Трумен,Ви наш...синєжопий,як сказали б депутати Львівської облради! Розділяй,наштовxyй, свари між собою чужих...і властвуй!І вла-а-аствуй!
Це я отвечаю на ваши комментарии. И кто в моём приговоре обвиняемый? Любим мы не договаривать все. Ищем удобную "правду". Прикрываемся красивыми фразами, играем в войну и считаем себя великими главнокомандующими, задним умом. ---------- Додано в 22:12 ---------- Попередній допис був написаний в 22:09 ---------- Ну тогда сдача. Мне далеко до звания хитрожопого свойского философа.
http://www.regnum.ru/news/polit/1365577.html Путін сказав,Мєдвєдєв,чи Ви? Видно Всі разом.Вся РаSSея! :empathy:
У меня сын в 6 лет разумнее отвечал. Это к тому. Что любим прикрываться жертвами невинно загубленных и оправдывать свои преступления или действия. Но не любим признавать свои грехи.
O-o-o...Тут я не спорю.Раз Ваш син в 6-років,ну то Ви в свої... Да куди-и-и там мені в свої 60-ть... Только империя("Nasz Dziennik", Польша) ...Это страна, где основной тон задают круги, связанные со службами ФСБ и ГРУ, руководящие всеми основными отраслями экономики и администрации... http://www.inosmi.ru/poland/20110118/165758966.html ...South Stream – это очередной элемент игры, ставкой в которой является доминирующая позиция России. Для нас прямую угрозу представляет строящийся газопровод Nord Stream... Це Польща говорить...сусід України,з яким Нас хочуть сварити,і сварити,і сварити московити! Тепер поляки шукають вакцину-захист від імперських замашок. Нам в цім питанні з ними нічого сваритись! Нам з ними по дорозі,панове!
ВОНИ НАС НЕ ТІЛьКИ РОЗУМІЮТь ВЖЕ,А Й ПІДТРИМАЮТь ЩЕ...і врахують Те,що "Свобода" зрозуміла і враховує ті помилки ОУН-УПА,які були допущені... І врахують Все Те,шо робилося для захисту Незалежності держави,що в свій час Польща не змогла собі позволити(мається на увазі Катинська трагедія). А зобачите,людоньки!Вони бачуть,що на Заході України не триндіти збираються,а реально захищати свої і Їхні (їхні також!) інтереси.А разом,НАШІ!
Я учора дивилася "Свобода слова". Той Тягнибок не такий простий, як здається. І лише він та журналіст Портніков звернули увагу на те, що зараз робиться усе, щоб відволікти увагу населення від проблем насущних, таких як порожній холодильник. Чи не готують нам новий голодомор - якщо гречка у магазинах коштує уже 25 грв? Ви звернить увагу: у "Вікіпедії", у російському варіанті - на політичних гілках (Сталін, Каганович, голодомор) - змінилася уся інформація. Усі злочини виправдовуються.
Хм, сумніваюся що вони взагалі розуміють як направити ту енергію, на яку можуть розраховувати. А єдина на мою думку помилка ОУН-УПА - це те, що вони перше вирішили, що з німцями можна щось організувати. Тим більше що це ще Скоропадського помилка.
І шо Ви думаєте,не об'єднаємося з однодумцями,нехай нині ще і повністю не порозумілися!,ОБ'ЄДНАЄМОСЯ! ЩЕ Й ЯК! I з Литвою,ТАКОЖ!
Боже мій милий! Та кіко Ми тих помилок допустили,допустивсши московитів до влади над Нами!А поляки скільки...навіть з тим Смоленском вкінці!А Литва нині...з тою підтримкою і надіями на білоРусію... Всі Ми грішні..своїм словянським характером і вірою-довірою! Пора висновки робити! І робляться вже...інтенсивно,до-речі! ---------- Додано в 20:43 ---------- Попередній допис був написаний в 20:27 ---------- Читайте це...Це пишуть однодумці і наставники (я так вважаю!) "Свободи" Стаття Ярослава Грицака. www.regnum.ru/news/1364895.html
В Британії - трьохпартійність, в Німеччині - багатопартійність ( ХДС-ХСС, СДПН, Вільні ліберали, зелені...)...Точно не пам'ятаю, але в інших європейських країнах - багатопартійність...США - то особливий випадок...
В них третя партія лише недавно дала про себе знати. Я не правильно назвав, не ліберали перші, а лейбористи. В Німеччині три партії мають вагу і там теж немає ніяких кульмінацій і упадків.
В Запоріжжі продовжують тиснути на "Свободу". Матвієнко вже підозрюваний за пам*ятник Дзержинському. Намагаються партію заборонити.
Просто москаль запах горяного чує... Вони інакшими способами і не зможуть притиснути український націоналізм. А що, все стає на свої місця. Як в Союзі при владі були самі останні дурні, так і зараз тиснуть ті ж комуняки. Є просто одна різниця: в теперішніх демократичних партіях більше молоді, нових ідей, в комуністів той же консерватизм, от і все.
ага аж трясутся .... ага а от нациков манна проистекает в невъемных количествах, вот в Тернополе вроде победило нац. движение и как? расцвел квитуче? демократические партии??? я вас умоляю, бизнес решает свои вопросы, сферы влияния не более, на пипл всем класть .... а то что молодые идеи, это здорово только нам и старые годятся, дело в выполнении .... толку от идеи если отсутствует ее реализация ...