Як мясо їх використовує ПР на Західній Україні. Переважно, шановний, якщо є активна молодь, працьовита, та, яка йде реально робити порядки, вона вже усвідомлена і повністю в курсі своїх подальших справ. Логічно все. Старе треба забувати, воно само зруйнується. А особливо старі політичні погляди. Жити треба думаючи про майбутнє, а не про минуле.
Шановний BLACKER, Ви хочете йти в майбутнє з лозунгами 1940-1949 років? Ви розумієте, на даний час українське суспільство таке яке є і воно(крім 1-2 % ) не сприймає лозунги які є зараз у Свободи.Націоналізація всього що є.Розвал того що є-ми вже це проходили . Це та сама революція 1917 року,просто комуністичні лозунги назвали по іншому.А суть залишилась така сама."До основанья а затем-мы наш,мы новый мир построим, кто был никем тот станет всем" Приблизно так? Чи як? От розкажіть,яку Ви особисто бачите Україну,таку як би Ви хотіли, щоб вона була.
Трошки погляди від комуністичних відрізняються Їх по іншому подають, люди зовсім інші по ментальності й характеру... Що ж до мене, то це виглядатиме як твір - роздум. Але коротко напишу. Суспільству, щоб дійти до такої України, яку би і я хотів бачити і кожен з нас, треба ще багато вчитись. "Коли сім'я одна, а батьки сваряться, то дитині тяжко то сприйняти". Коли Схід України і Захід України сваряться, молоде покоління на собі найбільше то відчуває.
У мене в квартирі живуть дві собаки, дві сучки, обидві молоді і здорові... Живуть мирно і тихо, граються, забавляються... Знаєте, коли починають гризтись? Коли даю одну кістку на двох...
А Ви не пробували так...кістку розламати на-двоє,посередині...ну ніби,як по-Дніпру? Попробуйте!Може заспокояться!
Чим? Я б хотів почути трохи більше. Наприклад. питання власності на засоби виробництва, землю.Захист приватної власності. Ті заводи і фабрики вірніше те що від них злишилось. кому збираєтесь і як роздавати.Як збираєтесь вернути заробітчан,якою має бути початкова і вища освіта, охорона здоров"я, як збираєтесь боротись з корупцією, яка є не лише на Східній Україні але і у нас на Західній,в судах, в міліції, в прокуратурі,в пожарних, в санстанціях, в товариствах захисту споживачів, в управліннях охорони здоров"я.Як ви відучите чиновника-щирого українця,який вступить завтра до вас в політичну силу,але буде брати хабарі за прийом на державну роботу, в лікарню,в школу і т.д. Оце приблизно я вам окреслив коло питань,відповіді на які я б хотів почути. Як це все побороти, і при цьому залишитись країною більш-менш демократичною ,не залишившись в ізоляції від світового співтовариства. ПИСИ. Вчора у Шустера побачив двох вчених істориків зі Львова, Ярослава Грицака і другого(на жаль не запам"ятав прізвище не то Теличко чи інакше-дуже розумні і помірковані ,високоінтелегентні люди)
Ваш кумир, пан Бандера, був би не згоден з Вашими словами... І попросив би свого вірного соратника Миколку Лебедя дещо змінити Ваші погляди
А тих двох зі Львова бачили? З Свободи і з Тризубу? І як Вам? Як Вам сказати? Але розмір собак показовий. Це для пана НОТОЦО і його претензій на "пів-кістки"...
Той другий з Тризубу взагалі слабак, той з Свободи (Михальчишин чи як, то це той,що тут був на цій гілці героєм кліпу)як з"ясувалося він і вчений-викладач одного з ВУЗів Львова,то той що казав,що бандерівська армія завоює Донецьк.Ну що Вам сказати,вчорашнє враження про нього-таке як і моє враження від багатьох сучасних випускників теперішніх ВУЗів України -понтів багато а знань рівно стільки, скільки треба для того,щоб викруткою закрутити саморіз в дірочку. Я знаю молодь розумну,я її бачив,одного року вони в мене дома(біля 35 чоловік зустрічали Новий рік,для них наприклад мова не має проблем-вони моментально переходять на англійську, вони між собою не сваряться,коли наприклад львів"янин звертається українською до дніпропетровця, той йому відповідає російською і проблем великих з цього не роблять, а з індусом разом говорять англійською-вони покоління майбутнього, це з тієї справжньої України-європейської держави). Майже в кожному великому місті України є така міжнародна організація AIESEC http://www.aiesec.org.ua/ Ось там знаходиться велика частина інтелектуального потенціалу нації. PS.Я вважаю що один Віталій Портніков для теперішньої влади більш страшніший ніж 10 Михальчишиних разом взятих.
