"Свобода" vs ПР

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Dzeko, 15 лис 2010.

1. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

І Донбас ще на щось знадобиться;). Є ще порох в порохівницях!...Але підмочений:)))...

• Подобається Подобається x 2
  2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я не маю нічого проти цього пана.але,чесне слово я вперше про нього чую.Він з якої області?
    Тепер .Скажіть, будьте добрі, якби завтра були вибори в Галичині, як Ви думаєте, який відсоток проголосував за Тягнибока?

3. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Слабо!...Наберіть в гуглі Мирослав Маринович.
    Навіть не знаю,як зараз.Направду!

4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Прочитав. Ну і що. Нормальний нібито чоловік. Але як кажуть-хороший хлопець-це не спеціальність. Згадайте покійного Чорновола. Він був чудовою людиною. Але скажіть,будьте добрі чим запам"ятався він жителям Львівської області як Голова обласної Ради, з квітень 1990 — квітень 1992рр. Як людина прапор, людина революціонер він ввійшов в історію України. Як голова обласної Ради він нічим особливим не відзначився. І це не його вина, це не його покликання. Він професійний революціонер і аж ніяк не менеджер-управлінська криса,а для розбудови держави потрібні і такі. Це так само.якби...... от уявіть собі неможливе.якби зараз воскрес Степан Бандера і увійшов би в українську політику. Він би був чудовим опозиціонером,він би став чудовим політиком, але чи став би він українським президентом? Чи проголосувала б за нього абсолютно вся Україна(як Захід так і зросійщений Південний Схід). І скажімо, якби навіть проголосували, чи зміг би він стати тим президентом, який би зміг об"єднати всю Україну? Повірте.я не менше Вашого поважаю державницькі устремління С.Бандери, але я і розумію,що він був дитиною свого часу.
    .....Слухаю якраз Тягнибока, на "Свободі слова"на АйСіТіВі. Підпишусь під кожним його словом. Але розумію,що він лідер крайньоправої сили, котра потрібна, але як і всі крайньоправі сили в Європі не мають достатньої підтримки в Європі так і світі в суспільствах в яких вони існують. Нащо потрібен вовк-щоб вівці не дрімали-правильно,але вовк ніколи не стане начальником отари.

Останнє редагування: 17 січ 2011
    • Подобається Подобається x 1
  5. Spika

Spika Well-Known Member

Это вам шаманы австралийских бушменов нагадали? :good:

А по каким таким первичным признакам вы определили в нем украинца? По украински балака и ругает москалей..?

И шо, сильно тоскует!?

• Подобається Подобається x 5
  6. BLACKER

BLACKER Well-Known Member

Давайте уточнимо, який рейтинг у Партії Регіонів був, яка була підтримка, та які є фінанси. Це не прирівняти до "Свободи" з таких причин, що поки є люди на світі, які підтримують комунізм, до тих пір Партія Регіонів і матиме хоч один голос. "Свобода" ні. Тут по іншому, вони матимуть підтримку до тих пір поки є їх прихильники. А прихильники будуть доти поки партія на чомусь не "заплужить".

Потрібно знати: кожна політична партія, як літературний твір, має свою розв"язку, кульмінацію та зав"язку. Прикладів купа: Помаранчеві, зараз Партія Регіонів, в майбутньому і Свобода. В світі все міняється, просто люди звикли робити вигляд, що цього не помічають.

7. Yurko NOTOCO

Якби Бандера нині прийшов,я б йому повів так:
    -Стефку,до політики зараз не сунь-сі,до Верховної ради не пхай-сі,бо то банда там...Ти грошей не маєш,жеби тебе нині за них забили,а побити,то поб'ють так,як Олеся Донія,чи тих інших...І нашо Тобі,Стефку,повідати їм про те,що Ти ніц не хочеш,лише хочеш Незалежності Вкраїни від будь кого! Стефку,вони Тебе не зрозуміють,як мене не розуміє Сміт,чи то Василь з Стрия,а чи то Артобстрели,Спіки і якісь Туркули,дідько знає чого вони хочучі тутки!
    Стефку,Ти свою справу зробив ,як міг добре і того досить,жеби українці зрозуміли,як то має бути далі.Ти Наш Герой,Герой України і Нам того досить від Тебе!
    Далі Ми мусимо самі!
    І юж!
    :)))

Останнє редагування: 18 січ 2011
  8. smeet

smeet просто спілкуюсь

"Дякую",що вставили мене в той логічний ряд. Мені жаль, що Ви мене не розумієте,але відносно Бандери я з Вами згоден.

9. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

и цели у него высокие - самовозвеличивание - браво!

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та ні, це у нас так. У західних країнах склалася двопартійна система, яка багато десятків років існує. Республіканці і демократи у США, ліберали і консерватори у Великобританії.

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Люстрацію не пройде :)))

---------- Додано в 11:01 ---------- Попередній допис був написаний в 10:51 ----------

І з обріза у груди :)))

• Подобається Подобається x 4
  12. Spika

Spika Well-Known Member

У нас с вами осталось в этой ветке одно неоконченное, но очень важное дело - определить, чем больна страна и как ее лечить. И как оказывается (ну... никто кроме нас с вами этим вопросам не заинтересовался) именно Донбасс пытается докопаться до сути проблем и лечить не тыком а научно :)

• Подобається Подобається x 5
  13. Yurko NOTOCO

:preved: Відносно Вас я міг і помилитись! Відносно інших навряд!Бо вони такі-і-і затяті...Видно дуже загублять при націоналістах при владі,як дасть Бог!
    Ну як супер-багаті массони г'Америки при бідосі-демократі Обамі...в той самий з українськими перемінами час.:)))
    або в потилицю...

• Подобається Подобається x 2
  14. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Картинка хорошая, но не по теме. Тогда я тоже задам вопросы.
    1. Под таким углом и так плотно прижав пистолет к затылку разве стреляют?
    2. А почему ордена, ленты и знаки различия не сняты?
    3. В связи чем Сталин дал приказ на расстрел офицеров Польской армии?

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви таякби вчора народилися.
    1. Так художник собі уявив.
    2. Їм ніхто не казав до останнього.
    3. В звязку з тим, з чим і решту 3 млн. чоловік.

16. Yurko NOTOCO

Большевики в поляків і бандерівців стріляли добре...с любого положення і в "любом удобном случає"...навіть в мирний час катинського "примирення,на Смоленскім аеродроме після катастрофи в якій загинули 96 офіційних осіб з адміністрації президента...В польської сторони є відео-факти,які свідчать про добивання пострілами залишившихся живими!
    Шоб Ви знали,що то бойовий польський офіцер на чешському плакаті,розстріляний майже голим-роздітим в Катинському лісі в 1940 році.Шоб чех розібрався також Xто був Xто ,і Xто то все робив!
    То нехай інші вам розжовують!
    І від мене таке: Воно Вам треба,кощунствовати над жертвами більшовиків?
    Воно Вам Треба? Ви ж краще знаєте,ЧОГО?:preved:

Останнє редагування: 18 січ 2011
  17. Chaldon

Ответа не последовало.
    А насчёт кто кощунствует, над жертвами, это вопрос из вопросов?
    Или есть разница чьи жертвы?

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так просто все - дай вам відповідь. Ще захочете дізнатись хто Кеннеді грохнув.

19. Chaldon

Я понимаю вас. Удобно играть в футбол в одни ворота, когда ворота не ваши.
    Ведь бандеровцы не просто стали мстить полякам.
    Любим мы не договаривать все.
    Ищем удобную "правду". Прикрываемся красивыми фразами, играем в войну и считаем себя великими главнокомандующими, задним умом.
    Я тоже читать умею. Но судить не возьмусь.
    http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D1%82%D1%8B%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B9_%D1%80%D0%B0%D1%81%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%BB

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це ви судите.

а де твій аватар? :)