУН у 43-му році приймає підмакіяжену Програиу ОУН а-ля 25пунктів. Ви кажете, що не можете визначити який державний устрій збирався будувати Бандера сотоварищи? Так я вам дам чітку відполвідь- авторитарну націонал-соціалістичну. Яка за тих умов, що прописані в "Засадах...", "Програмах..." та "Рішеннях великих зборів..." мала би або луснути, як МММ, або почати "звільняти" сусідні народи... Якщо ні - то тоді террор на своїх теренах... Ось така фігня, панове Свободівці...
Щиро бажаю міцного здоров*я і гарного настрою бендеровцям і особисто О.Тягнибоку;Ю.Михальчишину . Майбутнє України в руках націонал-соціалістів.
Зараз ми живемо в тричі гірше ніж в СССР і зрозуміло що повернутись до соціальної держави без комуно-олігархів і злиднів можна через позицію ВО"Свобода". Прислухайтесь.
Ну це можете Ви і я домислювати. Якщо в німецькій програмі явно було сказано,що в разі нехватки ресурсів треба вести війни і захват нових територій-в програмі ОУН цього не сказано. В принципі як не було сказано і в програмі КПРС. Чи десь в програмі КПРС було сказано про депортації народів, про масові висилки в Сибір. Всі програми всіх партій завжди писали і пишуть тепер ідеальними.Питання в тому як їх потім виконують. Якщо 25 пункт в програмі НСДАП пише про :"Для осуществления всего этого мы требуем: создания сильной централизованной имперской власти. Непререкаемый авторитет центрального политического парламента на территории всей империи во всех ее организациях." то такого ніде в програмі ОУН Ви не побачите. Тепер про права німців і не німців. В програмі ОУН ніде не пише про депортацію неукраїнців. Так що різниця все таки є. Але я на програми не дивлюся, бо вони пишуться під копірку з існуючих.Так само зараз візьміть програми всіх українських партій. Вони мало чим відрізняються одна від одної. Я робував спрогнозувати державу,яка могла б бути у випадку будівництва її С.Бандерою. І вважаю що не помилився в загальних рисах.
На сьогоднішній день Україна займає перше місце в Світі за психічними розладами. Приблизно 20% мешканців України - це невиліковно змодельовані "особистості". Тому не потрібно ставати в позу проти національного соціалізму; все вже давно доказано на практиці.
Різниця тільки в тому, що у своїх творах Бандера опрацьовував тільки революцію, як засіб отримання незалежної держави. Все інше, а саме державотворення, його обходило мало... Але якщо поглянути на ідеї його ідейних наставників, то все стає на свої місця. Візьмемо пана Донцова. В його праці "Націоналізм", "Дві раси, дві касти, дві культури" та інших, дається чітка настанова послідовникам: Далі про свободу совісті Ну і трохи про нацизм: і імперіялізьм ЗІ Донцов пише дуже важко... Кожен абзац приходиться перечитувати двічі-тричі... А ще ті вирази, не зрозумілі сучасній людині... ---------- Додано в 23:56 ---------- Попередній допис був написаний в 23:55 ---------- Якраз тільки згадував Донцова... Він чітка вказував де стойло. Як гадаєте, Ви будли б пастирем? За Донцовим?
Можна додати що донецькі комуно-олігархи навмисно балапсують між "совком" і імперією для того щоб продовжувати мучати людей і одночасно робити власні справи. ---------- Додано в 19:03 ---------- Попередній допис був написаний в 18:47 ---------- На Сході України правлять комуно-феодали.Але не зважаючи на це приблизно третина людей прислухається до ВО"Свобода".
Ну нє...депутат від "Свободи" п.Михайлишин реально дивиться на речі в парламенті і на те,що діється! Розперезались,панімаш!Кока можна... Як то мовлять...на кожну хитро-синю задницю повинен бути і ..."болт" з різьбою! http://korrespondent.net/ukraine/po...de-zayavili-chto-gotovy-k-drakam-v-parlamente http://www.youtube.com/watch?v=0ljPuSfPbSw
Так що й хотілося б побачити. А то єнакієвські дуболоми взагалі розслабилися. Партію зробили - борці, рекетири, вишибали, авторитети.
Але зачинати-сі першому не треба...Не тре...І гадаю же ""свободівцї" це добре усвідомлюють.з тими всіма про-кремлівськими провокаціями,які кожен Божий день,як не тут,то там появляються! Вовк на то і є в лісі,жеби барани бояли-сі! І бе-е-е-екали невпопад!
Сьогодні весь день показували Давос - українська банда приїхала покуражитись. Вирішують проблему голоду на планеті а самі зажигають по повній прграмі.
Умная женщина... Тетка-то... Никогда не было, нет и не будет. Особенно в там, где вы и сказали. Согласен. Но очень советую примерить эту же схему и на остальное либерально-демократическое кубло. Ага... И платить им зарплату от иностранного инвестора и государства (как в Грузии). Тогда они точно будут только "украинский интерес" и блюсти. (я вам плюсов много тут наставил, но с этим не согласен категорически). Перестаньте приводить такую глупость как Польша в пример!. В Польше у поляков не осталось польского. Польша продана ибо все крупное польское экономическое - продано, и в остальном Польша живет по указке других государств. Кому нужен такой липовый суверенитет?! Зачем вы хотите продать Украину?! Тут тоже вы ошибаетесь. Точнее не совсем логичны в выводах. Вначале они воруют, а потом идут во власть. И чтобы защититиь наворованное, и чтобы наворовать еще больше, ибо: капитал стремиться к прибыли,; власть сулит большие прибыли; значит капитал всегда будет стремиться во власть. Для того чтобы попасть туда он (капитал) и придумал себе возможность в виде спектакля-выборов, где избранным бывает не достойный, а тот у кого круче предвыборная технология, что напрямую зависит от наличия денег.
А Вам не здається,що все це від зневіри в те що наші можуть щось зробити.Вони просто ще не навчились.А ті вже знають і уміють. Тепер на рахунок своїх інтересів а не інтересів України. Ви впевнені,що ті що працюють тепер захищають інтереси України? Вони в першу чергу захищають свої інтереси. А ті привикли свою зарплату чесно відробляти.Отож будуть робити на того на кого треба, тим більше аудиторів можна знайти інших(я маю на увазі інших національностей-так що не переживайте їх би контролювали класно. Все рівно це все обійшлося б дешевше ніж 20 років тупцювання на місці. Мені все рівно, хто явлЯється власником підприємства-українець чи китаєць, головне, щоб підприємствопрацювало і люди на ньому діставали хорошу зарплату. У нас сотні заводів вже по 20 років стоять і не працюють,обладнання ріжуть на металобрухт,і володіють ними українські хапуги,які правдами і неправдами скупили акції.Ну і толку з них. Тут з Вами погоджуюсь. І основне, що вони хочуть як українські прибутки, так і привласнюють гроші виділені МВФ, як мені здаєтьсяя через ті гроші вони і стають президентами і прем"єр-міністрами.