Ось як наші "отцьі...доброжелатєлі,благотворітєлі і спонсори" думають і виражопуються: Ага..."нацики" за один Ваш вираз і порівняння з нацизмом,Вам,як треба буде,ще по-храпу дадуть "за клєвєту"! Шутка! От тут і пес заритий... Україна,як той віслюк не наладить політично-економічних контактів з кимось толковішим,ніж Ті Xто Були... Як в тім зачарованім колі... Або з Росією,яка...ні собі нічого не зробить,і Україні не дасть нічого самостійно зробити! Де дураки і дороги - Велика Проблема! Ті North-South Streams тому підтвердження! Або з світовим єврейством,їхніми грошима і банкірами,які...І собі зароблять і Україні не дадуть заробити!А як не зароблять собі,то і нікому не дадуть щось зробити. Як в тім "колі Мацея" крутимось поміж 2-ма ділками...Як то гівно в ступі! По-моєму "Свобода" це зрозуміла добре...і не мусить нинi займатися просвітництвом (нехай це інші роблять),а займатися ділом: з вироблемою за короткий час волею і цілеспрямованістю для досягнення позитивних результатів,розірвати цей "Гордіїв вузол" і навести контакти,дружбу і підтримку в когось достойнішого і такого,хто поважатиме Українську Ідею,Український шлях до Незалежності і Розвитку. І шо тут розшифровувати,коли фальш і брехня нині з Києва і з Москви пре у всі боки! ---------- Додано в 18:49 ---------- Попередній допис був написаний в 18:03 ---------- Новості,новості...генерала піймали в волості! Про те,як генерал-лейтенант в Рос'ї по координации борьбы с оргпреступностью на хлібчик заробляв...і шо заробив! 19 Января 2011, 18:03 http://news.mail.ru/incident/5152235/?frommail=1
NOTOCO: А ЧИ БУВ У НИХ ВИБІР В ТІЙ СИТУАЦІЇ? А в нинішній ситуації,як,якщо прийдеться? Німець не йде,а московит може! г'Америці то "в носі" і Європа не поможе! І Один у полі Воїн! Росіяни мовлять так: Спасєніє утопающих,дєло рук саміх утопающіх! О-о-о...до цього можна прислухатись!
Молодий чоловіче, Ви дуже помиляєтесь на рахунок дурнів. 70 років при владі дурні б не були. Дурні тепер при владі, тому що свої посади, вони банально купують за гроші. Якраз тепер до влади прийшов кримінал. І при тому не великий а середньої і дрібної ланки. Великому криміналу хватає розуму наймати собі "чистеньких" чиновників. А дрібні злодійчуки і рекетири на це шкодують гроші,тому у місцеву владу йдуть самі.Стають головами райрад,міськими і сільськими головами, бо в РДА самим попасти важко,там треба їхати в Київ в АП,а там все таки такий-сякий відбір проводять. Просто тепер ніхто не проводить аналізу освіти цих людей, бо якби зробили, то б у всіх волосся на лобі встало, якби побачили які люди і з якою освітою в депутатах і в меріях і в райрадах. Тепер про кадрову політику в СРСР. З самого низу в кожній організації і підприємстві було таке поняття як кадровий резерв. Кожного року начальник підприємства здавав звіт кадрового резерву де на кожного начальника навіть самого меншого був резерв і той начальник мав його підучувати, тобто на випадок чого- просування по драбині чи хворобі, той хто в резерві, міг замінити його. Не можна було просто так з вулиці стати начальником цеху. Просто підійти до директора заводу, дати йому хабаря і стати начальником цеху-абсурд. Кандидат, крім того, що мав бути членом КПРС, мав ще мінімум 2-3 роки бути в резерві, і крім професійних якостей, мав ще й пройти через парткомісію-там був дуже жорсткий відбір. Не секрет, що були й ляпсуси, були такі що все життя портили все до чого не доторкувалися, але вони далі ніж начальник АТП, чи якоїсь станції техобслуговування не доходили. А вже в райкомах партії без вищої партшколи (рівень знань був не гірший як у ВУЗі-причому вчили апаратної роботи, керівництву) Зрозумійте мене правиильно,я не співаю осанну тій системі, я кажу, що там була дуже чітко спланована і розроблена школа підготовки кадрів. Тому до цих пір, в РДА і ОДА працює дуже багато бувших-вони вміють працювати, і ті представники котрі попали у ради за гроші і методом підкупу, залишають на роботі старих чиновників бо розуміють, що без них не обійдуться. Так що не треба казати про те що ті були дурні, біда у нас буде, як Ті підуть на пенсію, а нових не навчать-тобто не створять системи кадрового резерву і вона не запрацює. Погано коли політична сила йде у владу і не має команди, щоб на всіх рівнях від Києва до Луганська, від Харкова до Закарпаття забезпечити всі відповідальні посади своїми кадрами,тоді вони змушені будуть заставляти на себе робити або непрофесіоналів, або представників інших політичних сил,які можуть і робити спеціально не так. Отож такі речі як школу кадрового резерву потрібно буде впроваджувати, доки мерами , депутатами і працівниками РДА і ОДА не будуть спеціалісти, доти в Україні і далі керуватимуть лузери.
