Згідно кодексу самурая, гроші будуть чесно вдробляти. Янукович в Японію чому поїхав,напевно прочитали йому мої откровення
Розумні і конструктивні не показник. Що збираються будувати ці розумні і ідейні? Якщо заставити десять будівельників збудувати щось без плану, то що вийде, одному нечистому відомо. Спочатку необхідно всеж-таки визначитись - ЩО МИ БУДУЄМО? Зараз у нас потворна химера, що поєднала комунізм, капіталізм, соціалізм і націоналізм. Якщо зиркнути глибше, то і ще пару -ізмів знайдемо. Якщо будувати комунізм, буде те, що було... Якщо будувати капіталізм, то потрібно починати від Семюеля Кольта і Лінча... Соціалізм - ми і зараз маємо його рудименти... Націоналізм - почитайте С.Бандеру. Вибирати симбіоз якихось двох, трьох??? Якими би мудрими, ініціятивними, ідейними не були державні службовці, вони повинні працювати за якимось планом... Ні? Тоді покладаймось на еволюцію...
Істину глаголить дядько Василь!!....Нема стратегії в державі ніякої...основне завдання в влади зараз як собі урвати і народу шо небуть тицьнути шоб не збунтувався... А стратегії хоча б років на 10 ма але шо цікаво і в людей нема ніякої особистої стратегії...чого вони хочуть і коли то получать -От прийде хороший дятько до влади, всім всього дасть і всім зразу стане добре..і чого він не приходить?...нехай приходить
Партія Симоненка найбільш безобідна Там лишились всі ті безтолкові і тупуваті, кому при розвалі союзу розому не хватило хапнути пару заводів і стати демократом
Ось персонаж: Царьков Євген Бачив "Без мандата" з його участю і вам рекомендую. Наче не старий пердуняка. Вступив у 1998-ому році в Компартію. По натурі - те що називається "ушлый"...
Дивився якраз фільм "Соціальні мережі" про Цукерберга, засновника Фейсбука. Дуже класний фільм. Якраз показує можливості молоді. якщо вона розумна. ---------- Додано в 13:19 ---------- Попередній допис був написаний в 13:17 ---------- О то ще та сволота. Таких я відношу до категорії ворог.І ще Це Марков.А це ще один мій особистий ворог Кауров
Сміте! Потрібно додати: Якраз показує можливості молоді. якщо вона розумна і діє з певною метою (ціллю)!
Правильно, але не думаю,що ціллю молоді може бути життя в поганій країні. Головне щоб у них віра в це не пропала. Я вже наприклад не вірю. Я дочку постійно настроюю, щоб шукала роботу в Європі,вона каже:" А хто буде піднімати Україну" . Мені приємно, що вона так каже.але я особисто з висоти прожитих років не вірю, про щасливе майбутнє України.Мені вже нікуди діватись,мене вже нікому не треба, А МОЛОДІ НАЙЛЕГШЕ Б в Європі десь пристроїтися,хоч нормально життя проживуть, не так як ми скапарили. ПИСИ. Добре, біжу на роботу у мене нись друга зміна з 13.00.
согласен, я про то что он хоть называет себя, а все остальные - демократы аж страшно , страна не фирма, похоже но не то, в фирме от ошибок убытки а в стране кровь и смерти ... и не смотря на обилие молодежи кукловоды все равно в летах, те кто из молодых идей выбирает ....
Cимбіоз партій,цілей,нації...це файно.Клас! І поспа-а-ать під той симбіоз! Головне потриндєть...і морди понабивати,як у Верховній раді. І знову йти шукати десь граблі,щоб наступити на них. І кричати,кричати,кричати..."Свобода" не симбіозна,бо вона...на граблі наступає! А хто найкраще знає,як обходитись з граблєма,з Планами? Хто,гa-a? Лєнін і Сталін! Вони нам колгоспи придумали.Вони нам як батько і мачуха.Вони,i подібні до них достойні бути головою Нашого Великого Колгоспу.Bo-o... Колгосп,то наше рідне,могутнє вимріяне...і споконвічне! Не даймося різним національним ідеям,бо...бо вони не симбіозні.А не симбіозні,знацця хренові. І шо тута гаварить!
Та вже створюється той резерв і навчається. Он у нас в Донецьку є Академія управління і там навчається переважна більшість заможних діточок...Керувати готуються. ---------- Додано в 19:47 ---------- Попередній допис був написаний в 19:39 ---------- Ви не розумієте. То є розподіл праці між номенклатурниками. Один займає нишу українофіла , другий - українофоба, третій - ліберала, четвертий - комуніста...І таким чином голоси усіх виборців розподілені, а пануванню старої номенклатури і їхніх спадкоємців ніщо не загрожує... Підлі шахраї.