Владі вигідна схиблена ультрарадикальна опозиція. Вони на її тлі виглядають дуже цивілізованими й демократичними... Тим більше не поганий привід для залякування свого електорату грядущою нацистською заразою. А 'свобода' - бува не проект ПР? Цепна собака котра лише гавкає а вкусити не може. Набрати більшість її не вдасться, не таке вже в нас дике суспільство, а от рейтинг БЮТ', єдиної реальної противаги ПР, суттєво зменшить.
Рейтинги БЮТу і НУНСу знизила не Свобода а те як вони розі..рались(цвіріНь,цвіРіНь,ЦвіРінЬ) Якщо б вони хоча б мовчали і не поливали одні одних Г.. то Янукович зараз президентом не був би.....
Якщо чесно,я не вірю,що рейтинг БЮТ, зможе піднятись,до такого рівня,яким він був.Тим більш тепер, коли партійне життя в тім же БЮТі занепало. Плюс від партії відійшли ті, що були в ній з корисливими цілями, доки ЮВТ була прем"єром. Партія влади скоріш за все зробить все для того, щоб знищити політично і морально ЮВТ, а як відомо ця партія держиться в основному на авторитеті лідера. Тому генпрокуратура робить все можливе і неможливе, щоб довести до суду справу Тимошенко. Підсудна,вона вже не зможе балотуватися на президента і у Верховну Раду, а їм це і треба. Це забезпечить Януковичу наступні 5 років і більшість у ВР. Ситуація складна,Вийти з неї можна тільки або масовими акціями і дострокового відсторонення від влади команди ПР або поява нового загальноукраїнського лідера який зіграє на важкій економічній ситуації в цілій Україні. Але як на мене це довша перспектива.бо любого лідера треба б розкрутити. Якби Яценюк не забрехався зі своєю національністю і зв"язками з Фірташем він цілком міг ним стати, рейтинг у нього був,як показали вибори.
якби в 2005р бандити сіли за грати а не підписували б мумурандуми... Партія 'наша україна' так ж продажна й дводушна як і її лідер. У ПР є чому повчитися, і їм не потрібен імперативний мандат... ---------- Додано в 15:50 ---------- Попередній допис був написаний в 15:29 ---------- 1. про Пр в 2005р говорили те ж саме.,. Якщо й далі пр буде провадити антинародну політику то і її рейтинг буде падати... 2. Найефективніше - фізичне знищення. Але все таки бояться народу й міжнародного осуду.
Ситий про голодного думати не буде. Тимошенко чи Янукович - ніколи не думали, що для них зараз важливіше: заплатити за газ чи купити продуктів. Згадайте у якій квартирі у Лондоні жила дочка Газової Леді, чи на якій яхті катався син Януковича. Цим же молодим орлам зі "Свободи" - нема чого втрачати. У них нема яхт, квартир по 500 м. На перше місце виходить ідеологія, за яку можна зробити усе, що завгодно. І моя думка, після учорашнього виступу Михальчишина на Першому каналі - лише підтвердилася.
1. ситі їдять голодних, а голодні одні одних... Нажаль грошей ніколи не буває багато. 2. Втрачати нічого це точно, проте можна дорватися до ковша з грошима й собі трохи хапнути.
це точно,хто не з нами той проти нас, вони слюні пускати не будуть в асфальт закатають, хто не так буде голосувати. ---------- Додано в 18:12 ---------- Попередній допис був написаний в 18:09 ---------- Ну Олежик їздить на такому джипі. Напевне купив на лікарську зарплату?