Совершенно верно. И на хрена нам эта незалежнисть? Надо пригласить к нам японцев, шведов, немцев и пускай нами - дураками и жуликами командуют.
Да...Надо бы пригласить в Kpим японцев, шведов, немцев и пускай Bами - дураками и жуликами командуют.
Я только продолжил мысль от smeet. Если Вы с ним не согласны, то ему и отвечайте. Или на своих у вас табу? ---------- Додано в 23:28 ---------- Попередній допис був написаний в 23:23 ---------- А у Вас дела обстоят лучше? Но больше всех сопли распускаете вы, по поводу дураков и жуликов.
Відкрию Вам страшну таємницю! Пан Бандера, свого часу, казав жи колгоспи у вільній Україні розпускати не буде... Чи Ви то-то зналисти?
Не зрозумів: Ви схвалюєте чи навпаки? А можна Вас, як завзятого агітатора за ідеї т.з. "Свободи", спитати: - А що збираються будувати пани тягнибокіці? Зможете пояснити? Для початку питання: Який державний устрій пропонують пани свободівці?
Так і є... "Весь мир - театр" Мене взагалі часто навідує думка, що вся наша політика - великий спектакль для народу, де вони по-черзі грають хорошого і поганого дядю/тьотю. А самі мирненько за кулісами чайок після спектаклю попивають і потішаються з глядачів. Інколи створюють революційки, щоб народ виплеснув десь свою енергію, своє недовольство тим, хто грає зараз поганого дядю... Народ викричався і всим добре. В народа ілюзія, що він на щось впливає і щось вирішує, а спектакль продовжується.
Шось в тім є...Годиться на різні випадки! На рахунок "Свободи",то я не якийсь партійний агітатор...боронь боже!Скоріше пропагандист,або вірніше поклонник.Bo-o!Я люблю моцних хлопаків,які багато не говорять,ікру не кидають і гроші на діяльність свою не клянчать! Задля України - все задурно! А далі видно буде Нам,що за то їм належати має!А що вони будуватимуть після того,як їм панБіг дасть владу,(і чи дасть?),то я направду не знаю!Напевно Нову демократичну і Незалежну Україну! I думаю,що при досягненні влади на демократично-національних засадах,то вони будуть мати достатню кількість нових членів і поклонників,з котрих і можна буде вибрати Найкращого...Навіть на Президента! Наприклад з львівських інтелектуалів,професорів,інтелігенції...ну там п.п.Маринович,Грицак,Возняк...багато ще розумних залишилось! Не всі ж за паркан,в Росію,на Кубань-Донеччину подались...і до г'Америки,Канади. Гадаю,що Тягнибок знає собі ціну і вище своїх наставників ідеологічних скакати не стане.А стане якимось президентом,то...то прем'єром зробить спеціалста своєі справи...Що думаєте в НАС ТАКИХ НЕМА ВЖЕ?...Що всі до Японії злиняли? Ой,тіко не говоріть,же в Нас таких ніколи і не було! Були,Є і Будуть Завжди...особливо в західній частині України-Неньки!
а чим вас не властовує жидівсько-татарське панування? Наших при владі немає, і ніколи не було й не буде.
Щодо того, що "Свобода" буде розводити демократію - дуже сумніваюся. Якщо вони у Львові, наприклад збираються закривати нічні клуби. Це не демократія. У будь-якій європейській країні працюють нічні клуби. Але це не смертельно. Аби працювали для України.
Тільки недавно я дійсно зрозумів, що у свободі всі практично авангардисти хренові, і пі*д*б*ли.... во таке то
Невже Ви це про Тягнибока!? Знайшли мовчуна... Ікру точно не кидають, тільки лайно. А Ви впевнені? То візьміть і прочитайте хоча б їхню програму...Але за їхніми виступами здається, що демократія для них - лайливе слово.
Ой задовбали Ви мене тим Вашим донецьким розумінням демократії і свободи... Короче так... Нехай кожен вибирає,Те,що бажає,що бачить,має ,чому вірить і на кого надіється...Хто,на шо вчився! Ви за якусь києво-совіцьку державу з новою донецькою конституцією,а я за "свободівську" львівсько-національну,з орієнтацією на Австрію,Чехію,Словакію...а чи-то Польщу,Литву з європейською конституцією і тими порядками! Кожен нехай себе рахує Тим,Ким хоче і хто він є на самім ділі! Я бажаю жити серед людей з європейською ментальністю...а Ви серед тих...про яких мені так-таки і невідомо,чого вони хочуть! Мені інтуітивно відомо чого хочуть на Західній Україні Ті,подібні на мене...Про Ваші ж Мрії-сподівання,я не знаю,Ніц! Та це мені і не шкодить...Направду! Бо я такий от,впертий галицький віслюк,який,як не бачить навколо cебе такиx же віслюків,як я ...і щось файного для себе,з того що роблю,то...маю в задниці Ті всі байки Юлії Шахерезаденко,а чи то Ємєлі Яниковченка!Та й високі думки-польоти Яценюковича,Тігіпка і тую писану соплями на-папері правду про справедливість від мудрого Гриценка... там же маю! От таке я гівно,по-правді повім Вам. Я просто...За Свободу! Тому й говорю так відкрито!
Те, що побудували при комунізмі давно немає, згідний, але воно і непотрібне. Зараз є сучасні технології, які людина вже освоїла і в Україні також. Лише необхідно запровадити. Молодь сильно гаряча? А яку молодь треба? Таку, яку можна використати? В молодих людей мізки політикою не засмічені, вони не політизовані, в них нові підходи до справ і бажання. Нам треба гарячу, активну молодь, з розумними ідеями, націоналістичну молодь! Конституція недосконала, її переробляти треба в сторону України, а не в сторону чужих кишень!
Вот её и используют - как "пушечное мясо" - поскольку - ни опыта, ни мозгов еще нет. Одно желание - сломать все старьё до основания - а затем... А затем - не будет ничего хорошего. Это - уже проходили (впрочем - именно на то, что молодежь если и проходила в школе - то "мимо" - и расчитывают кукловоды-политиканы. Причем все - от ПР до Свободы)... Эх, если бы молодость знала, если бы старость могла....