"Свобода" vs ПР

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Dzeko, 15 лис 2010.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Без різниці. Лише цікаво що після них лишиться.

2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Згідно кодексу самурая, гроші будуть чесно вдробляти. Янукович в Японію чому поїхав,напевно прочитали йому мої откровення;)

Останнє редагування: 20 січ 2011
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Розумні і конструктивні не показник.
    Що збираються будувати ці розумні і ідейні?
    Якщо заставити десять будівельників збудувати щось без плану, то що вийде, одному нечистому відомо.
    Спочатку необхідно всеж-таки визначитись - ЩО МИ БУДУЄМО?
    Зараз у нас потворна химера, що поєднала комунізм, капіталізм, соціалізм і націоналізм. Якщо зиркнути глибше, то і ще пару -ізмів знайдемо.
    Якщо будувати комунізм, буде те, що було...
    Якщо будувати капіталізм, то потрібно починати від Семюеля Кольта і Лінча...
    Соціалізм - ми і зараз маємо його рудименти...
    Націоналізм - почитайте С.Бандеру.
    Вибирати симбіоз якихось двох, трьох???

Якими би мудрими, ініціятивними, ідейними не були державні службовці, вони повинні працювати за якимось планом... Ні? Тоді покладаймось на еволюцію...

• Подобається Подобається x 5
  4. Hyligan

Hyligan Іронічний

Істину глаголить дядько Василь!!....Нема стратегії в державі ніякої...основне завдання в влади зараз як собі урвати і народу шо небуть тицьнути шоб не збунтувався...

А стратегії хоча б років на 10 ма :dntknw: але шо цікаво і в людей нема ніякої особистої стратегії...чого вони хочуть і коли то получать

-От прийде хороший дятько до влади, всім всього дасть і всім зразу стане добре..і чого він не приходить?...нехай приходить :scratch_one-s_head:

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Як ви ставитесь до молоді в партії Симоненка?

6. Hyligan

Hyligan Іронічний

Партія Симоненка найбільш безобідна ;)

Там лишились всі ті безтолкові і тупуваті, кому при розвалі союзу розому не хватило хапнути пару заводів і стати демократом ;)

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ось персонаж:

Царьков Євген

Бачив "Без мандата" з його участю і вам рекомендую. Наче не старий пердуняка. Вступив у 1998-ому році в Компартію. По натурі - те що називається "ушлый"...

8. smeet

smeet просто спілкуюсь

Дивився якраз фільм "Соціальні мережі" про Цукерберга, засновника Фейсбука. Дуже класний фільм. Якраз показує можливості молоді. якщо вона розумна.

---------- Додано в 13:19 ---------- Попередній допис був написаний в 13:17 ----------

О то ще та сволота. Таких я відношу до категорії ворог.І ще [​IMG] Це Марков.А це ще один мій особистий ворог Кауров [​IMG]

• Подобається Подобається x 7
  9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Сміте! Потрібно додати:
    Якраз показує можливості молоді. якщо вона розумна і діє з певною метою (ціллю)!

• Подобається Подобається x 3
  10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Фільм справді класний)....але цікаво яка була б доля Цукерберга і Фейсбука в Україні???

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

"СоціальнА мережА". Нічого такий, правда пафосу багато.

:))) Як єврейчик стирив чужу ідею і розбагатів?

12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви не єврейчик отож зробіть краще,вам всі будуть аплодувати.

• Подобається Подобається x 6
  13. Hyligan

Hyligan Іронічний

Шо ше раз доказує шо головне не ідея а її виконання...

• Подобається Подобається x 3
  14. smeet

smeet просто спілкуюсь

Правильно, але не думаю,що ціллю молоді може бути життя в поганій країні. Головне щоб у них віра в це не пропала. Я вже наприклад не вірю. Я дочку постійно настроюю, щоб шукала роботу в Європі,вона каже:" А хто буде піднімати Україну" . Мені приємно, що вона так каже.але я особисто з висоти прожитих років не вірю, про щасливе майбутнє України.Мені вже нікуди діватись,мене вже нікому не треба, А МОЛОДІ НАЙЛЕГШЕ Б в Європі десь пристроїтися,хоч нормально життя проживуть, не так як ми скапарили.
    ПИСИ. Добре, біжу на роботу у мене нись друга зміна з 13.00.

15. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Наче й дорослий, а у казки вірите.....

• Подобається Подобається x 2
  16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

У ваші - не вірю.

17. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

согласен, я про то что он хоть называет себя, а все остальные - демократы аж страшно ,
    страна не фирма, похоже но не то, в фирме от ошибок убытки а в стране кровь и смерти ... и не смотря на обилие молодежи кукловоды все равно в летах, те кто из молодых идей выбирает ....

• Подобається Подобається x 2
  18. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Cимбіоз партій,цілей,нації...це файно.Клас!

І поспа-а-ать під той симбіоз!

Головне потриндєть...і морди понабивати,як у Верховній раді.
    І знову йти шукати десь граблі,щоб наступити на них.
    І кричати,кричати,кричати..."Свобода" не симбіозна,бо вона...на граблі наступає!
    А хто найкраще знає,як обходитись з граблєма,з Планами? Хто,гa-a?:)))
    Лєнін і Сталін! Вони нам колгоспи придумали.Вони нам як батько і мачуха.Вони,i подібні до них достойні бути головою Нашого Великого Колгоспу.Bo-o...
    Колгосп,то наше рідне,могутнє вимріяне...і споконвічне!
    Не даймося різним національним ідеям,бо...бо вони не симбіозні.А не симбіозні,знацця хренові.
    І шо тута гаварить!:preved:

• Подобається Подобається x 1
  19. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Та вже створюється той резерв і навчається. Он у нас в Донецьку є Академія управління і там навчається переважна більшість заможних діточок...Керувати готуються;).

---------- Додано в 19:47 ---------- Попередній допис був написаний в 19:39 ----------

Ви не розумієте. То є розподіл праці між номенклатурниками. Один займає нишу українофіла , другий - українофоба, третій - ліберала, четвертий - комуніста...І таким чином голоси усіх виборців розподілені, а пануванню старої номенклатури і їхніх спадкоємців ніщо не загрожує:sad:... Підлі шахраї.

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

Геніальна думка :hi:

а де твій аватар? :)