І тепер не дурні при владі)...раз заробив гроші щоб купляти посади значить вже не дурень... Як не крути а від крадіжки шапок до президента шлях не близький....
Ага, а "магучєскій камунізм" буде країну відбудовувати...цирк. Молодь повинна іти до влади. В них конструктивні і розумні ідеї, не заполітизований мозок. А тим комуністам, що в Верховній Раді про Бога треба вже подумати...
Погоджуюсь повністю. Але не огульно брати тільки за те, що молодий, а треба щоб був ще і розумний. При інститутах треба створювати кафедри державного управління. Країною повинні управляти молоді талановиті специ, а не крикуни. Таких на Україні дуже багато,я багатьох знаю,але на жаль у нас іще існує технологія,коли багаті батьки пхають до теплих місць своїх інколи неадекватних дітей.
ніц не можно, кляті москалі то вигадали щоб збити з пантелику цілеспрямованого гуцула, не ведітся ... ---------- Додано в 02:46 ---------- Попередній допис був написаний в 02:39 ---------- нет, то что при "магуческом комунизме" набудували незалежни димократы успешно проср-ли .... розум повинен йти до влади, молодые слишком горячие, любая заварушка где бы то ни было и всегда на острие дупоголовые студенты, я не говорю что молоди нельзя, но от ее молодости пользы нульс ... разум нужен .... коки? не воровать? сильная идея а главное свежая .... идей полно, закон есть, конституция есть - сиди и выполняй - все, больше ничего не надо дык вот только жлобья развелось немерено ... ---------- Додано в 02:47 ---------- Попередній допис був написаний в 02:46 ---------- Симоненке? он один не стесняется себя называть коммунистом а остальные половинка в вышиванках отжигает, половина депутатов с ЗУ, а с другой стороны чего хотим? независимость сделали те кто называл себя коммунистами вот они у власти и сидят до сих пор ...
Або закордонні спеціалісти. Як не смішно.але я ще 20 років назад казав,що Україні треба б найняти за кордоном(скажімо в Японії)з 1000 менеджерів,і поставити їх від Києва і до окраїн.щоб вони за 2-3 роки провели реформи з України соціалістичної до України капіталістичної.Повірте ми б давно вже жили мінімум як в Польщі .На Україні самий великий дефіцит ринковиків-управлінців.Роботяг у нас нормальних хватає,вони себе показали як в Європі так і в США вони нормально працювати вміють і можуть.А влади нормальної не хватає,як тільки приходять до влади,зразу починають красти.А по руках нікому давати бо ті хто б мали давати теж злодії і так до самого верху.А на рахунок "колишніх комсомольці і особістів" їх теж можна використати,бо їм теж треба щось їсти і у них є діти. Поросто треба вміти заставити робити так як треба для нас.А інакше куди їм діватися, захочуть жити будуть робити і на незалежну Україну.Головне вміти переконати.
Не можу з Вами погодитись. Я зараз Вам представлю фото з однієї індійської фірми,яка має свої філіали в США.Канаді. Мексіці,Аргентіні, Бразилії,Чилі, Колумбії,Еквадорі, Уругваї,Бельгії,Данії, Фінляндії,Франції,Німеччині. Австрії, Угорщині,Ісландії.Італії.Греції,Мальті,Люксембургу,Нідерландах,Норвегії.Польші,Португалії,Іспанії.Швеції.Швейцарії,Великобританії,Ірландії,Китаї.Індонезії.Японії,Малайзії.Філіпінах,Сінгапурі,Південній Кореї,Тайваню, Тайланду,Бахрейну,Кувейту ,Катару,Ізраїлю,Саудійській Аравії,Південній Африці,Об"єднаних арабських Еміратах,Австралії і Новій зеландії. Я думаю,що в Україні фірми з таким розмахом немає. А тепер полічіть на фото молодь і людей старшого віку,і прикиньте відсоток.Це тільки один офіс. І так в кожному. Тому і говорять про індійське чудо. Тому молодь зі всього світу проситься в Індію на стажування.Там їй дозволяють творити і довіряють в цьому.Тому Індія виходить на перше місце в світі.Жаль не міг знайти аналогічного фото якого небудь засідання аналогічної української фірми,де сидять сірі кам"яні обличчя, на яких нічого не намальовано. [/URL][/IMG] ---------- Додано в 12:16 ---------- Попередній допис був написаний в 12:13 ---------- Що не мішає йому займатися самим натуральним бізнесом в Верховній Раді-продавати голоси за "потрібні" законопроекти, і торгуватись посадами участю в коаліціях.
Так японці проведуть реформи і залишаться чи додому потім поїдуть? Бо наші потім то все знову коту під хвіст пустєть.
Ну то все ж таки бізнес а не влада.. Білі Гейтс був ше зовсім салабоном коли став мільярдером...і я так думаю людей старшого віку в нього в керівництві і досі нема...
А з чого ви взяли шо японці будуть робити реформи в інтересах України а не в своїх особистих??? Я на їхньому вісці так би і поступив...
Ото ще я не придумав Напевно треба буде шведів після них наймати,чи німців. Наших до влади пускати не можна,бо як тільки відчувають владу нараз перетворюються на Зваричів.